3.KOLO 1.B. "C" - HNOJNÍK : INTER PETROVICE 0:3 (0:2)

29.08.2022 20:30

SOBOTA 27.8. 2022 16:30

                                3.KOLO – 1.B. „C“
                       HNOJNÍK : INTER PETROVICE 0:3 (0:2)

Branky: 12. Chmelař            0:1
               40. Volný            0:2
               47. Chmelař            0:3
Rozhodčí: Hošek - Bystroňová, Jantoš Milan (domácí funkcionář)
Diváci: 48
Kreželok –Pieszka, Rusz, Kozel, Brzuchanski – Hradil, Rusnok, Grochal, Molin – M.Klus, Příborský
Střídání: 46.Molin– Maceček        56.M.Klus – Lachowicz        61. Grochal – Rakus
                 73. Pieszka – T.Jantoš ml.
Dále byli připraveni: Blahuta
Trenér: Martin Blahuta

            Hnojnická pohádka skončila už ve třetím kole i díky tomu, že chyběli hlavní herci tohoto souboru a to především,Bolek, Bauman, Walica, Glac, Oborný a až v průběhu zápasu se připojil kanonýr Maceček. Do základní sestavy se tak poprvé v této sezóně dostali Pieszka, Hradil, Molin, Grochal a navrátilec z Těšína Martin Klus, který však nenavlékl brankářské rukavice, ale při nedostatku hráčů se postavil na hrot útoku.
           Inter začal zápas ostře, už ve druhé minutě měli Czyž a Horák po gólové šanci, ale vychytal je Kreželok. První střelecký pokus za domácí vyslal v sedmé minutě Příborský, ale brankář hostů Chmelař nemusel zasahovat. Ve dvanácté minutě po našem vhazování a zbytečné ztrátě, přišel smrtící brejk Interu a Chmelař otevírá skóre utkání 0:1. V 17.minutě mohlo být srovnáno, ale Brzuchanki zatím ještě na podzim neobul střelecké kopačky. Ani Hradil z dobré pozice ve 37.minutě nesrovnává a přichází trest, Volný zvyšuje pět minut před přestávkou na 0:2 a tak končí i poločas utkání, ve kterém byli hosté jednoznačně lepší.
    Do druhého poločasu už nastoupil Maceček, přeskupili jsme řady a věřili v zázrak. Kontaktní branka mohla přijít už po minutě druhé půle, Maceček však po své samostatné akci finální přihrávku pokazil a hosté už ve 47.minutě, zvyšují opět Chmelařem na 0:3, a bylo prakticky po zápase. Našim hráčům nelze upřít snahu, do hry se postupně dostali Lachowicz, Rakus i mladíček Jantoš (15 let), ale na zvrat jsme prostě neměli. A tak po dvou vítězstvích, ( Vendryně 1:0, H.Žukov  5:4) přichází zasloužená porážka a klesáme v tabulce na šesté místo, vylepšit toto postavení můžeme už v sobotu 3.9. v 16:00 v Dětmarovicích, bývalý divizní klub se zatím trápí a nemá na svém kontě ani bod.
Martin Blahuta: „Bylo mi jasné, že situace z Žukova se nebude vždy opakovat, to jsme byli úplně komplet, ale že budeme mít tolik ztrát, jsem nečekal. Už začátek utkání ukázal, že to dnes na body stačit nebude, sen o udržení neporazitelnosti se už do poločasu rozplynul. Snad plusové body získáme zpět už v Dětmarovicích, lehké to však nebude i proto, že nějaké ztráty budou pokračovat. Hostům blahopřeji k vítězství, bylo zasloužené!“

FOTOGALERIE PODZIM 2022 ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode