17.KOLO PALKOVICE : LÍSKOVEC 6:3 ( 3:2 )

18.04.2016 20:14

NEDĚLE 17.4.2016 16:00

                            PALKOVICE: REAL LÍSKOVEC 6:3 ( 3:2 ) ....
Branky:   4. Andrle ( J.Merta )    1:0
             16. R.Merta ( Huška )     2:0        
             25. Tarkoš ( Vojvodík )   2:1
             29. Kořínek ( penalta )   2:2        
             43. Huška ( R.Merta )    3:2
             51. Valas ( Huška )         4:2
             60. Tarkoš                     4:3
              72. Kusý ( R.Merta )     5:3
              77. Huška ( Kusý )        6:3
Rozhodčí : J.Mudra – Suszka,Karch
Diváci : 88 !!!
        
  Smolík – Valas, Musil, Magera, Galásek – Burda ( 87.R.Skurka ), R.Merta, Lesniák ( 84. Honěk ), Huška, J.Merta ( 62. T.Skurka  ) – Andrle ( 20.Kusý, 82. Habrnal ) trenér : M.Blahuta

                 Lískovecký  DREAM TEAM ( Škarabela,Vojvodík,Maléř,Kořínek,Mikulenka, Tarkoš a spol ) v minulém kole rozstřílel Bašku 8:3 ... , a tak se dala očekávat kvalitní podívaná, protože i Palkovice nehrají na jaře špatně, jen výsledky obou týmů jsou jak na houpačce. Na rozdíl od Palkovic mohou hrát lískovečtí uvolněně a fotbalem se bavit a taky se jim baví. A toho už ve 4.minutě dokázali svěřenci trenéra Blahuty využít, po geniální přihrávce J.Merty chladnokrevně zakončuje Andrle a domácí vedou 1:0! Nahecovaní hráči Palkovic se dostávají do dalších šancí, ale postupně Huška,Valas a především Andrle skóre utkání nemění ! To se daří “až“ v 16.minutě R.Mertovi, po kolmici Hušky už vedeme 2:0! V 19.minutě Burda nevyzrál na Randjáka a tak se do gólové šance Patrik nedostal. Bohužel musíme už ve 20.minutě střídat, střelce první branky Andrleho nahrazuje Kusý. Nejlepší hráč prvé půle Kořínek ještě nás ve 24.minutě netrestá, ale v rozmezí 25 – 29.minuty hosté se dvakrát  gólově prosazují ( Tarkoš, Kořínek ) a nadprůměrný zápas na této úrovni začína znovu 2:2. Přestože jsme zvolili v tomto utkání hru na jednoho útočníka, dál si jako i soupeř vytváříme šance, ale gólově se prosazuje až Huška  ve 43.minutě a poločas tak končí zaslouženým vedením PALKOVIC v poměru 3:2!
                  Domácí trenér není spokojen s defenzivou a tak v poločase mění posty, obránce Musila a Valase mění záložníci R.Merta a jeho strýc J.Merta ( neuvěřitelný výkon 48-letého veterána ) a to se ukázalo jako dobrý tah! Ve 47.minutě trestňák Hušky těsně míjí branku Škarabely a šance Musila taky volala po gólu! V 51.minutě už to je 4:2, Huška získal zdánlivě ztracený míč, předložil ho Valasovi a ten si už věděl rady! Po hodině hry se podruhé prosazuje Tarkoš 4:3! V 62.minutě musíme střídat pro zranění podruhé J.Mertu nahrazuje T.Skurka a Valas se znovu zasouvá do obrany. Palkovice korunují svůj opětovný  výborný jarní výkon dalšími brankami, v 72.minutě Kusý 5:3 a v 77.Huška 6:3, která branka byla hezčí je otázkou? A utkání se už dohrává v poklidu, jen opětovné zranění Kusého a Lesniáka dělá trenérovi Blahutovi další vrásky před sobotním utkáním s Baškou! Vítězná sestava by se nemusela měnit, ale už teď je jasné,že v ní budou asi chybět Andrle ( vazy v koleně ), J.Merta ( sval), Lesniák ( tříslo ) a Kusý ( koleno +sval )! Cesta za záchranou je však stále otevřená!
Martin Blahuta: „ Jsem hrdý na tento dnešní tým, v poločase chtěli pro zranění střídat 4 hráči, ale silou vůle a srdcem to dotáhli do vítězného konce! Pro diváka to musel být zážitek zhlédnout toto utkání, vyhráli jsme naprosto zaslouženě a jsem za to vítězství nesmírně rád! Jeden vzkaz našim fanouškům si ale neodpustím, měli zraněné a střídané hráče Andrleho,J.Mertu,Kusého a Lesniáka vyprovázet ve stoje za obrovského potlesku,zasloužili si to! Musíme teď zůstat na vítězné notě, nejen s Baškou,ale i na Ostravici!"

OKO DIVÁKA - ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI

17. kolo : PALKOVICE - LÍSKOVEC 6 : 3 (3:2)
Branky : Huška 2,Andrle,Merta R.,Valas,Kusý (1 branka proti nám z P)
Střelci : HUŠKA 6, Tobiáš a Kusý po 3, Varga, Matějka, Skurka T., Merta R. a Valas po 2, Galásek, Musil, Dulava, Burda a Andrle po 1 + 1 vlastní = celkem 28 gólů v 17 zápasech = 1,65 g/z = ve 4 jarních kolech jsme dali téměř tolik gólů jako za celý podzim !!! + 10 tutovek v Nošovicích !!! ...
Penalty : hosté Kořínkem proměnili - celkem my 4/2, proti nám 2/2
Karty : 2 žluté ??
Rozhodčí : MUDRA Jos. - Suszka, Karch - až nato, že si od matadorů hostů nechali beztrestně nadávat - dobří ...
Oko diváka :
- dobrý zápas nahoru dolů ...
- bylo vidět, že hosté hrají pro radost, hodně gólů střílejí, ale s obranou si moc starostí nedělají ...
- přijeli kompletní, ale i naši byli v téměř optimální sestavě ...
- je fakt, že jen za 1. poločas to mohlo být tak 6:6 ...
- domácí obraně se hodně ulevilo odstoupením Kořínka, který je řádně větral ...
- bohužel až na Janovice celý spodek tabulky vyhrál ...
- příště doma v sobotu 23. dubna 2016 v 16,00 hod s BAŠKOU !! (která doma překvapivě prohrála s Návsím 0:2 !!!)

FOTOGALERIE ....

ŠKARY LOUPEJ !

     PROGRAM - 17. kolo

    Baška -   Návsí       nezahájen delegace
    Mosty -   Hrádek       nezahájen delegace
    Oldřichovice -   Janovice       nezahájen delegace
    Chlebovice -   Písek       nezahájen delegace
    Ostravice -   Bukovec       nezahájen delegace
    Palkovice -   Lískovec       nezahájen delegace
    Metylovice -   Nošovice       nezahájen delegace

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode