8.KOLO 1.B. "C" - SEDLIŠTĚ : HNOJNÍK 3:2 (1:2)

04.10.2022 08:31

SOBOTA 1.10. 2022 15:00


                                    8.KOLO – 1.B. „C“
                          SEDLIŠTĚ : HNOJNÍK 3:2 (1:2)

Branky:      2. Příborský (Oborný)             0:1
                13. Hammer                            1:1
                42. Pieszka (odražený míč)       1:2
                52. Vlček                                 2:2
                61. Pohludka                            2:3
Rozhodčí: Grossmann – 2x lajci (Galas + Mokroš) - lajci výborní!!!
Diváci: 48
Kreželok – Oborný, Kozel, Bauman, Glac – Brzuchanski, Rusnok, Pieszka, Hradil – Rusz, Příborský
Střídání:    68.Hradil – Rakus    74. Oborný - Klus        
Připraveni byli : Jantoš  ml.    
Trenér: Martin Blahuta
                        Souboj na dálku o druhé místo, …. nezvládli hráči Dobré, ( prohra doma s Petřvaldem 0:2) a bohužel ani hráči Hnojníku neudrželi poločasové vedení 1:2 a po osmém kole klesli na šesté místo. Perličkou tohoto zápasu (v 1.B. třídě už běžná věc) je, že utkání řídil jediný delegovaný rozhodčí a to dvacetiletý Kevin Grossmann, přitom v nedaleké Dobré řídili utkání tři delegováni rozhodčí, je tak otázkou zda komise rozhodčích nemohla operativně pomoci mladému  rozhodčímu v tomto derby utkání? Snad se údajné spory mezi OFS F-M a MSKFS brzy vyřeší ke spokojenosti všech klubů v kraji.
                      Nahecovaní hráči Hnojníku ( trenér Blahuta v Sedlištích hrával) začali utkání skvěle , už po 82 sekundách se konečně trefil bývalý hráč Nýdku Příborský a stav utkání je 0:1. Ve druhé minutě pálil jen do středu brány Pieszka a mimořádný úvod utkání ze strany Hnojníka uzavřel Rusz, ale toho v gólové šanci vychytal zkušený Dan Majer (příští rok oslaví už 50 let!). Ve 13 minutě je srovnáno, Oborný asistoval u hnojnické první branky a bohužel měl podíl i na brance Hammera, když ho trestuhodně nechal zakončit z malého čtverce a míč tak vytahoval ze sítě Kreželok, který na poslední chvíli nahradil zraněného Kluse. Remízový stav vydržel až do 42 minuty, kdy střelu aktivního Rusze vyrazil Majer jen před Pieszku a ten pohotově znova dostává Hnojník do vedení 1:2, před touto brankou měli oba týmy gólové šance, domácí Mojžíškem a hosté Ruszem po rohu Rusnoka. Hlavně za úvod utkání je poločasové vedení hostů zcela zasloužené.
                     Prokletí druhých poločasů ze strany Hnojníka se koná i v Sedlištích, domácí během úvodní čtvrthodiny otočili po brankách Vlčka a Pohludky stav utkání na 3:2. V 69.minutě trefují Sedliště břevno, přesto se hosté nadechují ke tlaku. V 74 minutě přichází asi klíčová situace v utkání, trenér  Blahuta stahuje ze hřiště obránce Oborného a na hřiště přichází „útočník“ Klus. Ten vbíhá na hřiště, a po našem vhazování, je sestřelen domácím obráncem a světe div se, penalta se nepíská …., rozhodčí Grossmann má vůbec problémy s nařizováním penalt viz. ….! V nervózním závěru už branka nepadla a tak Sedliště si udržely druhé místo a dokonce se po překvapivé porážce Oldřichovic přiblížili k místu prvnímu, schází jim už jen jeden bod.
Martin Blahuta: „Soupeř dal tři branky, my jen dvě a tak je výsledek zasloužený. Další hodnocení si necháme do kabiny a zhodnotit situaci v komisi rozhodčích si musí pánové Dresler a Kontoršikov sami. Nemůžeme se vymlouvat na neodpískanou penaltu, měli jsme si to uhrát sami, i když nám z různých důvodů vypadli hráči z vítězné sestavy s  Dobrou (brankář Klus, Bolek, Walica i Maceček). Porážka mě hodně mrzí, zvlášť když byly v tomto kole překvapivé výsledky, a my jsme mohli být chvilku druzí J. Do Lískovce, jedeme vyhrát, i kdyby nám zase chybělo x hráčů, tak jak je to bohužel u nás zvykem!“

FOTOGALERIE Z PODZIMU ....   


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode