11.KOLO 1.B."C" - VĚŘŇOVICE : HNOJNÍK 2:1 (2:0)

26.10.2022 10:46

NEDĚLE 23.10. 2022 14:30

                                       11.KOLO – 1.B. „C“
                             VĚŘŇOVICE : HNOJNÍK 2:1 (2:0)

Branky:      4. Kubiš                        1:0
                27. Pieszka vlastní          2:0
                52. Rusz (sam.akce)        2:1
Rozhodčí: Jonszta – Klimek, Dytková
Diváci: 108
Klus– Pieszka, Kozel, Bauman, Rusz – Brzuchanski, Rusnok, Bolek, Hradil – Walica, Příborský
Střídání:    50.Walica – Oborný            
Trenér: Martin Blahuta        
                    Klasické dvě změny musel udělat trenér Blahuta před utkáním o čelo tabulky s Věřňovicemi, zraněného Glace a fotbalově vytíženého Macečka (trenér U18 v Třinci) nahradili na beku Rusz a do útoku se postavil Walica. Na lavičku měli usednout, Oborný a Lachowicz, ale v průběhu druhého poločasu střídal jen Oborný, Lachowicz se ani do dresu nepřevlékal. Výprava Hnojníku dorazila v počtu třinácti hráčů, trenér + vedoucí + 3 fanynky + pes ….!
                    Bohužel už ve čtvrté minutě lovil brankář Klus míč ze své sítě, překonal ho hlavou Matěj Kubiš a stav utkání je 1:0.Ve 27 minutě už vedou domácí 2:0, pomohl jim k tomu náš krajní bek Pieszka vlastní brankou. Hnojník sice nebyl ani v prvním poločase horším týmem, ale doplatili jsme na špatnou finální fázi a koncovku, vrcholem našeho podzimního střeleckého trápení byla neproměněná penalta Walicou, když byl brankářem Ferencem stažen Příborský.A tak místo kontaktní branky jsme odcházeli do kabin za stavu 2:0.
                    V 50 minutě jsme přeskupili řady, zraněného Walicu nahradil Oborný, který se zasunul do obranné čtveřice a do útoku se posunul Rusz, a ten se okamžitě gólově prosadil, když vystihl špatnou malou domů a dává hostům naději 2:1. A hosté předvádějí ve zbytku zápasu ofenzivní smršť, šance střídá šanci ( 62,63, 68, 69), ale ani Příborský,Rusz, Bauman a Bolek brankáře Ference nepřekonali. To se podařilo v 65.minutě Brzuchanskému, ale slečna rozhodčí Šarka Dytková (AR2) mává ofsajd. Domácí se za celý druhý poločas zmohli jen na nastřelenou tyč ze 76 minuty. A když ani chybu brankáře domácích nepotrestal v 81 minutě Příborský, vítězí  Věřňovice 2:1 a po zápase trenér domácích Martin Kubiš konstatuje, že Hnojník byl lepší, ale to je nám prd platné! Klesáme tabulkou na šesté místo , v tabulce pravdy máme +2 body a udržet tyto plusové body můžeme jen dvěmi domácími výhrami nad Oldřichovicemi a Baškou, a to rozhodně jednoduché nebude.
Martin Blahuta: „Nezachytili jsme úvod zápasu, neproměnili penaltu. Byli jsme v první půli vyrovnaným soupeřem Věřňovic, ve druhém poločase jednoznačně lepší, ale na to se nehraje. Vypadá to, že asi netrénujeme střelbu (s 19 brankami jsme druhý nejhorší tým v tabulce), sice opak je pravdou, ale nemáme střelecké štěstí a to nás stojí body, kterých jsme měli mít daleko více než pouhých 17. V závěru podzimu dochází k úbytku hráčů, ale je to všude stéjné, viz. Lískovec, Palkovice v déčku, prostě ne všichni se dokážou smířit třeba s pozicí náhradníka, více bych to nerozváděl. Se ctí se musíme připravit na závěr podzimu a přes zimu potrénovat, dovézt nějaké posily, ale tento úkol je v dnešní době skoro nemožně proveditelný!“

FOTOGALERIE PODZIM 2022 ....


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode