2.KOLO OP PALKOVICE : NOŠOVICE 2:1 ( 1:0 )

21.08.2016 12:00

SOBOTA 20.8. 2016 10:00

                              PALKOVICE : NOŠOVICE 2:1 ( 1:0 )
Branky:    29. Musil ( Kusý )           1:0
                55. Radim Nikl                1:1
                74. Minarčík ( Kusý )      2:1
Rozhodčí :     Kielar – Nitra, Malinovský
ŽK :    dle zápisu rozhodčích pouze Valas !                
ČK :     57. VALAS – 58.KLIMCZAK
Diváci : 98
Smolík – Valas, R.Merta, J.Merta, Galásek – Skalický ( 90+4 Doležal ), Huška ( 73. Honěk ), Kusý ( 90+5 Farský ), T.Vyvial – Lesniak ( 70.Minarčík ), Musil     trenér: Martin Blahuta

                             Ve 2.kole OP na sebe narazily celky, které se zachránily v přeboru až v posledním kole a zároveň se střetli svěřenci bývalých asistentů MFK F-M Blahuty ( 2012 – 2015 ) a Damka ( 2007 – 2009 )! Opatrný úvod utkání z obou stran a až 13.minuta mohla změnit skóre utkání, to dispečer Palkovic Lesniak posadil míč na hlavu Musila, ten lehkým líznutím málem otevřel skóre. V 16.minutě se zastřeloval navrátilec z Anglie Skalický! V 18.minutě přišel první zlomový okamžik utkání, Valas fauloval na půlicí čáře Groše a tak se poprvé právem žlutilo! Ve 25.minutě rychle rozehraný roh zakončoval Lesniak těsně vedle. A ve 29.minutě to už zaslouženě přišlo, Musil chladnokrevně zakončuje své sólo po uličce Kusého 1:0! A mohlo být pro naše barvy ještě do poločasu lépe, to dvě skvostné akce po osách  Huška – Valas – Kusý a Galásek – Kusý – Lesniak brankou neskončily ( ikdyž hlasatel Zdeněk Špaček branku viděl a taky nahlásil )! A mohl přijít trest, jenže Palkovice mají nejlepšího golmana v OP Smolíka, který ve 41.minutě vychytal Červeného! Nejkrásnější okamžik nejen prvního poločasu mají na svědomí přihrávající Musil a zakončující T.Vyvial , Tomášovému voleji chyběli k výstavní brance jen centimetry! Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0!
                            Druhá půle začala šancí Lesniaka a kartou Musila. V 55.minutě posílá hostující kouč Dalibor Damek na plac R.Nikla, domácí trenér vyřvává „pozor přichází zkušenost a chytrost“, marně! Nikl po 8 vteřinách se dostává po rohu k odraženému míči a je srovnáno na 1:1! O dvě minuty později posílá rozhodčí Kielar náš tým do oslabení, po druhé žluté kartě jde pod sprchy Valas! „To, že šel náš hráč ven je správné, ale to že tomu předcházel faul na Valase už pan rozhodčí bohužel neviděl“ dodal trenér Blahuta. Při odchodu Valase do kabiny došlo k nechutné potyčce a pod sprchy jde i náhradní brankář Nošovic Klimczak. Po čtyřminutovém přerušení přichází půlhodinová přesilovka Nošovic! Na tu reaguje trenér Blahuta dvojím střídáním, ze hřiště jde vyčerpaný Lesniak a zraněný Huška a na jejich místa přicházejí Minarčík a Honěk. A právě střídající hráči mají prsty na vítězném gólu Palkovic. Honěk skvěle vyjel přes dva hráče od lajny, posunul na Kusého, ten posílá do bréjku Minarčíka a ten od tyče zasunuje za záda Škandery 2:1. Skálopevná obrana Palkovic, vystužená v závěru i o Musila už tlak Nošovic ustává a po dvou kolech máme 4 body! V Palkovicích tak vládne spokojenost, ale vzpomeňme na generálku ve Fryčovicích a pohár se Staříčem! V dalším kole zajíždíme už v pátek na půdu Metylovic, kde jsme zaznamenali poslední porážku ( 15.5.2016 ) a tak naše neporazitelnost už trvá 7 utkání a věřme,že potvá i po Metylovicích!

Martin Blahuta:“ Zbytečně vyhrocené utkání, skončilo zaslouženým naším vítězstvím i proto, že jsme chtěli víc než Nošovice! Naší hru v oslabení velmi oživil Minarčík, po celé utkání byli výborní Smolík,J.Merta,Galásek,Kusý,T.Vyvial,Musil, ale moji pochvalu zaslouží všichni! Roman Valas znovu dojel na svou nedisciplinovanost a zlou pověst! Do Metylovic pojedeme minimálně pro bod a já věřím,že si ho odvezeme, už bude k dispozici Magera, Závodný a snad i Burda a zase budeme silnější!"

Dalibor Damek ( trenér Nošovic ) : "Po domácí hladké výhře nad celkem Návsí jsme chtěli naplno bodovat v netradičním čase sobotního dopoledne na hřišti Palkovic.Celý týden jsme se kvalitně připravovali a nakonec jsme bez čtyř hráčů základní sestavy začali docela slušně,vytvořili jsme si herní převahu,ale do žádné větší příležitosti nedostali.Hned první hrubá chyba našeho obránce a následná branka změnila způsob naší hry,kazili jsme spoustu přihrávek a zbytečně spěchali.Ve druhé půli vyšlo našemu týmu střídání a Niklem jsme srovnali na 1:1,pak si asi všichni mysleli,že se nemůže nic stát a zvláště po vyloučení domácího Valase jsme přestali hrát úplně.Domácí celek výborně bránil,naši playeři místo nahrávky ve finální fázi zakončovali samostatně a přišel trest po další chybě obrany v podobě vítězné branky.Domácí si již vítězství pohlídali a my si musíme zpravit náladu v dalším kole. "

FOTOGALERIE ( bude doplněna o fotky Jarka Wojnara ) ....

2.KOLO - 20.08.2016

  Palkovice Nošovice       nezahájen
delegace
  Mosty Baška       nezahájen
delegace
  Návsí Metylovice       nezahájen
delegace
  Chlebovice Hukvaldy       nezahájen
delegace
  Oldřichovice Staříč       nezahájen
delegace
  Bukovec Vojkovice       nezahájen
delegace
  Hrádek Písek       nezahájen
delegace

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode