16.KOLO MSFL MFK F-M : KROMĚŘÍŽ 3:1 ( 1:0 )

18.11.2012 11:03

17.11.2012 10:15

 

MFK F-M : SLAVIE  KROMĚŘÍŽ 3:1 ( 1:0 )
Branky:    28. Molnár ( odražený míč )  1:0
               54. Soukup ( Molnár )          2:0
               72. Fiala                              2:1
               78. Mozol ( Teplý )               3:1
Rozhodčí: Cieslar - Priesol, Boček. ŽK: Steiner, Budín (oba Kr.). 
Diváci: 450.
 
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Staněk, Literák, J. Prokeš - Talián, Wozniak, Förster (55. Neubert), Mozol - Molnár (77. Pešek), Soukup (70. Teplý). Trenér: Milan Duhan.
 
Frýdek vstupoval do utkání z jasným cílem: odčinit porážku z Třince,vyhrát a rozloučit se s věrnými fanoušky dobrým výkonem ! A vše se povedlo a navíc porážka Třince v Zábřehu dává opět do jarních bojů větší naději na postup do vysněné 2.ligy !
Domácí začali velkým náporem,ale branka nepřichází,byť v 8.minutě po akci Forstra chybí Taliánovi jen krůček k zakončení, o minutu později Soukup z dobré příležitosti trefuje jen Šelingra a ve 12.minutě Talián centruje a Soukup hlavou střílí těsně vedle ! Ovšem největší příležitost úvodní dvacetiminutovky mají hosté,ale gólovku Fialy skvěle vychytává Prepsl ! Ve 21.minutě trefuje Soukup břevno a o minutu později znova skvělý Prepsl nedovoluje měnit skóre vynikajícího utkání ! A ve 28.minutě to konečně a zaslouženě přichází,bojovník Molnár levačkou trefuje přesně a LIPINA vede 1:0 a dál pokračuje útočný fotbal z obou stran ! Ve 33.minutě Prokešova hlavička po standartce Mozola jen těsně míjí zařízení.V poslední minutě prvé půle byl před brankářem Marákem velký závar,ale Kroměříž odolala a gól do šatny se tak nekonal !
Ve druhé půlce se už hrálo zcela v domácí režii a v 54.minutě už svítí na tabuli 2:0 – Soukup doráží střelu Molnára ! V 55.minutě odchází ze hřiště Forstr a nahrazuje ho Neubert ( bohužel se vrací do Opavy ) a naše aktivita se ještě více zvyšuje a diváci musí být spokojeni a mohli být ještě více,kdyby Talián a Sokup lépe řešili své šance.Slavie Kroměříž z ojedinělé akce Fialou ( 72.minuta ) snižuje na 2:1 a z pohodového utkání začíná drama ! Naštěstí Mozol úspěšně dokončuje Teplého neproměněné šance a rybičkou zvyšuje v 78.minutě na 3:1! Přicházejí i další šance ( Pešek,Teplý,Mozol ), ale výsledek 3:1 je už konečný a tak tým kolem Wozniaka ( rozhovor před utkáním zde ... ) slaví desáté vítězství v sezóně a ztráta na Třinec je tak tříbodová a s tím se na jaře dá něco udělat !
Milan Duhan : „ Do utkání jsme vstoupili aktivně,opět jsme ale měli problémy s koncovkou ! Paradoxně jsme mohli i inkasovat,ale podržel nás brankář Prepsl ! Vyhráli jsme zaslouženě,ale zbytečně jsme Kroměříž pustili zpět do zápasu inkasovanou brankou, vítězství mělo být výraznější.“
Martin Blahuta :" Výborný výkon,výsledek mohl být za předvedenou hru ještě lepší ,ale dobrá zpráva ze Zábřehu nám dává velkou naději do jarních bojů na které se už teď těším ! Myslím si , že můžeme být s podzimem spokojeni a všem je třeba poděkovat !
 
Fotogalerie 1 .....                                                           Výsledkový servis - 16.kolo MSFL .....
Fotogalerie 2 .....                                                           O tom co nás moc potěšilo ( porážka Třince :) ) ....
Fotogalerie 3 ( ukončení podzimu 2012 ) .....                Na to už zapomeňme ! ..... ( sestřih z utkání v Třinci ! )
Jak to viděl Jarda Jež na onlajnu .....
Jak to viděli v deníku .....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode