15.KOLO VLAŠIM : MFK F-M 1:1 ( 1:1 )

10.11.2013 11:06

SOBOTA 9.11.2013 14:00

VLAŠIM : MFK F-M 1:1 ( 1:1)
VIDEO ....
Branky: 15. Ujec                           1:0
              41. Vašenda ( H.Prokeš ) 1:1
Rozhodčí: Bílek - T. Kovařík, Pilný
ŽK: Prokeš H.
ČK: 58. Literák 
Diváci: 395.
Vlašim: Švenger - Sus, Petrů, Kryštůfek, Čelůstka - Jeřábek, Tomášek, Vebr, Průcha (67. Kocourek) - Putz, Ujec (71. Krmenčík). Trenér: Horňák.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, Žídek,J.Prokeš - Vašenda, Literák, Talián (46. Mozol), Lukáš (85. Korneta) - H. Prokeš, Kovařík (46. Soukup). Trenér: Duhan.
 
Prvního září jsme na Žižkově ve 32.minutě Hynkem Prokešem vstřelili poslední branku na venkovním hřišti a od té doby se naši skvělí fanoušci z branky neradovali ( Varnsdorf 0:1,Č.Budějovice 0:3,H.Králové 0:3,Most 0:1 ) ! Ve Vlašimi to ale po 468 minutách přišlo,Dalibor Vašenda výstavní brankou ve 41.minutě srovnával na 1:1,když jsme už od 15.minuty prohrávali 1:0 po selhání několika našich hráčů ( H.Prokeš –zbytečná ztráta míče,M.Švrček nepokryl centrujícího hráče a R.Coufal nedůrazný odkop ). Přes některé šance obou celků,zvlášť akce po ose H.Prokeš – Vašenda – Lukáš po gólu přímo volala,už branka do poločasové přestávky nepadla a tak se stavem 1:1 byli spokojeni asi oba trenéři,domácí Michal Horňák i náš Milan Duhan.
Větší touha zvítězit byla na naší straně i proto došlo v našem celku ke dvěma změnám,dobře hrající ,ale více defenzivnější  hráče Taliána a Kovaříka nahradil Mozol a Soukup . I domácí před zraky 395 fanoušků ( z toho dvacítka našich příznivců ! ) chtěli potvrdit bod z Budějovic vítězstvím,ale několik nepříjemných závarů před naší brankou spolehlivě řešila už bezchybná obrana v čele se spolehlivým Prepslem. Naše obrana přece jen v 58.minutě vyrobila chybičku,kterou hasil červeným zákrokem kapitán Literák ( druhá ČK v sezóně ) ! Hráči Vlašimi,ale početní převahu díky fantastickému a hlavně bojovnému výkonu všech „Lipiňoků“ nevyužili a tak si odvážíme cenný bod ! Získaný bod je o to cennější ,že naše marodka je opravdu veliká a ve stejný čas jsme bojovali na třech frontách ( farma porážka v Hranicích 0:1,U 19 porážka na Slavii 1:9 ) ! V dalším už předehrávaném jarním kole přivítáme nebezpečné Pardubice a pokud zopakujeme dnešní bojovný výkon ,tak bychom se měli před nejlepšími fanoušky druhé ligy rozloučit vítězstvím a rok 2013 bude hodnocen velice kladně !
Milan Duhan : Musím hráčům poděkovat za velice zodpovědný a bojovný výkon !
Martin Blahuta : Před utkáním bychom byli s bodem asi spokojeni, v průběhu utkání jsme mysleli i na tři,ale po přísném vyloučení Literáka jsme bod vydřeli a kluci zaslouží uznání a poděkování ! Věřím,že se v posledním utkání tohoto úspěšného roku rozloučíme vítězstvím a potěšíme fanoušky,kterých věřím,že příjde minimálně 4000 !
 
JAK TO VIDĚL WEB FANOUŠKŮ
Po několika nepovedených zápasech venku Lipina konečně na soupeřově hřišti vstřelila gól a hned za to byla odměněna získaným bodem. Nutno podotknout, že Vlašim určitě nebyl tým, kterému by jsme měli přenechat všechny tři body. Spíš se dá říct, že až do nesmyslného vyloučení Petra Literáka byli domácí nejslabším soupeřem, se kterým se Lipina střetla. Převaha jednoho muže v poli domácím nalila do žil trošku útočného snažení, k dalšímu gólu se však nepropracovali. První půlku sezóny Lipina dokončila se ziskem pěkných 19 bodů!
 
Pes : Já jsem s bodikem velmi spokojený.Je to bod z venku a ten se počitá.Je pravdou že sudi hrubě ovlivnil zápas vyloučenim "fituse".Možná, kdybychom dohravali v plném počtu,tak vezem body 3.No a trošku jsem nepochopil střidani -Talián odehral první poločas skvěle a ma fazónu.A Lukaš mi připadal ,že v závěru je jediný schopný z našich hračů kloudně zautočit !.Toť můj skromný pohled z utulne klicky !
 
Šiga : Tak já jsem dneska taky s bodem spokojený. Rozhodčího jsme do jeho totálního zkratu při červené - podle mne to byl učebnicově čistý zákrok - dokonce chválili. Bohužel Fitus pak moc chyběl. Za dnešek musím pochválit Lipinku jako tým. Někomu to šlo víc, jinému méně, ale dohromady jsme zahráli dobře. Škoda jen, že snad polovinu gólů si vlastně vstřelíme sami. Dneska zase....Ale nepodělali jsme se a v závěru první půlky jsme Vlašim doslova drtili.
Chválit Ondru je nuda, zase minimálně dva góly chytil. Takže přidám pochvalu Honzovi Lukášovi - aktívní, bojovný a hodně práce odvedl i při bránění, no a samozřejmě Dališe Vašendu a to nejen za nádherný gól.
Prostě příjemný sobotní zážitek, který bude ale nic proti tomu co nás čeká příští sobotu " na jaře". Tak jdeme na to !!!!
 
FOTOGALERIE .... FOTOGALERIE 2 ....
JAK TO VIDĚL WEB. VLAŠIMI .... A FNL ....
SOUHRN 15.KOLA ....
DOHRÁNO - 2.liga od 36.minuty ....
NÁŠ PŘÍŠTÍ SOUPEŘ - PARDUBICE NA ČT SPORT ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode