21.KOLO 1.B "C" - HNOJNÍK : SEDLIŠTĚ 4:2 (2:1)

15.05.2023 14:27

SOBOTA 13.5.  2023 16:30

                                       21.KOLO - 1.B.“C“
                               HNOJNÍK : SEDLIŠTĚ 4:2 (2:1)

                                                          1.POLOČAS .... 2.POLOČAS ....

Branky:   15. Bolek (Brzuchanski)        1:0
               27. Moškoř  (penalta)           1:1
               44. Příborský (Zábelka)
         2:1
               68. Vlček (po rohu)
               2:2
               85. Brzuchanski (Zábelka)     3:2
               89. Maceček (Zábelka)          4:2
Rozhodčí: Ražný – Ritter, Bártek
Diváci: 48
Klus – Brzuchanski, Kozel, Rusz – Bolek, Bauman, Rusnok, Lachowicz, Příborský – Zábelka, Rakus
Střídání:  51.Rakus -  Maceček     61. Lachowicz – Moškoř    90. Zábelka – T.Jantoš                      
Trenér: Martin Blahuta    
                       Majerovy Sedliště přijely bojovat o postup na půdu nejlepšího týmu na domácím hřišti Hnojníku. Domácí vsadili opět na rozestavení 3 – 5 – 2, museli se však obejít o vykartovaného Hradila a začátek utkání nestihli Maceček s Moškořem, a tak v úvodu utkání byl pohled na lavičku Hnojníka …. žalostný.
                     V ochozech měli hosté převahu, chtěli ji mít i na hřišti, ale první branku utkání střílí Bolek už v 15 minutě vyhecovaného utkání - 1:0. Vyrovnání přichází ve 27 minutě, to zbytečně fauluje v šestnáctce Rakus a sedlišťský Moškoř se z penalty nemýlí 1:1. Chytře hrající Hnojník si do poločasu trpělivě počkal na chybu nejlepší obrany v soutěži a Příborský hokejovým blafákem dává gól do šatny 2:1. Spokojenější jdou do kabiny domácí, hosté při zjištění poločasového stavu z Oldřichovic (Oldřichovice : Orlová 1:4), mohou být o to víc zklamanější.
                       Ve druhém poločase se dostává na hřiště i Maceček, který v 51 minutě vystřídal bojovníka Rakuse, ale obraz hry se nezměnil. Bezzubí hosté si pomohli standartkou a po rohu srovnávají Vlčkem na 2:2, to běží 68 minuta a začíná se znova. A Vlček měl na kopačce otočení zápasu, ale trefil spojnici břevna a tyče a po té to přišlo! Nejhezčí hnojnická akce sezóny po ose Bauman – Bolek – Zábelka zakončuje Brzuchanski a HNOJNÍK vede 3:2! A v 89 minutě potvrzuje Maceček čtvrtým gólem třetí vítězství v řadě a posun na šestý flek tabulky – BRAVO! Sedliště mají nad čím přemýšlet po dvou porážkách v řadě. Hnojník v předposledním domácím utkání této sezóny přivítá Myškův Real Lískovec (sobota 20.5.17:00) a věřme, že vítězné tažení Baumana a spol. bude pokračovat.
Martin Blahuta: „Poctivým, zodpovědným a bojovným výkonem jsme zaslouženě porazili Sedliště a vyvrátili jakékoliv spekulace o tomto zápase. Myslím, že lavička hostů neunesla porážku, já zase z vítězství moc radost nemám, nejde zapomenout, že jsme v týdnu zrušili trénink, na předzápasovém tréninku jsme se sešli v šesti hráčích, před zápasem nás bylo 12, fotbalová radost se tak hodně vytrácí.“
 

FOTOGALERIE JARO 2023 ....

 

                                         


    

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode