10.KOLO OP OLDŘICHOVICE : PALKOVICE 2:2 ( 0:1 )

17.10.2016 16:19

SOBOTA 15.10. 2016 14:00

                                       OLDŘICHOVICE : PALKOVICE 2:2 ( 0:1 )
Branky:    41. T.Skurka ( Huška )     0:1    
                63. Opluštil                     1:1
                69. Cienciela z penalty   2:1
                89. Huška ( T.Skurka )     2:2
        
Rozhodčí :     Šimík – Kuběna, Mudra J.
Diváci : 110  
Musil – Galásek, Kusý, J.Merta ( 81.Poledník ), Magera – Burda ( 80.Honěk ), Valas, Huška, T.Vyvial – Svobodník ( 90+4 Farský ), T.Skurka ( 90+5 Harok )           

                  Už 26 hráčů nastoupilo za Palkovice v podzimní části OP a tentokrát chyběli Smolík, Závodný, R.Merta, Skalický, Stavrovský, Kocúr, Habrnal a Minarčík! Naopak po delší době nastoupili Musil ( skvěle nahradil Smolíka), Magera a Burda. Trenér Blahuta místo vykartovaného R.Merty nasadil na stopéra překvapivě Kusého a ten vytvořil stoperskou dvojici, opět se skvělým Járou Mertou!
                 Ve 3.minutě byly k vidění po jednom střeleckém pokusu na obou stranách, nejdříve zasahoval náš brankář Musil a po té brankář domácích Svatoš po střele T.Skurky. Defenzíva obou týmu pracovala na výbornou a tak se většinou hrálo mezi šestnáctkami. My jsme hrozili především z brejků a po jednom z nich ve 37.minutě neměl daleko k brance Burda. Ve 41 minutě to ale přišlo, po akci Svobodníka a Hušky skóroval T.Skurka a na půdě druhého celku se ujímáme vedení 0:1 a je to výsledek organizované hry v čele s Danem Kusým! A mohl přijít i další gól do šatny, jenže Skurka podle pomezního rozhodčího J.Mudry skóroval z ofsajdu, škoda, ale i tak byl poločasový výsledek možná překvapivý, ale zasloužený!
    Druhý poločas se ovšem téměř celý odehrál na naší polovině, v 53.minutě ještě šanci domácích zázračně zmařil brankář Musil, jenže v 63.minutě je srovnáno po brance Opluštila 1:1. Nešťastně zahraná ruka Valase v pokutovém území je trestána penaltou a tu proměňuje Cienciela a Oldřichovice otáčí zápas nadprůměrného utkání! V 72.minutě předvádí golman Svatoš zákrok snů, když Burdovu dobře úmístěnou dělovku vytlačil na roh.Mužstvo Palkovic neskutečně dře a nechce odejít ze hřiště bez bodového zisku, přeskupujeme řady a měníme v závěru rozestavení až na 3 – 3 – 4 a naše hra vabank mohla potrestána, ale není, od třetího gólu v naší síti nás zachránila tyč! A minutu před základní hrací dobou na Skurkův centr si naběhl Huška a je srovnáno na 2:2 a Palkovice tak kazí oslavy Oldřichovic k založení klubu! Takticky jsme pětiminutové nastavení zvládli a motivační bonus z Hukvald ( ty prohrály v Mostech 4:1) tak putuje do Palkovic! Teď nás čeká doma Staříř a těm máme co z poháru co vracet!
Martin Blahuta: „Absolutně disciplinovaný, takticky skvěle sehraný zápas a bod se může zdát jako šťastný, ale byl zasloužený, což potvrdili i domácí fanoušci! Bod je dílem celého kolektivu, ale přesto musím vyzvednout stoperskou dvojici Kusý – J.Merta, ti byli fakt skvělí.Škoda, že jsme rychlé brejky neřešili více v klidu, nemuselo zůstat jen u dvou vstřelených branek. Ale jak to udělám se sestavou na Staříč to opravdu nevím, pokud budou k dispozici dnes chybějící hráči tak to bude tvrdý oříšek, ale víme jak to v Palkovicích chodí ! Jedno je jisté, určitě v sestavě nebude chybět J.Merta, na něho se můžu vždy spolehnout, na rozdíl dnes od nepochopitelně chybějícího Kocúra, který měl být dnes v základní sestavě! Už teď se těším na derby se Staříčem a věřím, že to bude velké derby před velkou návštěvou a vítězství nás zase posune v tabulce výše. Jó kdyby ten tým trénoval, hráči tolik nechyběli, mohli jsme být v tabulce ještě výše, zvlášť mrzí porážky v Návsí a Metylovicích!"

Oko diváka :

- v tip lize by to asi byla jasná 1 (jenom Blahuta 2) ...

- opět sestava, ve které nezůstal kámen na kameni...

- trenérovi se povedl tah se zařazením Bejkra na stopera (neudělal snad ani jedinou chybu - myslím Bejkr)...

- Franta Musil v brance skvěle zastoupil nemocného Smoldu ...

- 1. poločas vyrovnaný, druhý začali domácí mohutným náporem, obrátili skóre, dali tyčku a pak přišli o výhru pár minut před koncem po skvělém centru a přesné hlavičce Hušky ...

- LITUJEME NEZAVINĚNÉHO ZRANĚNÍ DOMÁCÍHO HRÁČE !!!...

- v příštím kole máme doma Staříč, který zabral a rozstřílel Návsí 7:0 - bude to souboj hlasivek trenérů Blahuty a Wiedermanna 

 

FOTOGALERIE JARKA WOJNARA .... FOTOGALERIE OLDŘICHOVIC ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode