18.KOLO MFK F-M : SULKO ZÁBŘEH 1:0 ( 1:0 )

14.04.2013 01:43

SOBOTA 13.4.2013 10:15

 

MFK F-M : SULKO ZÁBŘEH 1:0 (1:0)
VIDEO ....
Branky: 4. Teplý ( Ceplák ) 1:0
Rozhodčí: Ondráš - Ogrodník, Gloser. 
ŽK: Talián, Mozol - Swiech, Rajnoha, Michalčák. 
Diváci: 620.
 
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, Literák, Žídek - Talián, Wozniak, Mozol, Ceplák (89. Prokeš) - Teplý (76. Cesnek), Gulajev (59. Bačík). Trenér: Milan Duhan.
    
Konečně doma nastoupili svěřenci trenéra Duhana v totožné sestavě jako při vítězném utkání s Baníkem B. Zábřehu jsme z podzimu měli co vracet a taky jsme jim to vrátili,ikdyž jednoduché to nebylo ! A jelikož Třinec doma zaváhal s rezervou Sigmy,je MFK F-M konečně na prvním místě tabulky,ale Třinec má zápas k dobru !
Frýdek začal utkání ofsajdem Gulajeva,ve druhé minutě se ocitl v šanci Mozol,ale „až“ v čase 3:57 se opět prosazuje zimní střelec Teplý a Ceplák odvedl skvělou práci,lépe to Jakubovi Teplému na hlavu nešlo posadit – 1:0 ! Mozol je dál aktivní ,ale po akci Teplého ( vysmekl se zábřežským zadákúm ) trefuje těsně vedle branky Šustra ! A kdo jiný než Mozol může zvýšit na 2:0,ale akce Žídka a střela Vency Mozola končí těsně vedle,stav 1:0 je i po poločasovém dějství !
No není to Lipina posledních dnů,hraje druhé housle v tomto důležitém špílu,ale ex baníkovský Zeher z trestňáku v 52.minutě trefuje těsně vedle Prepslovy svatyně ! Trenér Duhan v 59.minutě poprvé střídá, Gulajeva nahrazuje Bačík a ten má zvýšenou motivaci ( snad se ukáže i v kabině ) jelikož ještě na podzim hrál za Zábřeh ! I Kostorek se chce na „domácím“ hřišti ukázat,ale Ondřej Prepsl Kosťu vychytává a v 69.minutě je stav stále 1:0 ! Jindřich Kopecký ( hlasatel ) oznamuje příznivou zprávu z Třince – rezerva Sigmy vede se svěřenci trenéra Kouřila 0:1 a začínají se naplňovat slova asistenta trenéra Martina Blahuty,že po tomto kole už budeme první ! Výsledek 1:0 mohl potvrdit Žídek a Literák,ale jejich hlavičky bohužel nenašly cíl ! Drama pokračuje,Zábřeh hraje vabank,je lepší,ale obětavost Frýdku slaví úspěch,je dobojováno,vítězíme a lipinští tifosi si po dlouhých letech mohou zpívat : „ tak jsme první no a co,no a co“,ale cesta k NFL je ještě dlouhá,ale nyní to už máme vše ve vlastních rukou,stačí maličkost :12 x vyhrát a jsme tam ! Nám se prostě .... !
Milan Duhan : „ Věděli jsme,že nás čeká těžké utkání,zvlášť když jsme ještě letos na přírodní trávě ani netrénovali ! Nesehráli jsme utkání optimálně,ale vůle,odhodlání a pracovitost všech hráčů rozhodla o našem velmi cenném vítězství a všichni zaslouží uznání a opravdu všem děkuji !“
Martin Blahuta ( z webu Stařiče ....) : „ Byl jsem přesvědčen,že dnes Třinec nevyhraje a že budeme už konečně po tomto kole první ! Diváci asi byli zklamáni se hrou týmu,ale na to se historie ptát nebude ! Každé další utkání bude těžší a těžší,ale věřte,že tým to zvládne,tréninková píle,bojovnost a odhodlání,se kterého mě na každém tréninku až mrazí bude slavit zasloužený úspěch ! V dalších utkáních hráči přidají i fotbalovost,dnes chyběla,ale to je už jedno,důležité jsou body a ty zůstaly doma a je třeba je zase potvrdit v Hlučíně ! Osobně jsem zklamaný z návštěvy ( 620 diváků ),tak snad příště !
 
Fotogalerie : .... Fotogalerie 2 : ....                    
Rozhovor s Jakubem Teplým ( video ) ....
Třinec prohrál ....
Jak to viděl Deník + fotogalerie ....
Výsledkový servis MSFL ....
Dohráno ....
 
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode