12.KOLO HRADEC KRÁLOVÉ : MFK F-M 3:0 ( 1:0 )

21.10.2013 00:59

NEDĚLE 20.10.2013 15:00 

HRADEC KRÁLOVÉ : MFK F-M 3:0 ( 1:0 )
TISKOVKA ....
VIDEO ....
Branky:39. Vaněček 1:0
            62. Shejbal   2:0
            82. Malinský 3:0
 
Rozhodčí: Kovařík - Vlasjuk, Ratajová
ŽK: Schwarz, Rolko - Vašenda, Literák, Lukáš,H.Prokeš
Diváci: 1631.
Hradec: Lindr - Plašil, Rolko, Pillár, Poděbradský - Shejbal (63. Malinský), Šisler, Janoušek (52. Hochmeister), Zelený - Schwarz (76. Dvořák), Vaněček. Trenér: Prokopec.
MFK F-M : Prepsl - Švrček, Coufal, Literák (71. J. Prokeš), Žídek - Vrťo, Mozol, Talián (65. Soukup), Vašenda ,Lukáš (80. Korneta) - H.Prokeš Trenér : Duhan
 
V 6.kole na Žižkově (Žižkov : MFK F-M 2:2 .... ) jsme v poločase vedli 2:0 a sahali po šestnáctém bodě v NFL,ale od té chvíle nastal neuvěřitelný obrat a po 12.kole máme bilanci 12  4 3 5 19:17 15 – 3 ! 
Domácí ztratili v týdnu vedoucí postavení v tabulce ( více zde .... ),ale porážka Karviné na Žižkově zase dala Votrokům naději opět získat první příčku a tak se i po vítězství 3:0 stalo ! Už ve 2.minutě se kapitán Šisler po nacvičeném signalu málem prosadil,ale těsně minul pravou tyč. Souboj nejlepších střelců NFL Vaněčka a H.Prokeše mohl začít lépe pro Hynka,ale v 8.minutě po geniální přihrávce Mozola si Prokeš na Lindra nepřišel.Hradec byl nebezpečný pouze ze standartek,ale i Plašil se hlavou netrefil přesně.Lipina je Hradci víc než vyrovnaným soupeřem,ale koncovka je naše bolest a i proto Vrťo z hranice „16“ trefuje pouze nad. Ve 32.minutě Shejbala vychytal Prepsl a i Šisler si o minutu později na Ondru nepřišel.V tomto utkání Lukáš hrající levého halfa střílí sice v 34.minutě přesně,ale obrana Hradce odvrací míč na roh,ale na rozdíl od Vaněčka a spol. v této činnosti nejsme vůbec nebezpeční. Ve 38.minutě zbytečně Žídek zahrává na další roh a Vaněček se důrazem prosazuje,ale rozhodčí Kovařík mohl pískat faul na brankáře v malém čtverci ( video potvrdilo,že se o faul nejednalo a rozhodčí Kovařík správně uznal branku -poznámka autora ) ,jenže nepíská se a Hradec vede 1:0 a tak končí i první poločas.
Hradec si i v druhém poločase udržuje mírnou převahu a po hodině hry zvyšuje Shejbalem na 2:0. Kontaktní gól mohl přijít v 67.minutě,po rohu Vrťa byl evidentně faulován náš kapitán,ale píšťalka sudího Kovaříka je opět němá,bohužel opět v náš neprospěch ! Literák musel po tomto zákroku střídat ! V 82.minutě střídající Malinský zvyšuje na konečných 3:0 a tak za poslední tři kola jsme inkasovali devětkrát ! V závěrečné šanci utkání se ocitl Šisler,ale Presl už další míč za svá záda nepustil ! Zisk jednoho bodu z posledních šesti kol znamená pád už na 10.příčku a boj o záchranu bohužel začíná,snad tuto nepříznivou sérii zlomíme už v Mostě !
 
JAK TO VIDĚL WEB.FANOUŠKŮ
Lipina dnes podala o mnoho lepší výkon než nedávno v Českých Budějovicích. Bohužel stějně jako na jihu Čech darovala soupeři první gól po rohovém kopu, poté inkasovala ještě dvakrát a sama z několika šancí skórovat nedokázala. Nejlepším hráčem opět jednoznačně Ondra Prepsl, který domácím hráčům chytil několik tutových šancí. Sympatický výkon na hřišti favorita FNL se však v závěru změnil v tragikomedii, když si Hynek Prokeš a Jan Lukáš nechali dát úmyslně čtvrtou žlutou kartu. Zejména Lukáš měl co dělat, aby si u dobře pískajícího Kovaříka, který kartami v zápas šetřil, žlutou vykoledoval. Čtvrtou žlutou dostal také Petr Literák. Všichni tři budou pauzírovat příští týden v Mostu a nastoupí až doma proti Vltavínu.
 
Milan Duhan : Na Hradec jsme se detailně připravovali, dokonce jsme poprvé změnili rozestavení a upravili styl hry. Měli jsme tam některé šance, ale nevyužili je."
 
Martin Blahuta ( strávil utkání díky disciplinárnímu trestu mimo lavičku ) : „ Nejde tomu uvěřit,že se všechno tak otočilo proti nám !Kdyby Hynek proměnil svou úvodní šanci mohlo utkání dopadnout úplně jinak,bohužel se tak nestalo,musíme bojovat dál ! Pro klidnější  přezimování potřebujeme získat  alespoň 6 bodů ( Most,Vltavín,Vlašim,Pardubice ),ale já věřím, že už neprohrajeme a 8 bodů vydřeme ! "
 
Fotogalerie ....
Souhrn 12.kola ....
Jak to viděly weby. - Hradce .... FNL ....
 
 V DEN ZÁPASU V HRADCI KRÁLOVÉ OSLAVIL LEOPOLD BLAHUTA 80 -TINY !
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode