20.KOLO MFK F-M : VIKTORIE ŽIŽKOV 0:2 ( 0:1 )

29.03.2014 23:08

SOBOTA 29.3.2014 15:00

Frýdek-Místek - Viktoria Žižkov 0:2 (0:1)
Branky: 43. Voltr                               0:1
             90.+2 Podrazký  ( penalta )  0:2
Rozhodčí: Houdek - Fišer, Mokrusch. 
ŽK: Staško, Literák, H. Prokeš, Žídek - Voltr, Bodeček, Štochl, Hadaščok
Diváci: 3350.
MFK F-M :  Prepsl - Švrček, Literák, Cigánek, Žídek - Kmoníček, Mozol, Vašenda (61. Soukup), Zapalač (70. Talián) - H. Prokeš, Staško (56. Kovařík). Trenér: Duhan.
Žižkov: Holý - Dressler, Bodeček, Šťastný - Štochl (63. Podrazký), Súkenník, Folprecht, Bartošák, Mareš - Voltr (71. Škoda), Hadaščok (86. Vukadinovič). Trenér: Trpišovský.
 
Kdy už se probudíme z toho špatného snu?  V 6.kole FNL  právě na Žižkově ve 32.minutě po akci Šroma zvyšuje kanonýr Hynek Prokeš na 0:2, Lipina svou  16 brankou sahá po 16 bodu a po odskočení všech soupeřů ve druhé lize ! Jenže Žižkov ve druhém poločase srovnává na 2:2, ale naše bilance je přesto skvostná : 
                                                     1. MFK F-M   6 4 2  0 16:5   14 !
A před dnešním utkáním :          11. MFK F-M 19 5  7 7 22:22  22  a po remíze Vltavínu s Pardubicemi ztenčení náskoku na nesestupovou příčku  na pouhých 6 bodů ! Další statistická čísla : už 322 minut jsme nedali branku,poslední vítězství jsme zaznamenali ve 14.kole 2.listopadu 2013 s Vltavínem 1:0 !
A teď už k samotnému důležitému utkání : Lipina nastoupila opět před skvělou návštěvou  3350 diváků z odhodláním přerušit všechny negativa a konečně zabrat za 3 body ! Sestava trenéra Duhana se zase příliš nezměnila,jen z utkání v Táborsku nenastoupili Uvíra a Talián,které nahradil doléčený Vašenda a novic Kmoníček. Žižkov po špatném začátku soutěže v posledních utkáních pravidelně sbírá body a bohužel je sebral i na Stovkách ! Už v 10.minutě Hadaščok ( měli jsme o něho eminentní zájem ) svou šanci neproměnil,jeho střela míjí svatyni Prepsla ! V 16.minutě vedeme nad Žižkovem 3:0,ale je to pouze na ofsajdy. Ve 24.minutě Folprechtova jedovka jen těsně míjí cíl. Naši šanci po akci Prokeše nedotahuje Mozol a i proto ve 26. minutě svítí na světelné tabuli stav 0:0 ! Ve 39. minutě fauluje Michal Švrček Súkeníka,kope se penalta,ale Voltr nepřekonává Prepsla – díky Ondrovi je stav stále 0:0 ! A mohlo přijít pravidlo „ nedáš – dostaneš“ jenže Prokeš ve 42.minutě opět v gólovce selhal ! Voltr svou neproměněnou penaltu ve 43.minutě smazává a po centru Hadaščoka hlavou stanovuje poločasový stav na 0:1 !
Jestli si některý z diváků myslí,že hráči v bílo modrých dresech rezignují ,je na velkém omylu,Lipiná je plná odhodlání a v 54.minutě jen milimetry schází , aby Mozolův roh si srazil brankář Holý do sítě – zvoní tyčka ! Náš realizační tým mění sestavu, ze hřiště postupně odchází Staško,Vašenda a Zapalač,které nahrazují Kovařík,Soukup a Talián. Náš tlak sílí,šance přibývají,jenže to co nedali Kovařík a Prokeš v čistých gólových situacích zaslouží trest ! V 79.a 85.minutě ještě skvělý Prepsl držel náš tým nad vodou,když vychytal Podrazkého a Súkeníka,ale v nastaveném čase po faulu ne faulu Žídka se kopala  druhá penalta,kterou Podrazký s přehledem proměnil a tak utkání končí nezaslouženým vítězstvím Viktorky 0:2 a naše gólová impotence se zatím zastavuje na čísle 412 a to už je opravdu varující ! V sobotu 5.4. v 10:15 nás čeká v boji za záchranou ve FNL naše prokletí Třinec,sice hrajeme na půdě soupeře,ale asistent trenéra Martin Blahuta věří :“ o tom ,že budeme hrát vlastně jako doma ani nepřemýšlím,naši fanoušci jsou skvělí a jistě nám vytvoří domácí prostředí !“
Martin Blahuta: „ Někteří rádoby fandové jsou na mém webu už alergičtí na můj optimismus,ale já fakt klukům věřím i proto je chci vyhecovat a po vítězném utkání v Třinci dojdu domů pěšky,doufám,že se někdo přidá, ať mi ta cesta rychleji ubíhá ! Ještě k dnešnímu utkání : kdybychom proměnili svoje šance, tak bychom nemuseli být tak smutní, nemůžeme stále spoléhat jen na Ondru Prepsla, Ondra má opravdu ligovou formu a to ještě nebyl zcela ready ! „
 
MALÁ FOTOGALERIE ....
VĚTŠÍ FOTOGALERIE ....
JAK TO VIDĚL WEB. MFK F-M ( JAN SMÉKAL ) .... 
JAK TO VIDĚL WEB. ŽIŽKOVA ....
SOUHRN 20.KOLA ....
 
 PODPOŘTE SKUPINU FUNKY BEAT JAKÝMKOLIV SPONZORSKÝM DAREM, ABY SE MOHLA SE SVÝMI NEJMLADŠÍMI SVĚŘENCI ZÚČASTNIT MISTROVSTVÍ EVROPY V CHORVATSKU !
ZA FUNKY BEAT DĚKUJE TRENÉRKA KRISTÝNA BLAHUTOVÁ - kontakt : 721 405 326
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode