19.KOLO 1.B "C" - HNOJNÍK : NÝDEK 3:0 (0:0)

02.05.2023 12:18

SOBOTA 29.4. 2023 16:00

                                     19.KOLO - 1.B.“C“
                             HNOJNÍK : NÝDEK 3:0 (0:0)

Branky:   49. vlastní Ciencila (Brzuchanski)   1:0
               52. Bolek (Lachowicz)
                    2:0
               88. Brzuchanski (odražený míč)
     3:0
Rozhodčí: Čecháček – Kubáček, Polok (trenér hostů)
Diváci: 48 – většina dorazila až na druhý poločas
Klus – Rusz, Kozel, Hradil – Brzuchanski, Bauman, Rusnok, Rakus– Příborský, Bolek, Lachowicz
Střídání:  68. Lachowicz - Zábelka         68.Rakus – Probosz
                  77. Příborský – Moškoř        90. Rusnok – T.Jantoš ml.                      
Trenér: Martin Blahuta    
 
            Do prestižního souboje o 6 bodů nastoupili domácí v téměř totožné sestavě jako v předešlých zápasech, takže trenér Blahuta opět vsadil na rozestavení 3 – 4 – 3. Hostující trenér Viktor Polok (v týdnu oslavil teprve 23- tí narozeniny) měl potíže se sestavou a utkání ani nekoučoval, protože doplnil rozhodcovskou dvojici Čecháček – Kubáček, a na vše dohlížel delegát Wojaczek.
    
        Lépe začali hosté, ale signál ze standartky, zakončili už ve třetí minutě střelou nad bránu Kluse. A po té se prakticky na hřišti nic nedělo, více na míči byli hráči Nýdku, ale bez gólového zakončení. Nejblíže měli oba týmy k brance ve 40 té minutě, ale v hnojnické brance opět čaroval Klus. O minutu později se ocitl v dobré příležitosti Lachowicz, ale razance chyběla a golman  Kantor s touto střelou neměl potíže. Poločasový výsledek 0:0 tak hrstku fanoušků obou týmu nemohl překvapit.
    
        Druhý poločas už před větší diváckou návštěvou, začal pro tým Hnojníka skvěle, Brzuchanski využil svou rychlost a jeho prudký centr si srazil do vlastní sítě zkušený Ciencila 1:0. A o 3 minuty bylo ještě veseleji pro domácí, to po spolupráci útočníků se prosadil šťastně Bolek 2:0. Tečku za průměrným zápasem udělal v závěru Brzuchanski, když se dostal k odraženému míči a vymetl šibenici. Konečný výsledek 3:0 je asi krutý pro hostující tým, ale ve druhém poločase se projevila lepší fyzická kondice trénujících …. hráčů  Hnojníka. Fotbal za moc tedy nestál, ale na to se historie ptát nebude, vyválčili jsme tři důležité body a v tabulce jsme sedmí, ale čeká nás těžká série – Dobrá, Sedliště a Lískovec, a to jsou nejlepší týmy jara. Diváci se alespoň pobavili při pozápasové tombole a dražbě dresu, který získala paní starostka Hnojníka Dagmar Malíková ..... Ale ze všeho nejlepší byl kotlíkový guláš od Tomáše Jantoše a oslava cenného vítězství!
Martin Blahuta : „Čeká nás těžká série zápasů a proto jsou tyto tři body zlaté! Vítězství se nerodilo lehce, soupeř byl v prvním poločase lepší, ale jsem rád, že tréninkový proces má nějaký smysl, protože jsme Nýdek přehráli fyzicky. Velký dík patří všem hráčům, ale ten největší Martinu Klusovi, který se do brány postavil nemocný a zraněný, a znova podal famózní výkon."

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ OD KARLA MOŠKOŘE ....  

FOTOGALERIE JARO 2023 ....

ARCHIV SPOLEČNÝCH FOTEK ( 37) ....

   

   

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode