15.KOLO PÍSEK : PALKOVICE 1:3 ( 0: 2 )

07.04.2011 19:32

středa 6.4. 17:00

 

PÍSEK : PALKOVICE 1: 3 ( 0:2) !!!

 

Branky :

5. Kusý ( Huška )           0:1

8.Honěk ( Huška )           0:2

72. Huška ( Guzsi )         0:3

82. z penalty                    1:3

Rozhodčí: Zeman,Suzska,Z.Mudra

Diváci : 50 z toho 10 z Palkovic

 

Smolík - Závodný, R.Merta, Galásek - Kusý, Huška, Lesniák,Skalický -Habrnál, Honěk, Guzsi.

Střídání : 65.Habrnál – Kašajík

               80. Guzsi – Jiří Merta

               88. Honěk – Andrle

 

Ve středeční dohrávce v Písku chyběli :Jakub Huška, Klaner, Marciňa, Kaulinec, Musil, Poledník, Patkaň,

 J.Merta!! Přesto trenér Blahuta vykouzlil vítěznou sestavu s nově složenou útočnou trojicí : „ Vráťa „ Habrnal, „ Dino „ Honěk a „ recidivista „ Guzsi ! Střelec z minulého kola Huška se tentokrát přeměnil v nahrávače a v 5. minutě našel z trestného kopu své dvojče Kusého a stav je 0:1. V 8. minutě Honza svou bojovností získal zdánlivě ztracený míč, našel „ Dina „ a ten k úžasu skupinky palkovických fandů zvyšuje na 0:2 ! A přicházejí další šance : Habrnalovu hlavu vytěsňuje domácí golman nad břevno, Lesniáková standarta míjí branku jen o milimetry , Skalickému chybí jen krok ke gólové dorážce, Guzsiho průniky končí těsně před cílem. A domácí ?, ti jsou tak překvapeni z útočné aktivity Palkovic , že se za celý první poločas zmohli jen na jedno nastřelené břevno a pár střel, ale ty byly jen lahůdkou pro nejlepšího golmana v kraji Pavla Smolíka !

Druhý poločas to bylo ze strany Písku jiné kafe , zatlačili náš tým do hluboké defenzivy, ale naše obrana pracovala výborně a co náhodou prošlo, skvěle vychytal Smolík ! Tlak domácích sílil a proto obranné řady vyztužil výborně hrající Kusý , hřiště opustil zcela vyčerpaný Habrnal a do zálohy se zasunul Kašajík .V 72. minutě podnikly Palkovice smrtící brejk, Guzsi našel Hušku a ten není zvyklý se na jaře mýlit, vedeme 3:0 , Huška dává svou pátou jarní branku a kronikář Zdeněk Špaček může přepsat další dějiny, vítězíme v Písku , kde se už roky nevyhrálo ( naposledy 7.11. 2004 – Písek : Palkovice 1:2 branky Kaulinec 2 ).Domácí už jen v 82. minutě z penalty snížili na konečných 1:3 a PALKOVICE se znovu dostávají do čela a krok s náma už drží jen Dobratice, Lučina pomalu, ale jistě ztrácí !

Naše situace v týmu ? https://www.youtube.com/watch?v=o4FY6d8Du6A

Martin Blahuta : „Udělali jsme důležitý krok k našemu cíli ! Teď musíme body potvrdit i v Kunčicích a věřit , že dnešní těžký soupeř Písek porazí v neděli Dobratice ! Všichni hráči zaslouží uznání a poděkování ! Výborně zahrála celá obrana, v záloze tentokrát vynikal Kusý,Huška byl opět u všech branek, Lesniák k ničemu nepustil tvůrce hry Kaizara , a z útoku byl nejlepší Honěk ! Čeká mě teď těžká volba – sestavit tým na Kunčice ! Ještě jednou děkuji všem, kteří se dnes podíleli na důležitém vítězství ( výbor, fanoušci,trenér dorostu, nový vedoucí týmu Jirka Merta a samozřejmě hráči ) !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode