16.KOLO 1.B. "C" - INTER PETROVICE : HNOJNÍK 2:1 (1:0)

12.04.2023 10:38

NEDĚLE 9.4.2023 15:30

                                         16.KOLO - 1.B.“C“
                          INTER PETROVICE : HNOJNÍK 2:1 (1:0)

Branky:   38. Horák
                            1:0
               51. Hradil (odražený míč)   1:1
               79. Buřík
                             2:1                     
Rozhodčí: Jurajdová – Ritter, Herda
Diváci: 88
Klus – Jantoš, Kozel, Bauman, Hradil – Brzuchanski, Bolek, Rusnok, Moškoř – Příborský, Rakus
Střídání:  63. Moškoř -  Probosz     85.T.Jantoš otec – T.Jantoš syn
Připraveni: Lamoš
Trenér: Martin Blahuta    
     
                    Třetí jarní zápas = třetí jarní porážka o gól a před námi ve čtvrtém jarním kole poslední Dětmarovice, jejich trenér Martin Prokop  se na nás přijel do Petrovic podívat. Neviděl tak naše přednosti, ale jen chyby, které hasil náš brankář Martin Klus, jinak by z toho mohla být daleko větší porážka.
    
                    Při neúčasti čtyřech hráčů z kádru (Glac, Rusz, Lachowicz, Zábelka) se do základní sestavy dostali T.Jantoš , Moškoř a Rakus. V první půli toho k vidění příliš nebylo, za zmínku stojí jen trestný kop domácího Horáka ve 32 minutě, ale Klus opět čaroval. Bohužel pro hosty přišla třicátá osmá minuta a Horák už tentokrát nedal křížnou střelou našemu brankáři šanci 1:0 a tak končí i první poločas.
    
                    Tak jako proti Žukovu jsme ve druhém poločase brzy srovnali, už v 51 minutě se výstavně trefil Hradil 1:1. Po hodině hry se Inter mohl znova dostat do vedení, ale jednou nás zachránila tyč a dvakrát výborný Klus v hnojnické bráně. Náš nejlepší střelec z přípravy Bolek (5 branek) měl v 67 minutě ideální situaci k obratu, jeho trestňák však skončil nad břevnem. Oba týmy chtěli toto utkání vyhrát, hrál se zajímavý útočný fotbal, ale šance k vidění nebyly. A tak o osudu utkání rozhodlo nedorozumění v naší obraně, přesný centr a hlavička Buříka do sítě bezmocného hrdiny utkání Kluse 2:1. V závěru utkání si domácí už vítězství kouskováním hry pohlídali, rozhodčí Jurajdová nastavila pouze 28 sekund, ale na vstřelení branek jsme měli dostatek času, ale bohužel ….!
Teď nás tedy čeká zápas o 6 bodů s Dětmarovicemi, uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme, kdo se ze zraněných hráčů dá do kupy.
Martin Blahuta: „Naše situace po třech jarních kolech je na pováženou, nedáváme branky, hloupě inkasujeme. My se ale z toho dostaneme, věřím v lepší výkony, a že už začneme brát body! Hodnocení týmu si nechám do kabiny, ale dnes přes porážku, musím vyzvednout výkon Kluse a Hradila!
FOTOGALERIE JARO 2023 ....  ČLÁNKY 2022/23 ....

MÍČE UŽ MÁME A DRESÍKY SE BUDOU PRODÁVAT 29.4. PŘI UTKÁNÍ S NÝDKEM !

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode