20.KOLO - OP - CHLEBOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (1:1)

16.04.2024 18:00

SOBOTA 13.4. 2024 16:00

                            OKRESNÍ PŘEBOR 20.KOLO
                      CHLEBOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (1:1)

Branky:     7. Stachura                1:0
                35. Musálek (penalta)  1:1
                61. Rusz (Kuča)           1:2

Rozhodčí: Kreželok – Petroš, Chren
Diváci: 98
Kocián - Jukl, Malý,Kurečka, Király – Matula, Musálek, Pešek D, Imričko – Kuča, Rusz
Střídání : 46.Imričko – Velička   81.Kuča – Imričko   88.Kurečka - Kuča
                 Trenér: Martin Blahuta    
                                Po vítězném zápase s prvními Janovicemi (3:2 po brankách Míčka, Peška a Jukla) jsme zajížděli do Chlebovic s torzem týmu, chyběli Janota, Slíva, Míček, Hromádka a pomoci dorostenců jsme se tentokrát nedočkali! A tak na lavičku usedli pouze trenér Blahuta, vedoucí mužstva Jiří Baran a ne zcela doléčený Petr Velička. Za to domácí hráči pod vedením trenéra Odstrčila (otec od našeho dorostence Adama, který byl v nominaci, ale nedorazil) na nás vyrukovali s 18 – ti členným kádrem!
                              Naši příznivci, kteří dorazili na toto derby v hojném počtu, se v sedmé minutě nestačili divit, nejistý zákrok brankáře Kociána a Stachura otevírá skóre utkání 1:0. V 18 minutě mohlo být srovnáno, ale Kuču vychytal brankář Šlachta. Ve 34 minutě byl faulován Ondra Kuča a rozhodčí Kreželok správně nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Musálek 1:1. Do kabin se tak jde pro nás za překvapivého stavu 1:1.
                             V poločase jsme udělali jednu změnu, kdy mladíčka Imrička nahradil zkušený Velička. V 61 minutě po akci Kuči se prosazuje Rusz, který tentokrát nastoupil v útoku, a jak se později ukázalo, byla to branka vítězná 1:2. Pojistku mohli přidat postupně Király (69 minuta) a Rusz (71 a 72 minuta) ale mohl přijít trest, v 77 minutě zachraňuje Kocián naše vedení a vedení trvá i po střele do tyče chlebovického hráče! Domácí by si za svou snahu asi i zasloužili vyrovnání, ale naši válečníci byli proti a to jsme dohrávali téměř v devíti, protože zranění Peška, Kuči i křeče Kurečky nedovolovaly plnohodnotně zápas dohrát! I proto je to nejcennější výhra na jaře, po které jsme se osamostatnili na první příčce v jarní tabulce se 13 body! Dvanáct bodů mají Mosty, Bukovec, Návsí, deset Hukvaldy,Nošovice, devět  Smilovice B, čtyři Janovice, Metylovice tři Vojkovice, dva Písek, jeden Milíkov a zatím bez bodu na jaře jsou Pržno a Chlebovice. V celkové tabulce došlo na vedoucí příčce ke změně, tým trenéra Bujňáka Nošovice předskočil Janovice! My jsme se oproti podzimu už posunuli ze 14 příčky na dvanáctý flek, a pokud v dalším utkání porazíme Metylovice, tak může být cesta k vysněnému osmému místu otevřena!
Martin Blahuta: „ Nepodali jsme moc dobrý výkon, ale bojovnost byla neuvěřitelná a náš tým zaslouží velké uznání! Když jsem viděl v závěru, jak kulhají Pešek, Kuča, křeče má Kurečka, že Velička nechtěl jít ani do hry, tak ve mně bublaly emoce nad věcmi, které je zbytečné komentovat!Vím, že asi porážka na jaře přijde, ale budeme chtít aby to bylo co nejpozději, hlavně ne teď doma proti Metylovicím! Je radost slyšet z tribuny fandící stařičany, díky za to! Ještě jednou klobou dolů před všemi našimi hráči!

         




 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode