15.KOLO OP PALKOVICE : METYLOVICE 3:1 ( 1:0 )

05.04.2017 09:55

SOBOTA 1.4. 2017 15:30

                                   PALKOVICE : METYLOVICE 3:1 ( 1:0 )

Branky:     9. Musil ( trestný kop )        1:0
                54.Vrtný ( Skalický )             2:0
                80. Vegh ( penalta )             2:1
                85. Skalický (penalta )         3:1
             
Rozhodčí :  Suszka – otec a syn Petrošové
Diváci :  128
Smolík – T.Vyvial, Musil,  J.Merta – R.Merta –Skalický,  Király, Závodný – Huška –  Vrtný, Kusý
Střídání :    33. T.Vyvial  – T.Skurka
                  57. Király – Magera
                  86. Kusý – Habrnal
        
                                          Trenér domácích se chtěl řídil pravidlem „ nikdy neměň vítěznou sestavu „  jenže plány mu zhatil Kocúr, který dorazil na předzápasovou přípravu s půlhodinovým zpožděním! Do hry tak od 1.minuty zasáhl „zlatý“ náhradník a střelec vítězné branky z Nošovic Závodný. Trenér hostů Uherek postrádal v sestavě nám dobře známého Valase, který v Metylovicích zaujal místo brankáře, jenže už v prvním jarním kole byl vyloučen a měl na toto utkání stopku.
                                       Už v 9.minutě se Palkovice radovaly z branky, to Musil z trestného kopu překvapil brankáře Machů 1:0. V 15.minutě mohlo být srovnáno, Roman Hradil ( na podzim hrál v Bašce ) spálil díky skvělému zákroku Smolíka tutovku! Hosté působili v 1.poločase sehranějším dojmem, hlavně trojice K.Hradil, R.Hradil a Vegh dělala naší obraně velké potíže. Paradoxně jsme mohli jít ve 21.minutě do dvoubrankového vedení , jenže naše dvě útočné věže Kusý – Vrtný nedokázaly dopravit míč za záda hostujícího brankáře . Do poločasu ještě trenér Blahuta udělal jednu změnu, T.Vyviala nahradil žolík T.Skurka, změnili jsme rozestavení a do šaten jsme šli z vedením 1:0, které bylo velmi šťastné!
                                  Po důrazném pohovoru v kabině, jsme přeci jen ve druhém poločase hru vyrovnali a v 54.minutě po akci Skalického se podruhé na jaře trefil Vrtný a PALKOVICE vedou 2:0! Po hodině hry se na obou stranách střídalo, u hostů odešel Karel Hradil a na naší straně Király s Vrtným a to rozhodlo, absence K.Hradila byla citelná pro hosty. Vegh sice po svém teatrálním pádu v „16“ si vykoledoval penaltu, tu bezpečně  proměnil a deset minut před koncem průměrného utkání se schylovalo k dramatické koncovce. Jenže drama trvalo pouze 5 minut,  než byl ve vápně sražen Huška a Skalický zvýšil už na konečných 3:1! Naše vítězná série už trvá 5 utkání 5 5 0 0 12:3 15, série bez porážky se vyšplhala už na osm utkání a bilance posledních 10  utkání je taky neuvěřitelná a skvostná  10 8 1 1   25:8  25 ! Pokud se nás bude držet štěstíčko i v dalším utkání v Mostech u Jablunkova, pokud nepřerušíme vítěznou sérii, vzroste naše šance se poprat o příčky nejvyšší. Po utkání Oldřichovice : Hukvaldy 0:1 je totiž naše ztráta už „jen“ šestibodová a oba soupeře máme doma! Olřichovice navíc přišly o možnost vyrovnat nebo vytvořit rekord zápasů v OP bez porážky, který tak dál drží Palkovice ze sezóny 2010/11 kdy jsme neprohrály 20 utkání viz. .... !!!!
Martin Blahuta: „ Vítězství nad silnými Metylovicemi je o to cennější, že nám to dnes moc nešlo. Útočníci nepodrželi míč, defenzivní hráči nechávali moc prostoru Hradilům a spol. Trochu dusno o poločase pomohlo, a v závěru utkání už jsme si zkušeností Mertů, Musila  vítězství pohlídali. Znovu je třeba vyzvednout výkon Smolíka, výkony brankářů podle mě rozhodly! Chceme i dál držet neporazitelnost, kousat v boji o postup, ale když si vzpomenu na zimní přípravu tak zisk 6 bodů z úvoda jara je takový malý zázrak."  

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ ....

                 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode