14.KOLO 1.B "C" - VENDRYNĚ : HNOJNÍK 1:0 (0:0)

27.03.2023 12:53

SOBOTA 25.3. 2023 15:00

                                        14.KOLO - 1.B.“C“
                                VENDRYNĚ : HNOJNÍK 1:0 (0:0)

Branky: 64. Lasota        1:0                     
Rozhodčí: Brezovský – Herda, Leško
Diváci: 38
Klus – Rusz, Kozel, Bauman, Glac – Brzuchanski, Bolek, Rusnok, Probosz – Příborský, Lachowicz
Střídání:  63. Lachowicz – Hradil    77. Probosz - Moškoř
Chyběli: Lamoš – Pieszka, Rakus, Jantoš
Trenér: Martin Blahuta ....  
                          Stejně jako na podzim …. skončil jarní souboj těchto celků jednobrankovým vítězstvím domácích. Hnojník nastoupil téměř v totožné sestavě jako v generálce ve Staříči (výhra 8:2 ….) jen Hradila nahradil zkušený Glac.
                         Domácí vstoupili do zápasu skvěle, už po několika sekundách si vypracovali velkou šanci , ale naštěstí jsme tuto nekoncentrovanost na začátku utkání nezaplatili brankou v síti M.Kluse. Silný vítr v zádech hráčů Vendryně se projevil v prvních desíti minutách velkým tlakem, ale překvapivě jsme mohli jít do vedení my v 11 minutě, to Bolek zahrál skvěle rohový kop, bohužel na míč nedosáhli ani Rusz, ani Bauman. Ve 24 minutě se mohl prosadit Lachowicz, ale jeho střelecký pokus byl zblokován. Ve 27 minutě se rovněž neprosadil ve velké šanci domácí kanonýr Ben Klus. Asi největší šance prvního poločasu byla na straně hostů, to Rusnok se prokličkoval do pokutového území Vendryně, ale střela neměla razanci na změnu skóre. Poločas tak končí bezbrankovou remízou.
    I do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, ale ani Klus ani Lasota se gólově neprosadili v padesáté a padesáté deváté minutě. V 63 minutě se zranil Lachowicz, nahradil ho Hradil a svěřenci trenéra Martyneka toho hned využili. Dlouhý balón za naší obranu  připravil Szarzec pro Lasotu a ten mířil přesně 1:0. Snaha o vyrovnání byla na naší hře patrná, obránce Rusz se posunul na hrot a mohl to být právě on, kdo mohl srovnat skóre utkání, ale ani v 73 ani v 89 minutě se bohužel náš tým nemohl radovat z první jarní branky, zvlášť hlavička v závěru utkání měla být gólová. V nastaveném čase pískl rozhodčí Brezovský penaltu, ale náš golman Klus stejně jako na podzim Bašce ji vychytal, neúspěšný střelec byl Szarzec. Závěr utkání byl hektický, domácí před pokutovým územím faulovali, k míči se postavil Bolek, ale těsně minul branku Chlebka, jestli by to bylo zasloužené vyrovnání v 94 minutě, je otázkou. I po tomto kole zůstal Hnojník na osmém místě, ale tabulka se tak vyrovnává, že teď bude důležité zvládnout za 3 body domácí utkání se Žukovem v sobotu na apríla v 15:30.
Martin Blahuta: „ Do utkání jsme vstoupili hrůzostrašně, mohli jsme inkasovat už po prvním nákopu do naší obrany. Postupně jsme hru vyrovnali, ale v útočné fázi jsme byli bezzubí, až na roh Bolka a šanci Rusnoka jsme toho příliš nepředvedli, naštěstí obrana pracovala zodpovědně a brankář Klus je jistotou. Takže poločasový výsledek 0:0 jsme brali. Bohužel se naplnily moje slova, že o utkání rozhodne jedna branka. Když v nastaveném čase kopal trestňák Dominik Bolek, byl jsem přesvědčený, že to skončí remízou, bohužel tomu tak nebylo. Dobrá zimní příprava je tak zapomenuta. Se Žukovem to musí být za 3 body!“

FOTOGALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY .... SOUSTŘEDĚNÍ .... A JARO 2023 ....

                                                     

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode