1.FC SLOVÁCKO - MFK F-M 3:1 ( 1:1 )

15.01.2014 07:09

ÚTERÝ 14.1. 14:00

Umělka na Širuchu ( Slovácko )

1.FC SLOVÁCKO : MFK F-M 3:1 (1:1)
VIDEO ....
Branky : 16.Kovařík ( Mozol ) 0:1
              26.Petr                     1:1
               50.Civic                    2:1
               87.Holek                   3:1
MFK F-M
1.poločas : Prepsl – Švrček, Cigánek,Žídek,Palko – Malík,Talián ( 30.Habusta ), Mozol,.Zapalač –Prokeš,Kovařík ( 30.Milunovič )
2.poločas : Kaňuk – Uvíra, Hladík,Coufal,Cverna –Szabo,Habusta ( 52.Talián ),Mozol ( 70.H.Prokeš ),Markovič – Milunovič,H.Prokeš ( 60.Kovařík )
 
        Do druhého přípravného utkání proti ligovému Slovácku vstoupili lépe naši hráči a už ve 46.sekundě se v dobré příležitosti objevil mladíček Kovařík,ale brankář Melichárek jeho střelu vyrazil k Zapalačovi,jenže ani zkušenost „žižkovského“ Zapalače k brance nevedla,jeho dorážka skončila vedle ! Naše defenziva si vybrala slabší chvilku ve 4 a 11 minutě,ale ani Holek a po té Petr nepřekonali pozorného Prepsla . V 16.minutě se Lipina ujímá vedení, to přihrávku Mozola zužitkoval Kovařík 0:1.V 19.minutě už mohli svěřenci domácího trenéra Habance prohrávat 0:2,geniální přihrávku Taliána ale nepřetavil v branku Hynek Prokeš,jeho střela skončila v ochranné síti ! Ve 26.minutě je bohužel srovnáno,nedůrazný odkop končí za hranicí „16“ a domácí Jakub Petr se trefuje pohotově a přesně 1:1 ! Jestliže úvod utkání patřil našim barvám,tak v závěru poločasu jsme neinkasovali jen díky výbornému Prepslovi,který dvakrát vychytal Šimka.
      Trenér Duhan opět do druhého poločasu nasadil téměř celou novou jedenáctku a ta už po několika sekundách mohla inkasovat,naštěstí hlavičkující Holek trefil jen střed brány,ve které už stál Kaňuk ( možná posila z Petržalky ). V 50.minutě Civic strhává vedení na stranu Slovácka,z jeho střelou si ovšem Kaňuk měl poradit ! Slovácko si ve druhém dějství udržovalo mírnou převahu,jenže naše pozorná obrana odolávala. Vyrovnání měl na kopačce v 83.minutě Kovařík,který si lehce rychlostně i technicky poradil s těžkopádným Tomášem Radou ,jenže jeho dobře mířenou střelu vyrazil  na roh náhradní brankář Heča. V 87.minutě stanovil Holek konečný výsledek na 3:1pro domácího ligistu !
 
Z WEBU SLOVÁCKA ....
 
 
Horní řada zleva: Jan ŽÍDEK, Michal ŠVRČEK, Hynek PROKEŠ, Marián KOVAŘÍK, Lukáš PALKO, Ondřej PREPSL.
Dolní řada zleva: Petr ZAPALAČ, Václav MOZOL, Erik TALIÁN, Imrich MALÍK, Petr CIGÁNEK.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode