6.KOLO 1.B "C" - NÝDEK : HNOJNÍK 3:1 (0:1)

19.09.2022 10:19

NEDĚLE 18.9. 2022 15:30

                                6.KOLO – 1.B. „C“
                         NÝDEK : HNOJNÍK 3:1 (1:0)

Branky:   20. Hradil ( Rusnok)        0:1
               50. Kantor                      1:1
               74. Čelůstka                   2:1
               86. Perniš (penalta)        3:1
Rozhodčí: Banot – Svoboda, Jonszta
Diváci: 68
Kreželok – Oborný, Bauman, Kozel, Rusz – Brzuchanski, Rusnok, Bolek, Hradil – Klus, Příborský
Střídání:    69.Hradil – Grochal        81.Klus - Rakus
Připraveni byli : Rakus, Grochal, Jantoš, Jantoš,    
Trenér: Martin Blahuta
                      Po porážce 3:1 jsme ztratili čtvrté místo v tabulce, ze sestavy vypadli během nedělního dopoledne čtyři hráči Pieszka, Glac, Walica a Maceček a i to je možný důvod, že se nám nepodařilo navázat na vítězství v minulém kole s Baníkem Orlová.
                      Rodinný souboj Baumanů začal lépe pro trenéra Nýdku, ale Hojdysz trefil ve 13 minutě tyč naší branky, ve které stál Kreželok, jeho brankářský kolega odehrál utkání v útoku. O minutu později se zastřeloval Rusnok, který jen těsně minul domáci svatyni. Ve 20.minutě už ale hosté vedou, přihrávku Rusnoka zužitkoval Hradil 0:1. Moc šancí už v první půli k vidění nebylo, jen se hodně jiskřilo od kopaček obou týmů, a nebo třeba zkoušel Perniš nafilmovat penaltu  a byl po zásluze potrestán ŽK, dokonce došlo i na trenéra Baumana ( v zápise uveden asistent Polok) , který za kritiku rozhodčího vyfasoval taky ŽK. Na karty to tak bylo v prvním poločase 3:1, ale skóre bylo ve prospěch Hnojníka 0:1.
                    Už v padesáté minutě po autovém vhazování srovnává na 1:1 hráč č.6 Kantor  ( překvapivě neobdržel v prvním poločase ani ŽK, za dva velmi ostré zákroky). V 57 minutě se mohl prosadit bývalý hráč  Nýdku  Příborský, ale jeho střela ze „16“ minula těsně cíl. V 65 minutě trefil domácí kapitán Spratek tyč. A když se ani na podruhé neprosadil náš Příborský pomohli si domácí další standartou, po centru Spratka se prosazuje legionář Čelůstka 2:1, ani u jedné z branek nemá čisté svědomí brankář Kreželok. Po této brance stahuje trenér Blahuta hru na 3 obránce, do předu se vysouvá  Rusz, ale už jsme si nevypracovali žádnou šanci na vyrovnání. Naopak v 86 minutě se z penalty prosazuje Perniš a domácí za druhý poločas zaslouženě vítězí 3:1 a v tabulce se tak dotahují na vedoucí skupinku Oldřichovice, Sedliště a Dobrou. A právě Dobrá bude našim dalším soupeřem.
Martin Blahuta: „Poctivě jsme se na utkání v týdnu připravovali, v týmu vládla neuvěřitelná pohoda a odhodlání. Sestava byla připravena už od pátku, ale nedělní omluvenky vše narušily. Přesto jsme se myslím zaslouženě dostali do vedení, ale to jsme ve druhé půli neudrželi. Nýdek si pomohl standartkama, my jsme za tři poslední zápasy obdrželi ( 0 1 3) čtyři branky a to z rohu, autu, trestného kopu a z penalty, bohužel. Teď nás čeká těžká série, tak uvidíme, jak ji zvládneme a kdo zase bude chybět!“

FOTOGALERIE Z PODZIMU 2022 ....

        

        

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode