18. KOLO FRÝDLANT B : PALKOVICE 1:6 (1:2)

24.04.2011 08:38

23.4. 2011 16:00

                                                                            FRÝDLANT B : PALKOVICE  1:6 ( 1:2 )

Branky :
10. Habrnal ( Kaulinec ) 0:1
22. Musil ( penalta )      0:2
35.                              1:2
59. Kaulinec ( Klaner )  1:3
70. Klaner ( odražený míč ) 1:4
86. Huška ( Musil )       1:5
87. Kusý ( R.Merta )     1:6
Smolík - Musil,R.Merta,Galásek - Klaner ( 75.Marciňa ),Lesniák,Huška,Skalický - Kusý,Habrnal ( 55.Guzsi ),Kaulinec ( 85.Závodný )   Trenér : Martin Blahuta
 
Která je to jarní výhra : https://www.youtube.com/watch?v=HmBEWkUWeo8 ! Naše jarní bilance je opravdu úžasná 5 utkání = 5 vítězství a skóre 21:5 !
Už ve 3. minutě měl Kaulinec čistou brankovou příležitost, ale bohužel podzimní střeleckou formu zatím jen hledá ! V 10. minutě už početný palkovický kotel si zakřičel gól : Kaulinec poslal do běhu Habrnala a ten se svým důrazem prosadil 0:1! V 16 minutě Kaulincová druhá tutovka  a zase nic.Ve 22.minutě předvedla dvojice Kusý Huška ukázkovou akci na malém prostoru umělky, po které byl Huška faulován a Musil penaltu bezpečně proměnil 0:2 !Palkovice hýřily aktivitou a ve 26. minutě jsme měli trojšanci , ale postupně Klaner,Kusý a Habrnal předvedli co se všechno dá nedat ! Místo poločasového vedení minimálně o 5 branek se odcházelo do kabin za stavu 1:2,protože domácí po autovém vhazování a následném centru ve 35 minutě vsítili kontaktní branku !
Oživení útočné hry přinesl do hry palkovický rebel Guzsi, který v 55. minutě vystřídal střelce úvodní branky Habrnala ! A už v 59. minutě se konečně prosadil Kaulinec po akci Klanera 1:3 .V té době bylo na hřišti už jenom jedno mužstvo : PALKOVICE a řešilo se už jen výše skóre a to po brankách Klanera,Hušky a Kusého narostlo až na 1:6 a přesně stéjným výsledkem utkání skončilo i na podzim !
Za dnešní předvedenou hru jsme si zasloužili vyhrát větším rozdílem, ale naše koncovka byla žalostná a v některých případech i "odfláknutá " !
Martin Blahuta : " Měli jsme sice štěstí, že Frýdlantské áčko hrálo ve stejný čas v Jakartovicích a tudiž B - tým nikdo neposílil, ale troufnu si říct, že s dnešním výkonem bychom Frýdlant B porazili i s posilama s áčka !Mrzí mě jen , že jsme zbytečnou chybou pustili domácí na chvíli do hry a že výše skóre nebyla vyšší !Kromě 6 vstřelených branek jsem napočítal ještě 13 opravdu 100 % šancí ( Kaulinec 5 a Kusý,Guzsi,Habrnal,Klaner po dvou !!!! ) a to by se nám v dalších zápasech nemuselo vyplatit ! Věřím , že se do utkání s Metylovicemi uzdraví J.Merta, Závodný a že minimálně zopakujeme dnešní výkon a budeme dál pokračovat ve vítězné sérii !Chtěl bych kromě hráčů poděkovat i fanouškům, že nám vytvořili domácí prostředí a že nás navštěvují v tak velkém počtu, dokonce si myslím ,že na venkovních hřištích je jich víc než doma ! Ani se nemůžeme divit vždyť naše venkovní bilance je 9 8 1 0 23:7 a 25 bodů !"
                   

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode