15.KOLO MSFL TŘINEC : MFK F-M 3:0 (2:0)

10.11.2012 19:47

sobota 10.11.2012 10:15

 

TŘINEC : MFK F-M 3:0 ( 2:0 )

Branky:  31. Gavlák 1:0

              43. Literák -  vlastní 2:0

              83. Hupka 3:0

Rozhodčí: Jiří Fojt - Pavel Julínek, Ivan Vostrejž. Žluté karty: Joukl - Molnár.

Diváci : 1097

FK Fotbal Třinec: Lipčák - Lisický, Cigánek, Švec, Sporysz -Malíř (59 Joukl), Motyčka, Hupka, Eismann - Gavlák (87. Christu), Hynek Prokeš (84. Kyselý). Trenér: Miroslav Kouřil.

MFK Frýdek-Místek: Prepsl- Švrček,Wozniák,Literák,Prokeš–Talián–Molnár,Forster (46.Cesnek),Mozol,Soukup (46.Teplý) – Chýlek (68.Neubert) Trenér: Milan Duhan

CO SE DĚLO PŘED TÍMTO DERBY .....  O FRÝDECKÉM FOTBALE , FANOUŠCÍCH atd. .....

ROZHOVOR S BRATRY JIRKOU A HYNKEM PROKEŠOVÝMI .....

Z WEBU TŘINCE .....

 Výborná atmosféra,dobrý fotbal, nedostatečný výsledek a pololetní vysvědčení je na světě, Třinec vyhrává ve šlágru podzimu 3:0 a stává se mistrem podzimu 2012 ! Domácí Třinec nastoupil skoro v totožné sestavě jako v poháru s Boleslaví,jen Joukla nahradil Sporysz a hosté přeskupily řady,protože chyběl vykartovaný Staněk.Už ve druhé minutě nabuzený Chýlek trefuje ze 20-ti metrů přesně,ale Lipčák vytlačuje na roh ! V 7.minutě Hupkovu střelu blokuje Wozniak.Obrany obou celků jsou pozorné,přesto se do největší šance úvodní dvacetiminutovky dostává Soukup,ale není příliš důrazný a stav 0:0 trvá a to i po další střele agilního Hupky z 26.minuty,kterou Prepsl likviduje !Třinec dostává Lipinu pod tlak a vyústěním jejich převahy je po „trmě vrmě“ gól Gavláka z 31.minuty – 1:0 ! Ve 40.minutě chybně rozehrává Prepsl,ale Sporysz netrestá,jeho střela míří mimo . Ve 43.minutě trefuje Forster jen bránícího obránce Lisického,červenobílí podnikají rychlý brejk a dezorientovaný Talián trefuje Literáka a Třinec vede 2:0 ! Třinec tak odchází do kabin spokojen, až na trenéra Kouřila,který vehementně protestuje u rozhodčího Fojta za neodpískanou penaltu za údajnou ruku Literáka ze 38.minuty a je s podivem,že se to obešlo bez trestu,zvlášť po té co už v prvním poločase byl domácí lodivod několikrát upozorňován pomezním Julínkem !

Hostující trenér Duhan udělal už v poločasové přestávce 2 změny ( ze hřiště Forster,Soukup a na hřiště Cesnek,Teplý ) a už ve 20.sekundě druhé půle měl na hlavě kontaktní gól Teplý po centru Chýlka,ale ta Kubova koncovka !? Hráčům Frýdku nelze upřít snahu,jsou opět hnáni  výbornými fanoušky k útoku,ale pouze Teplý se dostává v 72.minutě do pološance,ale opět bez úspěchu ! Domácí kontrují střelami Motyčky a Gavláka,ale Prepsl je pozorný ! Drama odmítá v 78.minutě Teplý po akci Molnára, ale to je umění nedat ! I hostům je odepřena jedna penalta, Švrčkův průnik hasí faulem Sporysz,ale píšťalka sudího Fojta je němá ! V 83.minutě korunuje svůj dobrý výkon Hupka a Třinec po jeho střele z 18.metrů vede už 3:0 !Alespoň čestnou branku valcířů mohl vstřelit střídající Neubert,ale jeho hlavičku zneškodňuje Lipčák ! Boj o podzimního mistra tak končí zaslouženým vítězstvím Třince v poměru 3:0 !

Milan Duhan :" Začali jsme dobře a měli několik dobrých útoků. Bohužel jsme byli v koncovce nedůrazní ! Postupem času začal mít soupeř převahu a vyústěním byl jejich první gól a následně druhý. Ve druhém poločase pokud bychom hned na začátku z několika útoků snížili,tak jsme mohli pomýšlet na vyrovnání.Bohužel znova platilo to co v 1.poločase,že jsme málo efektivní v útočném pokutovém území. Je třeba přiznat,že Třinec vyhrál zcela zasloženě ! Byl lepší tam kde se zápas rozhoduje a to jak v obranném,tak v útočném pokutovém území. Také musím přiznat moji chybu s rozhodnutím hrát ve stejném rozestavení jako v zápase s Uničovem,kde jsme také shodně prohráli 3:0."

Martin Blahuta : " Bohužel nezbývá nic jiného než si přiznat, že soupeř vyhrál zaslouženě,na "kdyby" se nehraje a pár "kdyby" tam bylo ! Ještě máme před sebou celé jaro !

JAK TO VIDĚLI NA ON-LINE : .... JAK TO VIDĚLI NA WEBU TŘINCE ..... JAK TO VIDĚLI NAŠI FANOUŠCI .....

PÁR FOTEK ..... JAK TO VIDĚLI OBA TRENÉŘI ( web. Třince ) ..... JAK TO VIDĚL DENÍK .....

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 15.KOLA MSFL ..... NEZAPOMEŇTE NA ON-LINE ROZHOVOR S R.CHÝLKEM .....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode