17.KOLO PALKOVICE : HUKVALDY 4:2 ( 2: 1 )

17.04.2011 18:35

16.4. 16:00

 

PALKOVICE : HUKVALDY 4:2 ( 2:1)

Branky :

21. 0:1

37. Musil ( Huška ) 1:1

42. Skalický ( Lesniák ) 2:1

60. 2:2

64. Kusý ( Lesniák ) 3:2

75. Kaulinec ( Huška ) 4:2

Smolík - Závodný,R.Merta,Galásek - Musil,Lesniák,Huška,Kusý - Marciňa ( 60. Klaner ),Honěk ( 30.Skalický ),Kaulinec ( 85. Habrnal ) Z lavičky se na hřiště nedostali : Jakub Huška,Guzsi,Kašajík

Palkovická neporazitelnost v letošním ročníku pokračuje ! Neoblíbený soupeř z Hukvald se ve 21. minutě ujal vedení , jak jinak než ze standartní situace ( roh ). A začaly se naplňovat slova,že na Hukvaldy neumíme ! Kdyby , ale v 15. minutě Kaulinec proměnil tutovku po chybě golmana, mohl se zápas vyvíjet úplně jinak, protože kvalita byla na naší straně, jen nohy nám svazovala nervozita.Už ve 30.minutě jsme střídali ( Honěk - Skalický ), Musil se posunul ze záložní řady do útoku a právě Musil ve 37. minutě po přesném centru Hušky srovnal na 1:1. Dobré střídání potvrdil střídající Skalický, který využil geniální kolmici Lesniaka a křižnou střelou zaslouženě otočil ve 42. minutě stav utkání 2:1!

Do druhé půle vtrhly Palkovice s velkou vervou pojistit vedení a už po 18 sekundách spálil gólovku Marciňa a o minutu později ho napodobil Skalický!  A přišel trest, v 60. minutě jsme na jaře poprvé inkasovali ze hry - 2:2! O 4 minuty později se skóre dramatického utkání měnilo znovu - a znovu Lesniak našel Kusého - 3:2 pro Palkovice. V 75. minutě přidal pojistku Kaulinec a Hukvaldy rezignovaly! A před dohrávkou Dobratice:Tošanovice máme "už" sedmibodový náskok na dvojici Baška, Dobratice! Ale stále musíme zůstat na zemi a na píseň 

https://www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig ještě musíme zapomenout a soustředit se už na další kolo , kdy narazíme na nevyspytatený celek Frýdlant B !

Martin Blahuta : "Začínají to být čím dál větší nervy ! Bylo to vydřené vítězství proti těžkému soupeři, je pro mě překvapením , že Hukvaldy se nacházejí ve spodních patrech tabulky ! Jsem rád,že už máme tento zápas úspěšně za sebou, protože si myslím, že Hukvaldy uzmou nějaké body naším pronásledovatelům, třeba už v neděli Lučině - budeme jim držet palce ! "

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode