14.KOLO FNL MFK F-M : BANÍK MOST 0:0

08.11.2014 23:38

SOBOTA 8.11.2014 14:00

MFK F-M : BANÍK MOST 0:0 
VIDEO ....
Rozhodčí: Lerch - Kříž, Kožár
ŽK: Vašenda, Matúš, Talián
Diváci: 1625.
Frýdek-Místek: Mihálek - Ilko, Coufal, Silveira,Švrček -Talián,Vašenda - Pribula (79. Hykel), Mozol (88. Halaška), Zapalač - Matúš. Trenér: Orel.
Most: Mandous - Maruna, Běloušek, Řehák - Wermke (70. Petráček), Schůt, Veselinovič (85. Surynek), Avdič, Kurtaj (64. Hoffmann) - Procházka, Mlika. Trenér: Jerat.
 
Jen snílek si mohl myslet, že po dvou vydřených vítězstvích nad Znojmem a Ústím přejedou svěřenci trenéra Karla Orla Baník Most. Ti se výsledkově i herně taky zvedají a odnesl to v minulém kole Varnsdorf , který odešel ze stadiónu Josefa Masopusta poražen 2:1,díky dvěma trefám Mliky.Náš tým musel zásadně změnit vítěznou sestavu,protože chyběly dvě vykartované opory Literák s Žídkem a aby toho v zadních řadách nebylo málo tak zraněný kotník nedovolil nastoupit Uvírovi a se sebezapřením nastoupil Silveira s Matúšem ! To by položilo lecjaký mančaft,ale ne ten náš bojovný ! Už ve 4.minutě Pribulův průnik hasili stopéři Mostu jen za cenu rohového kopu.Ve 13.minutě si Lipina vypracovala první šanci utkání,ale Mozol svou střelu uspěchal a nemířil přesně.Oboustranně bojovné utkání na velice těžkém terénu se odehrávalo většinou ve středu hřiště a tak až ve 30.minutě Vašenda prověřil Mandouse v hostující svatyni,ale stav 0:0 trvá. A do kabin se odchází za bezbrankového stavu i po té co Pribula po rohu Mozola trefuje jen střed brány.
I ve druhé půli bylo zřejmé, že utkání může rozhodnout jedna chyba, jeden gól! A gól mohl přijít v 55.minutě, to Zapalač se chytrou kličkou zbavil Wermkeho,ale jeho prudká střela orazítkovala spojnici tyče a břevna, v ochozech to jen zahučelo. Náš skvělý kotel hnal naše borce za vítězstvím, ale to bohužel se nekonalo! Po závarech před oběma brankami se zrodila bezbranková remíza, která je asi zasloužená! Frýdecko-místecký náročný divák odcházel ze Stovek nespokojen, ale ten soudný ví, že hráči zápas odjezdili na sto procent a vzhledem ke všem okolnostem je i bod cenný! Vylepšit současný osmnáctibodový bodový zisk a jedenáctý flek můžeme už za týden v derby utkání v Třinci!
Martin Blahuta:“ Určitě jsme chtěli vyhrát, navázat na dvě poslední vítězství, ale prostě se to nepovedlo.  Na to, že chyběli tři obránci ze základu jsme soupeře vlastně za celý zápas nepustili do žádné šance a to zaslouží uznání! Při střele Petra Zapalače chybělo pověstné štěstíčko,ale to jsme si schovali na Třinec,který věřím,že už konečně porazíme  ! A když se to napotřetí už konečně podaří splním svůj předešlý hec a půjdu domů část cesty pěšky :) !"
 
Z WEBU MOSTU .... Z WEBU FNL ....
SOUHRN 14.KOLA ....
FOTOGALERIE ....
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode