19. KOLO PALKOVICE : METYLOVICE 1:0 ( 1:0 )

01.05.2011 10:59

30.4. 2011 16:30

                                                                                       PALKOVICE : METYLOVICE  1:0 ( 1: 0 )

Branky :38. Musil ( penalta ) 1:0

Smolík ( 46. Huška Jakub ) - Závodný,R.Merta,Galásek, - Klaner,Lesniák.Huška,Musil - Guzsi ( 84.Habrnal ),Kusý,Kaulinec ( 17. Skalický ) TRENÉR : M.Blahuta

Valas - Smilovský,Král,Němec,Kopčák - Bražina,Halata,Biolek,Machů - Platoš,Šimek    Trenér : Petr Král ( Tvrdý nepřítomen)

Rozhodčí : Tatarka J., Machala P., Pokluda A. 

Diváci : 120 výborných fanoušků obou mužstev !!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=8QLyeXxQscs V důležitém derby nevyhrál lepší tým, ale šťastnější ! V souboji dvou na jaře neporažených týmů mohl už v 7. minutě otevřít skóre Klaner , ale jeho umístěnou hlavičku vyrazil na tyč výborný brankář Metylovic Valas ! Obě mužstva předváděly útočný fotbal a výborně povzbuzující diváci obou týmu se měli na co dívat ! Bohužel už v 17. minutě se domácím zranil kanonýr Kaulinec, byl nahrazen Skalickým a Musil se posunul do útočné trojice . A právě Musil ve 38. minutě byl v " 16" faulován a kopala se penalta, kterou Musil s dávkou štěstí proměnil ! Poločas zajímavého utkání tak skončil 1:0 pro lídra OP. Do druhé půle už nenastoupil lehce zraněný brankář Smolík , kterého nahradil Jakub Huška.Metylovice dokazovaly , že na jaře mají výbornou formu a zatlačili Palkovice na jejich polovinu, ale obrana v čele s výborným Romanem Mertou odolávala.Metylovice hrály závěr zápasu vabank, domácí podnikaly rychlé brejky, hrál se fotbal nahoru dolů, utkání tak chyběly  jen branky. Nejblíže k vyrovnání měl Halata, jeho dobře úmístěnou střelu ,ale fantasticky " lapil " Huška .Běžela 88.minuta na hranici velkého čtvrce byl faulován Platoš, k trestňáku se postavil nestárnoucí hrající trenér Král,ale jeho  přesnou střelu vyhlavičkoval hrdina utkání R.Merta ! Důležité body tak zůstaly doma !

Martin Blahuta : " Jarní výsledky Metylovic budily respekt, utkání by asi slušela víc remiza, ale velkou obětavostí a bojovností jsme získaly body proti opravdu výbornému soupeři ! Tyto body mají opravdu cenu zlata a kluci zaslouží uznání !

Petr Král : " Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro domácí ! "

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode