17.KOLO OP PALKOVICE : NÁVSÍ 1:1 ( 0:0 )

16.04.2017 12:20

SOBOTA 15.4. 2017 16:00

                                        PALKOVICE : NÁVSÍ  1:1 ( 0:0 )

Branky:    59. Raszka            0:1
                76. Király             1:1
                        
Rozhodčí :   Ostřanský – Kleinhampl, Goryczka - STATISTIKY ROZHODČÍCH OFS F-M ....
Diváci :  68

Smolík – Závodný, Musil, R.Merta, Magera –  T.Vyvial, Huška, Lesniak, Kocúr –  Vrtný, Blahuta
                                                                    Trenér : Jaroslav Merta  Vedoucí : Petr Bujňák
Střídání :    11. Blahuta – T.Skurka
                  46. Smolík – Kusý ( do branky Musil )
                  56. Vrtný – Király
                  71. Magera – Stavrovský
                  85. Lesniak – Habrnal

                             Po výprasku na všech frontách z Mostů nás v 17.kole čekalo Návsí , kterým se na jaře nedaří ( Metylovice 0:5, Mosty 0:4, Baška 0:4 !!! ) a čeká je tak boj o záchranu v OP. Z disciplinárních trestů nemohla na palkovickou  lavičku usednout dvojice Blahuta – Poledník, hříšníky tak nahradili J.Merta a P.Bujňák, zranění nepustilo na hřiště Skalického a  J.Mertu. V základu chyběl nedoléčený Kusý, a aby těch ztrát nebylo málo, po poločase odkulhal ze hřiště Smolík. Už ve druhé minutě se mohl střelecky prosadit Vrtný a jeho nový parťák  v útoku na 3 nejbližší úvodní desetiminutovky ( po dobu disciplinárního trestu – Návsí, Baška, Bukovec ) Blahuta taky ze dvou pološancí nepřekonal brankáře Návsí Fazekaše.

V 18.minutě byli hosté blízko první jarní brance, jenže Smolík je v takových situacích nepřekonatelný. Naše dvě gólové příležitosti, ze dvacáté a 32.minuty ( dvojice Skurka, Kocúr a Kocúr, Vrtný ) zůstaly rovněž trestuhodně nevyužity. Ani dispečer naší hry Lesniak nezatočil míč jak je zvyklý, golman Návsí si z jeho střelou lehce poradil a tak poločas končí stavem 0:0.
                        Do druhého poločasu už nenastoupil brankář Smolík, museli jsme přeskupit celou sestavu, do branky putoval Musil a na hrot se posunul s únavovým syndromem bojující Kusý. A právě jeho hlavička z 55.minuty mohla být gólová po rohu Lesniaka, ale chyběly jen centimetry. Než hosté vstřelili v 59.minutě Raszkou svou první jarní branku, po hrubici Magery, poroučel se ze hřiště velmi nevýrazný Vrtný, kterého nahradil Király. Vyrovnat už za 3 minuty mohl Kusý, jenže svou tutovku zazdil. V 64.minutě mohlo být po nás, ale stálo při nás štěstí, když hráč Návsí Grbal trefil břevno. V 71.minutě jsme hru stáhli na tři obránce, Mageru nahradil Stavrovský a už po pěti minutách je srovnáno na 1:1! Skurka trefil pouze břevno, k odraženému míči se dostal střídající Király a po jeho přesně umístěné střele se začíná znovu.

Oba týmy dál toužily po zisku tří bodů, ale po několika závarech na obou stranách se body dělily.
                         V dalších dvou kolech zajíždíme na venkovní hřiště a tak snad ztracené body do tabulky pravdy získáme zpět, zatím máme +3 body a celkově jich máme 30 a to zatím stačí na čtvrté místo OP F-M.

FOTOGALERIE :  ....    



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode