11.KOLO MFK F-M : ÚSTÍ NAD LABEM 2:3 ( 1:1 )

13.10.2013 10:15

SOBOTA 12.10 16:00

MFK F-M : ÚSTÍ NAD LABEM 2:3 (1:1)
VIDEO ....
Branky: 9.Leibl                     0:1
           14.Šrom ( Švrček )     1:1
           49.Moulis                   1:2
           51.Leibl                      1:3
          66.Prokeš ( Mozol )      2:3
 
Rozhodčí: Pechanec - Vaňkát, Urban.
ŽK: Prokeš 
Diváci: 3726.
MFK F-M: Prepsl - Švrček, Silveira (53. Coufal), Literák, Žídek - Vrťo (60. Talián), Mozol, Šrom, Vašenda - Lukáš (79. Soukup), Prokeš. Trenér: Duhan.
Ústí: Novák - Zeman, Vaněk, Valenta (23. Pavlata), Benčík - Peterka, Zukič - Moulis, Vacek, Leibl (60. Jursa) - Veverka (72. Mujagič). Trenér: Přerost.
 
MFK F-M po vítězství nad Taborskem .... v 5.kole výsledkově paběrkuje a nejinak tomu bylo i v dnešním utkání se silným Ústím. Už v čase 1:28 se v první gólové šanci ocitl Peterka,ale Prepsl ho naštěstí vychytal. V 9.minutě už ale Prepsl lovil míč se své sítě,rychlou akci hostů zakončuje Leibl a na světelné tabuli svítí stav 0:1.Ve 13.minutě Šromovu střelu ještě zblokoval Zukič,ale o minute později už po přesném centru Švrčka srovnává Šrom 1:1.Vývoj velmi kvalitního utkání mohl otočit ve 23.minutě Lukáš,ale z dobré příležitosti trefuje mimo Novákovu svatyni.Ve 27.minutě rychlý brejk zakončuje Mozol opět střelou vedle.I Vašendova jedovka ze 39.minuty netrefuje zařízení a tak I po několika pološancích hostů je poločasový stav 1:1.
Ovšem o výsledku celého utkání rozhodla fatální chyba Silveiry ze 49.minuty,kdy brazilský obránce ve službách Lipiny namazal Moulisovi a ten už věděl co z nabídnutou šancí 1:2.A aby toho nebylo málo tak o 2 minuty později se po pravé straně přes nešťastníka Silveiru protáhl Leibl a Ústí vede 1:3 ! Silveiru střídá Coufal a naše obrana se zpevňuje a náš tým honí výsledek. A v 56.minutě mohl přijít kontaktní gól ,ale Prokešovu nezjištnou přihrávku neproměňuje v branku Lukáš.V 66.minutě už ale Stovky burácejí,Mozol vysílá do šance Prokeše a ten snižuje na 2:3. Náš tým hraje vabank,bojuje,tlačí se do šancí,ale vyrovnání se 3726 diváků nedočkalo, i díky velké nepřízni trojice rozhodčích ,zvlášť pomezní Vaňkát dělal co mohl ! Na jeho "žalování " doplatil i asistent trenéra Martin Blahuta,který byl v 87.minutě vykázán na tribunu ! Diváci odcházeli ze Stovek nespokojeni pouze s výsledkem,hra našeho celku byla odměněna po utkání zaslouženým potleskem,prostě jsme jen narazili na lepšího soupeře ! Škoda alespoň bod jsme si zasloužili !
 
Disciplinární komise potrestala zákazem výkonu funkce na dvě soutěžní utkání Martina Blahutu za nevhodné chování vuči rozhodčím !
 
 
 
NÁZORY FANOUŠKŮ 
PES : Usti,zatim nejsilnějši manšaft ktery na lipině letos hral.Naši kluci bojovali dřeli,při troše štěsti jsme si snad bodik zasloužili.Zapas měl kvalitu,neni toho moc co našim vyčist.Snad jen to že nas sražeji neuvěřitelne hrubice v určitych momentech zapasu.No ale nevěšme hlavy! Hrat se da s každym,tak proč bychom nemohli bodovat v Hradci.
 
ŠIGA : V jednom českém filmu říká hrdinka : " Tahle rodina mě baví svoji rozmanitostí - pokaždé mě nasere někdo jiný !" Já bych to modifikoval - pokaždé to za nás posere někdo jiný. S takovýma hrubkama, jako předváděla naše obrana - a především krajní obránci - nebude záchrana až tak jednoduchá. Hořeli jsme od 2. minuty a bylo jen otázkou času, kdy to padne. Ale zcela spravedlivě - když Lukáš netrefí prázdnou branku - i když z úhlu ( z většího Hynek otevřel skóre proti Táborsku ! ), když Šrom místo střely hledá centrem útočníka mezi 3 obránci, co vlastně chceme ? To už nejsou Rosice nebo Žďár, tady musíme proměnit ne každou desátou šanci, ale aspoň každou druhou.
A s tou bojovností - Pejsku, můj názor - většina bojovala a není jim co vytknout. Ale 11 bojovníků jsem nenapočítal - sorry.
 
TOM : já myslím, že se bojovalo do posledních sil. Leč jak jsem někde už psal, Ústí nebo Budějovice to prostě není Břeclav s Rosicemi. 
Nelíbí se mi neustálé malé domů - alibismus největšího zrna za téměř jakékoliv situace - golman stejně vždy odkopne dopředu či do zámezí. Tak proč to neudělá obránce. Tak alespoň máme více přihrávek na gól než samotných vstřelených branek. Po asistenci na gól Pardubic máme další na gól Ústí. Jinak je potřeba více střílet. Za stavu 1:3 - za 60 minut hry - jsme měli pouze dvě střely na bránu (Ústí 5). Na malém vápně nehledat kolegu. Střílet mohl Hynek ze dvou metrů golmanovi mezi nohy, stejně tak Lukáš to mohl zkustit. Dobře se radí, hůře provádí. Jasné. Jinak se mi fotbal líbil více než se Sokolovem. Bylo tam více kombinace. Výsledek se bohužel nedostavil !
 
FOTOGALERIE 1 .... FOTOGALERIE 2 .... FOTOGALERIE 3 ....
JAK TO VIDĚL WEB. ÚSTÍ .... JAK TO VIDĚL WEB FNL ....
FNL NA ČT SPORT  : PARDUBICE : Č.BUDĚJOVICE ....
                               ZLÍN : TÁBORSKO ....
SOUHRN 11.KOLA FNL ....
 

                  HRÁČI DĚKUJÍ SKVĚLÝM FANOUŠKŮM

 

                       

Českobudějovický Richard Kalod (vpravo) se chce prosmýknout kolem Radka Coufala z Frýdku-Místku.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode