1.KOLO OP VOJKOVICE : PALKOVICE 1:1 ( 0:0 )

14.08.2016 09:56

SOBOTA 13.8. 2016 17:00

                       VOJKOVICE : PALKOVICE 1:1 ( 0:0 )
Branky:    71. Slíva                                1:0
                75. Lesniak ( trestný kop )    1:1

Rozhodčí :  Karch – Kantor ( chyběl – nahradil ho Kurečka ), Turoň
Diváci :  100 z toho 30 z Palkovic
Smolík – Galásek, R.Merta, J.Merta, Honěk ( 84.Doležal ) – Poledník ( 25.Svobodník ), Valas ( 64.Stavrovský ), Huška, T.Vyvial – Lesniak, Musil    trenér: Martin Blahuta
    
                           Palkovice nastoupily v okleštěné sestavě na půdě nováčka OP Vojkovic a odvážejí si cenný a zasloužený bod, i díky opět skvělému Smolíkovi a výstavní brance Lesniaka.
                       Už ve 45.sekundě začal čarovat Smolík v naší brance. Začátek utkání patřil domácím,ale Palkovice hrozily hlavně ze standartek, po jedné z nich posadil Lesniak míč na hlavu Musila, ale ten míjí branku  Kacíře. A Musil má po skvělých přihrávkách Hušky a Valase dvě příležitosti, ale stav 0:0 se do konce poločasu nemění i proto, že oba týmy jsou s koncovkou na štíru.
                    D
ruhý poločas začíná opět hlavičkou Musila těsně vedle ! V 64.minutě stahuje trenér Blahuta ze hřiště Valase ( měl po zbytečné ŽK z 15.minuty za kecy náběh na vyloučení ), kapitán Lesniak se ztahuje do zálohy, hra se z našeho pohledu zklidnila,ale chyby v obraně se kupí jedna za druhou. A v 71.minutě zbytečně Huška ztratil míč před „16“ a Slíva trestá 1:0 pro Vojkovice. Naštěstí už za 4 minuty je faulován bojovník Musil a kopací technika Lesniaka je prostě jedinečná, nedává Kacířovi šanci a je srovnáno na 1:1. V 78.minutě mohlo být skóre utkání otočeno, jenže mladíček Stavrovský svou příležitost nevyužil. Přes mnoho závarů před oběma brankami už branka nepadla a tak se oba celky o body podělily! V dalším kole v dožínkovém utkání přivítáme netradičně v sobotu v 10:00 naše jarní prokletí tým trenéra Damka Nošovice! Ještě před tím vyzveme v poháru Staříč a to ve středu v 17:30!
Martin Blahuta :“ Na to jak jsme lepili sestavu, je bod dobrý, chtěli jsme samozřejmě 3, ale ty by nebyly zasloužené i proto, že soupeř byl velice dobrý. Opět nás hodně podržel Pavel Smolík, škoda že svůj dobrý výkon nekorunoval brankou Franta Musil, jinak výkon nebyl nic moc, inu špatná letní příprava se prostě projevila, ale snad se budeme zlepšovat a sbírat body tak jako na jaře."

FOTOGALERIE ....

 


1. kolo 13.8.2016 17:00

    Staříč -   Chlebovice       nezahájen delegace
    Hukvaldy -   Hrádek       nezahájen delegace
    Vojkovice -   Palkovice       nezahájen delegace
    Baška -   Oldřichovice       nezahájen delegace
    Nošovice -   Návsí       nezahájen delegace
    Metylovice -   Mosty       nezahájen delegace
    Písek -   Bukovec       nezahájen delegace


 

 

 

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode