1.KOLO 1.B. "c" - HNOJNÍK : VENDRYNĚ 1:0 (0:0)

15.08.2022 12:01

SOBOTA 13.8.2022 17:00

                                        1.KOLO – 1.B. „C“
                             HNOJNÍK : VENDRYNĚ 1:0 (0:0)

Branky: 82. Maceček ( Rusnok)    1:0
Rozhodčí: Tomai – Němec, Šašinka
Diváci: 68
Kreželok – Rusz, Bauman, Kozel, Oborný – Brzuchanski, Rusnok, Walica, Lachowicz – Bolek, Příborský
Střídání: 46.Lachowicz – Maceček    53.Walica – Hradil    88. Příborský – Molin
Dále byli připraveni: T.Jantoš, M.Blahuta
Trenér: Martin Blahuta


                     Rok a den od zápasu z ročníku 2021/22  Hnojník : Vendryně 1:3 se tito soupeři potkali znovu, tentokrát byli úspěšnější hráči Hnojníka a zaslouženě zvítězili 1:0, když jedinou branku vstřelil Karel Maceček. Z loňského utkání bylo v sestavě trenéra Blahuty 9 hráčů a bývalý trenér Hnojníku Mikunda usedl z 68 ti fanoušky na tribunu.
                    Od úvodních minut utkání měl Hnojník jasně navrch, a do patnácté minuty si vytvořili Bolek a spol. 4 „gólovky“, které postupně neproměnili obránci Oborný a Rusz, útočník Bolek a záložník Brzuchanski trefil pouze boční síť. A málem se v 18.minutě, měnilo skóre v neprospěch Hnojníku, když Oborného obranný zákrok skončil vedle branky opět vynikajícího Kreželoka. A když se do poločasu nepodařilo překonat vendryňského brankáře Kolarczyka ani Brzuchanskému či Lachowiczovi odcházelo se do kabin za stavu 0:0, ale fotbal se musel líbit.
                    Do druhého poločasu už nenastoupil zkušený Lachowicz (sval), kterého nahradil Maceček, který vyslyšel trenérovy prosby a zjevil se v kabině až v průběhu prvního poločasu. A hned ve 48.minutě trenér třinecké mládeže Maceček „zazdil“ po skvostné přihrávce Bolka další tutovku. Nová posila z Nýdku Petr Příborský se taky nakazil od spoluhráčů, v 55.minutě, místo aby se míč po jeho střele už konečně třepal v síti, je z toho další roh po zákroku brankáře hostů. A Maceček byl ústřední postavou dalších minut, v 65.minutě ho znovu vychytal Kolarczyk a o minutu později hasil jeho brejk Safák a z rukou rozhodčího Tomaie se právem červenalo.A přesilovka domácích mohla začít pěkným šokem, ale v 72.minutě Neuman se z gólového brejku neprosadil.Spravedlnost nezůstala v tomto utkání slepá, v 82.minutě vysunul výborně hrající Rusnok - Macečka a ten rozhoduje nadprůměrné utkání 1.B. třídy skupiny C! V závěru utkání jsme ještě mohli přidat pojistku, ale nakonec jsme byli rádi za tu vítěznou branku a čisté konto Kreželoka po organizovaném výkonu celého týmu. Po závěrečném hvizdu se tak tým mohl radovat s fanoušky, kterých začíná přibývat a k pohodové atmosféře přispěla i pozápasové losování bulletínu. V dalším kole zajíždíme do H.Žukova a budeme chtít přidat další body.
Martin Blahuta: „V letní přípravě jsme absolvovali 8 tréninkových jednotek a 5 utkání, v této sestavě jsme však hráli poprvé, přesto jsme po celé utkání byli lepším týmem a to mě samozřejmě moc těší, zvlášť když jsme porazili třetí tým loňského ročníku. Jen ty neproměněné šance moc mrzí. Dnes ještě nebudu chválit jednotlivce, ale budu chválit celý tým, jsem rád, že se z tréninku objevily dobré věci i v zápase. Na koncovce musíme zapracovat a do Žukova jet s pokorou bojovat o 3 body, dali jsme si v kabině nějaký bodový cíl pro úvod sezóny a ten budeme chtít dodržet."

FOTOGALERIE Z LETNÍ PŘÍPRAVY .... PODZIM 2022 .... A Z DNEŠNÍHO UTKÁNÍ .... 

PRVNÍ A POSLEDNÍ TRÉNINK PŘED VENDRYNÍ


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode