2.KOLO - FK STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE 1:2 (1:1)

24.08.2020 11:16

SOBOTA 22.8.2020 15:00

                    1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 2.KOLO
                FK STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE B 1:2 (1:1)

VIDEO Z CELÉHO UTKÁNÍ ....

Branky:    12. Němec                         0:1
                45. Kaulinec (Vandas)        1:1
                81. Molnári                        1:2
ČK : 27. Jukl
Rozhodčí:  Hykl – Seidler, Sivera
Diváci : 98
        
Kocián – Musálek, Jukl, Kocich (84.Říha), Burda (63.Sluštík) – Matula (46.Michna), Velička , Vandas, Trčka  – Míček, Kaulinec
Připraveni: Rusek – Sluštík, Michna, Mudra, Říha, Geryk
Trenér : Martin Blahuta
                     Porážkou s rezervou Lokomotivy jsme nevrátili Staříči fotbalovou důstojnost, která byla debaklem ve Vendryni hodně pošramocena! V našem kádru nastaly změny, tým FKS opustili Musil (Palkovice), Végh ( spolek ve Frýdku) a naopak náš kádr doplnili brankář Rusek ( spolek nebo akciovka MFK F-M – čert aby se v tom vyznal) a zkušený obránce či záložník Petr Velička z Metylovic. Obměna kádru ještě bude pokračovat a stále zatím marně čekáme na některé hráče.
                  Trenér Blahuta změnil v sestavě dva hráče, Malého (oslava) nahradil minule chybějící Jukl (oslava) a hokejistu Sluštíka,Velička. Už ve druhé minutě mohl kanonýr Kaulinec otevřít skóre, ale jeho střela z otočky po akci Trčka – Míček skončila těsně vedle. Přestože jsme měli úvod zápasu pod kontrolou, tak do vedení šli hosté, zbytečná ztráta na půlicí čáře, rychlý protiútok, střela Němce slabší levou nohou do středu brány a nové sítě jsou pokřtěny 0:1. A smutek v našich řadách pokračuje, kapitán naší potápějící lodi Jukl se v podzimních vodách plavil pouze 27.minut  ( první kolo ve Vendryni chyběl), než byl za faul ze zadu právem potrestám ČK. Na stopéra se stáhl Velička a začala hodinová hra v oslabení. Hra v oslabení nás stála hodně sil i proto, že jsme zbytečně chybovali v rozehrávce. Přesto ve 32.minutě trefuje Vandas břevno. V závěrečné sekundě prvé půle našel Vandas uličkou Kaulince a je zaslouženě srovnáno na 1:1.
                Do druhé půle už nenastoupil nevýrazný Matula, kterého nahradil Michna, Burda se posunul do středu zálohy a v útoku zůstal osamocený Kaulinec,kterého doplňovali ostré kraje Míček – Trčka. A začala přetahovaná o vedoucí branku v tomto utkání,které se hrálo v úmorném vedru. Bohužel jediná branka druhého dějství padla do naší sítě a to v 81.minutě, kdy se trefuje Molnári 1:2. Závěrečná snaha o vyrovnání byla marná a to jsme ještě mohli i inkasovat. Druhá porážka v řadě 0 bodů, skóre 4:10 a 11.místo v tabulce! Teď nás čekají týmy co jsou taky bez bodu( Horní Suchá, Sedliště a Nýdek) a tyto zápasy už musíme bezpodmínečně zvládnout!
Martin Blahuta: „ Měli jsme se ujat už ve 2.minutě vedení, a zápas by se jinak vyvíjel. Zbytečné brance, zbytečnému vyloučení předcházely prohrané souboje na půlicí čáře! Naštěstí jsme do poločasu vyrovnali, ale ve druhém poločase jsme měli hrát více zezadu, byl to moc hurá systém za vítězstvím a to se nám nevyplatilo. Přesto kluci zaslouží pochvalu za bojovnost. Teď je už třeba bodovat v Horní Suché.“

FOTOGALERIE - SRPEN 2020 V FK STAŘÍČ ....   
 

FOTBALOVÁ PERLIČKA

PĚT NAŠICH BÝVALÝCH HRÁČŮ NASTOUPILO V OS V NÁVSI ZA MFK F-M Z.S.

ZÁPIS Z UTKÁNÍ ....



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode