22.KOLO BAŠKA : PALKOVICE 0:5 ( 0:3 ) !!!!!

20.05.2012 21:17

19.5.2012 17:00

 

BAŠKA : PALKOVICE 0:5 ( 0:3 ) !!!!!!!

 

Branky :    13. Skurka ( Musil )          0:1

                 24. Kusý ( Brantal )          0:2

                 42. Musil ( Huška )           0:3

                 46. Skurka ( Kusý )          0:4

                 77. Habrnal ( Musil )       0:5

 

Smolík - Závodný ,Lesniák, J.Merta,Honěk – Musil,Kusý,Huška,Brantal ( 80. Huška Jakub ) – Poledník ( 63.Habrnal ),Skurka ( 70.T.Vyvial )                                                Trenér : M.Blahuta

 

Tak konečně zase jednou Palkovice zažily radost z fotbalu a zaslouženě vyhrály na půdě Bašky a na toto utkání se bude v Palkovicích dlouho vzpomínat ! Svěřenci trenéra Blahuty přijeli do Bašky na kolech jako soubor písní a tanců a odjeli sice znova na kolech , ale jako vítězové LM  ! Kdo ví ,jak by se utkání vyvíjelo, kdyby už ve třetí minutě Smolík skvěle nevychytal domácího útočníka v samostatném nájezdu ( smrdělo to ofsajdem ! ). Ovšem to co PALKOVICE předvedly ve zbytku utkání zaslouží uznání ! Na naší straně chyběli R.Merta,Galásek,Slípek, ,Blahuta, ale tým se semkl a předvedl nejlepší výkon sezóny . Už ve 13 minutě po akci jak z učebnice fotbalu, Musil ( zase to byl starý - dobrý Franta – nekecal a jezdil ! ) nachází Skurku a ten chladnokrevně otevírá skóre 0:1 ! Baška se nemůže dostat do tempa, náznaky pološancí jsou lahůdkou pro oslavence Smolíka ! Ve 23 minutě pálí levou Kusý a golman Bašky s námahou vytěsňuje na roh a Brantal zahrává roh skvostně- nachází Kusého a vedeme 2:0 ! Do poločasu znova z rohu Huška ( kritika z minulého kola se mění na velkou pochvalu !) trefuje  Musilovu  hlavu a je to neuvěřitelných 0:3 a tak končí poločas snů !

To co jsme za…. v minulém týdnu po přestávce teď měníme – Kusý tak dlouho váhá se střelou až úžasně nachází Skurku a vedeme 0:4 – trenérovy stopky ukazují 59 sekund z druhého poločasu ! Palkovice se namlsaly a dál touží po dalších brankách a ty přicházejí – v 77 minutě znova Musil vysunuje střídajícího Habrnala a ten světe div se chytrým lobem zvyšuje na 0:5 ! Habrnal má na hlavě další branku, ale trefuje znova po centru Musila jen tyč – ale to bychom chtěli už opravdu moc ! Ti fandové ( 15 ? ) co dali přednost utkání BAŠKA : PALKOVICE před hokejem ČR : SR opravdu nelitovali a byli u famózního výkonu  celého týmu ! Přiblížili jsme se záchraně , ale cenné body teď musíme potvrdit doma s METYLOVICEMI ! Asi si všichni budou myslet ...., ale rivalita mezi Baškou a Palkovicemi je opravdu velká a Palkovicím se pod trenérem Blahutou v Bašce prostě daří ( 0:1,0:0 a dnes 0:5 ! ).Ale pořád hrozí ... ikdyž je to už jen teorie !

Martin Blahuta : „ Po všech těch jarních zápasových stresech, jsem si dnešní utkání užil a určitě jsme zaslouženě vyhráli ! Všech 14 hráčů co dnes nastoupilo zaslouží obrovskou pochvalu nejen za důležité 3 body, za výborný výkon, ale i za utuženou partu před utkáním,v utkání a po utkání, dnešní den jsme si opravdu užili se vším všudy !Teď musíme porazit Metylovice a snad už to bude dobré ! 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode