13.KOLO BANÍK MOST : MFK F-M 1:0 ( 1:0 )

30.10.2013 07:01

NEDĚLE 27.10.2013 16:30

MOST : MFK F-M 1:0 ( 1:0 )
 
Branka: 42. Rosendo 1:0
Rozhodčí: Adámková - Hájek, Plesar
ŽK: Řehák, Běloušek, Surynek - Vašenda, Talián, Prokeš, Žídek.
Diváci: 715.
Most: Belaň - Nguyen, Běloušek, Řehák, Ježdík - Vojta, Jan Procházka, Rosendo, Surynek (72. Duchnič) - Šlapák (76. Kotlan), Jiří Procházka (87. Olejník). Trenér: Chaloupka.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, J. Prokeš, Žídek - Vrťo, Vašenda,Korneta, Mozol (34. Tiago Silveira), Talián (65. Šigut) -  Kovařík. Trenér: Duhan.
 
Série porážek nekončí a přestože jsme dnes nastoupili bez vykartovaných a zraněných hráčů ( Literák,H.Prokeš,Lukáš,Šrom,Dobrovolný,Soukup ) bylo v silách týmu získat alespoň bod ! Domácí Most chtěl nalákat pod reflektory své fanoušky,ale těch přišlo jen 715 a ti viděli první střelecký pokus v osmé minutě,jenže střela Rosenda mířila velice nepřesně.V 9.minutě namazal Žídek do gólovky Procházkovi,ale ten byl tak překvapen,že míjí Prepslovu svatyni ! Ve 13.minutě zahrává Baník standartku,naše obrana však zasahuje na brankové čáře a stav 0:0 trvá. Domácí jsou při chuti,střelu Šlapáka vyráží Prepsl na roh. I Lipina se v 16.minutě dostává do střelecké příležitosti,ale kapitán Švrček střílí slabě a ještě k tomu nepřesně ! V 19.minutě po nešetrném zákroku na našeho Mozola hrajeme pět minut o deseti,masér Krabec sice dělá vše pro vzkříšení naší opory,ale bohužel ve 34.minutě kulhající Mozol opouští hrací plochu a nahrazuje ho Silveira. Ve 36.minutě zhasínají světla a stadión Josefa Masopusta se zahalil do tmy,naštěstí za 15 minut se pokračuje ve hře. Místo poločasového stavu 0:1 odcházejí hráči do kabin za stavu 1:0,protože ve 39.minutě samostatný nájezd na Beláně neproměňuje Kovařík a ve 42.minutě se hlavou prosazuje Rosendo !
MFK F-M se celý druhý poločas snaží o vyrovnání,hráči dřou,ale moc šancí k vidění není a tak snad skóre se mohlo měnit jen v 72.minutě ,kdy z poloviny hřiště loboval Prepsla Procházka a jen milimetry chyběly domácímu kapitánovi, aby potěšil skvěle fandící domácí kotel.Závěrečné závary před Beláňem už kýženou branku nepřinesly a tak čtvrtá porážka v řadě je už varující ! Důležitý zápas s Vltavínem nebude moci hrát vykartovaný Vašenda a otazníky visí nad Mozolem ! 
Martin Blahuta : „ Bohužel toto remízové utkání bylo o jedné šanci,my ji neproměnili a soupeř ano ! Porážka mrzí dvojnásob,protože jsme byli v utkání lepším týmem. Hráčům nelze nic vytknout,protože opravdu bojovali až do poslední vteřiny,štěstí se prostě od nás odklonilo ! Vltavím musíme už bezpodmínečně porazit a v tom nám určitě pomohou i fanoušci,kteří snad i po těch výsledcích dorazí v hojném počtu !
 
 JAK TO VIDĚL WEB.FANOUŠKŮ 
Dlouhá série bez vítězství nebyla ukončena ani dnes. A je to škoda, protože domácí Most se ukázal jako snad nejslabší soupeř, na kterého Lipina prozatím narazila. Bohužel kombinovaná sestava Lipiny, která navíc odstoupením Vency Mozola již v prvním poločase utrpěla další ztrátu, opět nedokázala vstřelit na hřišti soupeře gól. Nejblíže k němu byl ve 39. minutě Marián Kovařík, který běžel s balónem na noze sám na domácího gólmana Belaňě, ten ale jeho šanci zlikvidoval. O tři minuty později vstřelil Most jedinou branku utkání, když centr od lajny neměl problém do brány hlavou usměrnit Rosendo. K další tutovce se Lipina nepropracovala. Několik náznaků či závarů zlikvidovala domácí obrana, většina našich kombinací však končila před šestnáctkou Mostu. Do dalšího zápasu proti Vltavínu nenastoupí Dalibor Vašenda, který dnes inkasoval čtvrtou žlutou kartu.
 
Maestro : Hráči dali do zápasu všechno,i když jsme hráli v hodně improvizované sestavě.Absence útočníků byla hodně vidět,protože jinak bychom určitě neodjížděli s prázdnou.Most si výhru ukopal,moc toho nepředvedl.Zase rozhodla jedna chyba v obraně . Teď už se to musí obrátit a my musíme v sobotu Lipinu co nejvíce podpořit !
 
Tom : Škoda, škoda. Tady se daly uhrát body. Most měl převahu v úvodu, po přerušení kvůli osvětlení jsme byli lepší a zrovna v té době jsme dostali gól. Most se už potom nikde nehnal. Měli tam pěkný pokus z půlky hřiště a potom šance až na konci do otevřené obrany. Hlavní rozhodčí hrůza, oba pomezní nepřesní na obě strany. Sestava se lepí co to jde, přibývají zranění a karty. Jinak ten zápas mnoho krásy nepobral !
 
Šiga :Souhlasím spíše s klasikem : "Situace je vážná, nikoli však zoufalá"
Bohužel vážná je už teď před Vltavínem, ale "proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko ! " Vltavín prostě musíme porazit, jinak ve druhé lize nemáme co hledat. A já jsem si jistý, že to dokážeme. Jenže nemůžeme čekat, že to příjde samo. Vážná je proto, že naši konkurenti v boji o záchranu šli do zápasů s výrazně lepšími ( v případě Střížkova o dvě třídy ) soupeři bez nějakých zku..ených žlutokaretních taktik. Hráli naplno a všichni mají 3 body. A ten náš super náskok je v pr....
Tak pojďme hrát to, co jsme hráli první kola - rychlý, agresívní, atraktívní fotbal. Střílejme když to jen půjde, dávejme góly a užívejme si mexických vln - a hlavně si věřme. Buďme zase ten super tým, který měl po šesti kolech 14 bodů a suverénně vedl. Ne ten usprašený looser, který má za posledních sedm kol jediný bodík a je suverénně nejhorší. Pojďme, dokážeme to - jsme přece LIPINA ! A my fandové jsme taky na tahu - kdy jindy máme dokázat, že Lipinku neopustíme ? Už teď se těším na sobotní vítězný " doutník".
 
JAK TO VIDĚLY WEBY - MOST .... FNL .... 
SOUHRN 13.KOLA ....
FOTOGALERIE ....
DOHRÁNO ( FNL od 38.minuty ) ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode