16.KOLO MFK F-M : PARDUBICE 1:1 ( 1:0 )

16.11.2013 22:22

SOBOTA 16..11. 13:30

MFK F-M : FK PARDUBICE 1:1 ( 1:0)
VIDEO ....
Branky: 38. H. Prokeš ( Mozol ) 1:0
              87. Jeřábek                   1:1
Rozhodčí: Pechanec ! - Fišer, Černý.
ŽK: Mozol, Soukup, Vašenda - Norek.
Diváci: 2 192.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, J. Prokeš, Žídek -Talián ( 84.Korneta Vašenda, Mozol,Lukáš (71. Soukup - H. Prokeš, Kovařík
Pardubice: Frydrych - Přibyl, Vencl, Šejvl, Norek - Hundák (90. Janecký), Kudrna, Fusek (90.+1 Hodas), Jeřábek, Dostálek - Pospíšil (65. Rešetár).
 
Náš bojovně naladěný tým byl tři minuty od důležitého vítězství,ale branka Jeřábka rozesmutnila nejvěrnějších 2192 diváků ! 
V úvodu utkání nám soupeř téměř pět minut nepůjčil míč,ale do vedení mohli jít svěřenci trenéra Duhana v 6.minutě ,kdy po akci agilního Švrčka se málem prosadil Hynek Prokeš ! V 10.minutě opět po akci Švrčka se k zakončení nedostal Mozol. Ve 35.minutě se ještě kanonýr Hynek Prokeš po vyhraném hlavičkovém souboji výborně hrajícího Kovaříka neprosadil,ale ve 38.minutě se už Hynek raduje z osmé branky této sezóny a na světelné tabuli svítí stav 1:0 !
Do druhé půle vstoupila Lipina aktivně,Talián našel Vašendu,ale ten se k zakončení nedostal.Málo nebezpeční hosté trefují poprvé v utkání zařízení a to až v padesáté minutě,ale standartka Hundáka nemohla Prepsla překvapit.Hundák i v 60.minutě prověřuje Prepsla,ale ten je opět na místě.Snaha Pardubic o vyrovnání se stupňuje,ale naše obrana pracuje spolehlivě až do 87.minuty,kdy Jeřábek se dostává k odraženému míči a prostřeluji vše před sebou a je srovnáno na nespravedlivých 1:1. Lipina se nechce smířit s jedním bodem a v rozmezí jedné minuty jsme si vytvořili 3 velké šance, nejprve Mozolovu střelu Frydrych vyrazil na roh, z kterého následně nebezpečně hlavičkoval Žídek, o chvíli později se na pravé straně uvolnil Kovařík, i jeho pokus ale Frydrych zlikvidoval. Nepřesný rozhodčí Pechanec ( řídil už domácí utkání s Ústím a taky špatně ! ) nastavil ještě dvě minuty,ale skóre utkání se už nezměnilo a je totožné jako ve druhém kole v Pardubicích,tehdy jsme se z bodu radovali,ale tentokrát smutníme !
Na našem kontě je tak 20 bodů a v tabulce  FNL přezimujeme na 11.místě !
 
Milan Duhan : „Ten zápas jsme si zasloužili vyhrát. Byli jsme lepší, vypracovali si i více šancí než soupeř. Rozhodla ale naše nedůslednost, takže ztráta dvou bodů samozřejmě mrzí," 
Martin Blahuta :“ Zasloužili jsme si vyhrát a chybělo k tomu tak málo,je to škoda !
 
Šiga ( fanoušek )  : Náš hlavní problém je, že nehrajeme 90 minut. Prostě zahrajeme první půlku a pokud máme dostatečný náskok, už to uhrajeme. Pokud ale dáme jen jeden gól, je v sázce 2000 infarktů. O poločase jsem říkal, že jsme se snad s Vltavínem poučili a nepřestaneme hrát svůj fotbal. Ale my po pauze nastoupíme podělaní až za ušima. Sakra proč ? V první půlce byly Pardubice pro srandu, no a ve druhé my. Prostě čekáme do 87. minuty až dají Pardubky gól. Do té doby nehrajeme vůbec nic. No a po vyrovnání - za dvě minuty dvě super šance ! Proč to nešlo dřív ? To je v hlavách a na tom se musí zapracovat.
Jinak bych vyzvedl výkon nejlepšího pardubického hráče - rozhodčího Pechance. Těsně před vyrovnávacím gólem byl sám na vápně a mohl střílet. Jenže on přenechal nezistně míč spoluhráčům a ti vyrovnali. 
 
 
 PŘED UTKÁNÍM ....
JAK TO VIDĚL DENÍK PARDUBICKA .... FRÝDECKA .... A WEB. PARDUBIC .... WEB. FNL ....
SOUHRN 16.KOLA FNL ....
 
 
                                         RODINNÝ FANCLUB :) 8
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode