14.KOLO OP NOŠOVICE : PALKOVICE 1:3 ( 1:1 )

27.03.2017 19:16

NEDĚLE 26.3. 2017 15:00

                                  NOŠOVICE : PALKOVICE 1:3 ( 1:1 )

Branky:    20. Bednárek                           1:0
                27. R.Merta ( odražený míč )    1:1
                79. Závodný ( T.Skurka     )       1:2
                83. Vrtný ( T.Skurka )               1:3
Rozhodčí :  Šimík – Legierský, Michal - odřídili utkání na výbornou !!!
Diváci :  108

Smolík – T.Vyvial, Musil,  J.Merta – R.Merta –Skalický,  Király, Kocúr – Huška –  Vrtný, Kusý
Střídání :    61. Kusý – T.Skurka
                  75. Király – Závodný
                  86. Kocúr – Habrnal
                  89. Vrtný - Farský

                 Téměř do roka a do dne ( 27.3.2016  Nošovice : Palkovice 1:0  .... ) se svěřenci trenéra Blahuty střetli v úvodním jarním kole OP na nošovickém pažitu o čtvrtý flek a naději , že vítěz tohoto utkání se dá na pronásledování trojice Oldřichovice, Hukvaldy a Mosty.
                 Náš celek nastoupil v netradičním rozestavení 3 – 1 – 3 – 1 – 2 a proti poslednímu utkání podzimu se sestava výrazně změnila (Smolík  –  Galásek, R.Merta, J.Merta, Magera – Burda , Valas, Závodný – T.Skurka, Huška, Stavrovský )  a sestava nebyla ani taková jako ze zimní přípravy, ta se lepila jak se dalo. I proto úvod utkání patřil domácím, kteří se brankou Bednárka ujali ve 20.minutě vedení 1:0! Vedení Nošovic však netrvalo příliš dlouho, to opětovně nově zvolený kapitán R.Merta se dostal k odraženému míci a nedal brankáři Vláčilovi šanci 1:1. Pár střeleckých pokusů na obou stranách už poločasový výsledek 1:1 nezměnil.
                 Druhý poločas už vyzněl lépe pro Palkovice, Vrtný se pokoušel o častou střelbu, bezvýsledně a únik Kocúra skončil střelou do tyče. Domácím se postupně zranili jejich 3 nejlepší hráči ( Dobiáš, Pánek a Bednárek ) a tlak Palkovic sílil i díky velkému oživení naší hry střídajícími T.Skurkou a Závodným. A právě střídající hráči rozhodli o důležitém, ale za druhý poločas zaslouženém vítězství Palkovic v poměru 1:3, Skurka ještě v 68.minutě trefil břevno, ale potom už to přišlo, Skurkúv centr zúročil v branku Závodný ( byl na hřišti 4.minuty ), a další gólovou přihrávku Skurky zužitkoval Vrtný a body se vezou do Palkovic ! Tyto body z horké půdy ( Nošovice měly před utkáním domácí bilanci 6 1 0 29:9 !!! ) musíme v sobotu 1.4. v 15:30 potvrdit doma v derby proti Metylovicím!
Martin Blahuta: “ Výkon ze druhého poločasu, vstřelené branky,  vítězství a rázem se na všechno zlé z přípravy zapomělo. Toto vítězství je nejen dílem hráčů, ale i předsedy Pepy Bílka, vedoucího mužstva Martina Poledníka za velkou pracovitost při organizaci soustředění, přestupů atd. a atd. Jsem rád, že jsem u mužstva zůstal, ikdyž chuť se na to vys… jsem měl přes zimu nespočet krát. Ještě k utkání, myslím si, že jsme vyhráli proto,že jsme vice chtěli a že jsme se nespokojili s remízou , ke které to spělo. Povedla se nám střídání a to rozhodlo.Pochvalu, ale zaslouží všichni!"
FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ .... 

                                                                         

                                                

                                                                         

                                                   
                                                                                     

                                                                        

                                  

                                                                                        


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode