16. KOLO KUNČICE : PALKOVICE 0:3 ( 0:1 )

10.04.2011 19:33

9.4. 15:30

KUNČICE : PALKOVICE  0:3 ( 0:1 )

 

Kunčice : Palkovice 0:3 ( 0:1 )

Branky :

34. Honěk ( Lesniák ) 0:1

61. Huška ( Kusý ) 0:2

77. Kusý ( Lesniák ) 0:3

Smolík - Závodný,R.Merta,Galásek - Kusý,Huška,Lesniák,Skalický ( 76.Kašajík ) - Musil,Honěk (46. Klaner ),Kaulinec ( 73. Marciňa )   TRENÉR : Martin Blahuta

Po galapředstavení v Písku , přišel z naší strany pouze průměrný výkon, který ovšem stačil proti houževnatému a bojovnému týmu z Kunčic v zisk dalších cenných bodů. Sice jsme od prvních minut přitlačili domácí na jejich polovinu , v 10. minutě jsme si vytvořili první gólovku utkání , ale Skalického vychytal golman Kunčic ! Domácí statečně bojovali, dokonce si vytvořili i díky naší tentokrát nepříliš jisté obraně náznaky šancí, ale golman Smolík vše s přehledem vyřešil. Uklidnění ( vysvobození č. 1 ) do naších řad přinesl " kanonýr " Honěk, který lehce hlavou lízl ve 34. minutě dobře zahranou standartku Jodka Lesniáka. Dva minimálně sporné penaltové zákroky na Musila a Kaulince , rozhodčí Tatarka nechal k překvapení palkovické lavičky i fanoušků bez povšimnutí a když i jarní střelec Huška trefil ve 44. minutě tyč, šlo se do kabin za stavu 0:1 pro lídra OP !

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první, vytvořili jsme si šance, které postupně díky výbornému brankáři Kunčic zahodil Kaulinec, Skalický a v závěru Marciňa a Kusý! Naštěstí přišlo vysvobození č. 2 Kusý prodloužil aut Klanera a Huška akrobaticky zvyšuje na 2:0 pro Palkovice a lavička si zhluboka oddechla. V 77. minutě pojistil naše vítězství Kusý, kterého ideálně našel Lesniák! Brankář Smolík toužil po druhém čistém kontě v sezóně, jednou ho zachránilo břevno a podruhé předvedl fantastický zákrok proti střele z 5 metrů! - vítězíme, máme v týmu 3 jarní střelce (Huška 6, Honěk 3, Kusý 2), 9 jarních bodů, skóre 11:2 a vše ve vlastních rukách! Dnes si diváci moc radosti kromě bodů neužili, a tak klikněte na ukázky se seriálu OKRESNÍ PŘEBOR https://okresniprebor.nova.cz/clanek/novinky/to-nejlepsi-z-houslic-sestrih-lunakovych-hlasek.html a pokud si chceme " zabékat " jako hráči Slavoj Houslice "my máme kraj" musíme předvést už proti Hukvaldám podstatně lepší výkon než dnes!

Martin Blahuta: "Musíme získávat body, i když se nám nebude dařit a dnes se nám nedařilo, ale body jsme získali, proto jsem spokojen! Vím, že jednou porážka musí přijít , ale nedělní zápas Písek : Dobratice 2:0 nám dovoluje jednou klopýtnout, ale věřím, že se tak nestane ,protože máme silný tým a hlavně máme SUPER PARTU, která chce něco dokázat.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode