22.KOLO HULÍN : MFK F-M 1:1 ( 0:1 )

05.05.2013 00:17

SOBOTA 4.5.2013 16:30

 

HULÍN - MFK FRÝDEK-MÍSTEK 1:1 ( 0:1 )
Branky: 31. Gulajev ( trestný kop )     0:1
             76. Číhal                                 1:1
 
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, Korneta, Žídek – Talián,( 65.Pešek ) Cesnek (81.Skotnica ) , Mozol, Ceplák ( 79.Prokeš ) – Gulajev,   Teplý
 
Ještě těsně před polednem to vypadalo s frýdecko-místeckým fotbalem růžově, Třinec prohrával s Orlovou ještě v 83.minutě 1:0,ale Třinec dvěma slepenými góly ( 84. a 86. !!! ) připravil pro Lipinu totožnou situaci jako ve středu,museli jsme dotahovat šestibodovou ztrátu ! A tentokrát to naši borci nezvládli a omluvou nemůže být ani neúčast Wozniaka ( nemoc ), Literáka ( koleno ) a Bačíka ( sval ) ! Po galakoncertu na Slovácku přijelo do Hulína asi jiné mužstvo,nastalo asi podcenění posledního celku MSFL ! A tak v první šanci utkání se ocitli domácí,ale naštěstí bez úspěchu. I Frýdek sice něco vymyslel,ale v 17. a 19.minutě něco Ceplákovi a Mozoli chybělo , stav 0:0 tak trvá ! Kanonýr Teplý ve 30.minutě jen protahuje Vogla a tak Lipina se přeci jen ujímá ve 31.minutě vedení,nečekaný exekutor trestného kopu Gulajev vymetává ze 25 metrů šibenici a lipinští fans jásají 0:1 ! Poločas tak končí vedením MFK F-M,ale mohlo to být i jinak,ale Otruba svou dobrou příležitost ve 44.minutě i díky opět famóznímu Prepslovi nevyužívá !
 
Druhý poločas začíná žlutou kartou Cesneka ( 20 sekunda a stopka na Zlín B ). Ve 49.minutě mohl potvrdit jarní formu Teplý ( na jaře 18 přípravných branek + 7 mistrovských ! ) ,ale tentokrát to nevyšlo ! V 51.minutě domácí zahrávají standartku,ale Prepsl a spol. odolávají ! O minutu později však Ceplák a po té Cesnek mohli přidát pojistku,ale stav 0:1 trvá ! Prepsl i po hodině hry drží čisté konto,ale jen díky nemohoucnosti Hulína ! Standartky jsou dál velkým nebezpečím Lipiny,63.minuta a Řihák hlavičkuje jen do Prepsla ! V 66.minutě se dostávají ke slovu i hosté,ale trenér Třince M.Kouřil si do svých poznámek zapisuje nevyužité pološance Žídka a Kornety .A naše obranné standartky selhaly i v tomto utkání,běží 76.minuta a Číhal hlavou srovnává na 1:1 a nutno podotknout,že zaslouženě ! A mohlo být i hůř,další standartka v 83.minutě jen těsně míjí naší svatyni. Trenér Duhan zavelel střídáním k útoku,ale stav 1:1 se už nezměnil i díky liknavosti se zakončením Peška ! Naděje sice umírá poslední,ale dohnat ztrátu 5 bodů na Třinec se zdá v této chvíli nereálné,ale ve hře je stále 24 bodů a stát se může ještě cokoliv !
 
Martin Blahuta :“ To se nemělo stát ! Jinak bez komentáře !„
 
Názory fanoušků k utkání Hulín : MFK F-M 
 
Šiga : No nic, tak to zkusíme zase příští rok. Do toho Varnsdorfu by to fakt byla dálka.
Šiga ( den po té ) : No, 24 hodin poté a fous navíc. Zklamání se u mne mění v beznaděj. Letos to projedem s Třicem, příští rok zase s Opavou, ....
Vstup do jara - famózních 20 minut a pak nic - nelipinsky uzdržovaná výhra se Zábřehem a katastrofa v Hlučíně. Až v závěru pokus o zoufalou snahu vyrovnat, jen ale pokus. Následuje slaboučký výkon s divizním Žďárem a opět famózní galakoncert v Kunovicích. A pak ???? 
Co se to děje v hlavách hráčů ? Proč se střídají galashow a superprůser ? Že máme mladé a nezkušené mužstvo ? Tomu přece nemůže nikdo, kdo náš tým zná věřit. Polovina základu hraje soutěž aspoň 3 roky - to nejsou žádní podavači balónů, kteří se dostanou na trávník, protože bychom jinak hráli v deseti. Ten tým měl snad jasně daný cíl - přehrát Třinec a postoupit. Nebo ne ? A do prdele, už snad víme, že máme problémy s mužstvy na samém konci tabulky. Loni jsme všechno pros.ali v Lišni, letos v Hulíně. Tak v čem byl problém, proč jsme na ně nevlítli jako na Slovácko ????
No nic, Třinec už to nepustí a doufat v nějaký nesportovní administratívní přesun do druhé ligy odmítám - stejně bych z něj neměl radost. Tak zkusme tu soutěž dohrát se zvednutou hlavou a nedovolit Třinci slavit příliš brzo. Třeba ještě příjde nějaká chaboučká šance jako loni. Tak pojďme LIPINA a udělejme těch 24 bodů.
 
Maestro : tak já ještě pořád věřím,že se do Varnsdorfu podíváme.Dneska velké zklamání.první poločas jsme měli pod kontrolou a domácí se do hry dostávali pouze neodpískanými offsidy a hrubými zákroky.Paradoxně jsme karty dostávali my  Trestňák kopl Guli parádně.jenom škoda.že se vedení nepodařilo navýšit  po přestávce jsme přestali hrát svou hru a domácí vyrovnali z rohu,což jim stačilo. Škoda !
 
Atlas : dneska typicky remizovy zapas 
 
Pes : Mým národum:
Zlomeny bolem,truchlici nad promrhanou vidinou druholigove vize stoji fanoušci lipiny.Truchli i armady! Armady pravych lipinskych fans.............atd.
čerpano z Jary Cimrmana,jen mirně poupraveno.
Co už,nalejme čisteho vina.Manšaft mame vyborny,ale mlady,nezkušeny.Bez 1-2 zkušenych hotovych chlapu to asi nepujde.Chyběli Fitus,Vozy.My dostanem gola v 75 minutě a manšaft se zhroutil.Čekali jsme tlak,boj a přišla křeč.Nezbyde než vyčistit hlavy a přistoupit ted ke každemu zapasu jako by to byl přatelak a rozbijem každeho!!Postup z 1 fleku už je asi ztraceny,ale je třeba se porvat o 2 misto! I to muže znamenat postup a MSFL si misto nas zahraje nejmenovany Ostravsky klub ! 
 
Láďa Stibor : co , stalo se, ještě je hodně bodů do konce, je třeba pořád věřit  !
 
Cita:  No,tak to bychom měli...trocha magie-soupeři začínající na H a končící ín nám prostě body nepřinesou !    
Ještě,že už tam žádný další není.Nezbývá než si to opakovat stále dokola-Nemáme na to,nemáme na to,nemáme na to....Tak snad za rok...pokolikáté už?V létě se nám klasicky rozuteče kádr(Teplý,Mozol,Wozniak),pak se budem 3 měsíce sehrávat(to už bude mít Opava náskok 12 bodů),a pak skončíme zase druzí.    
Je to škoda,za stavu 1-0 jsem věřil.... !
 
MALÁ FOTOGALERIE ....                              VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22.KOLA ....
JAK TO VIDĚL WEB. HULÍNA ....                  JAK HRÁL NÁŠ BUDOUCÍ SOUPEŘ - ZLÍN B ....
 
 
    VYROVNÁVACÍ BRANKA HULÍNA - JAK JINAK NEŽ ZE STANDARKY ( PO ROHU ) !
                                  MĚLI JSME JEZDIT VÍC PO PRDELI !
TAKHLE SE MÁ BRÁNIT !
 
 
                NA KOLENOU MĚL SKONČIT SOUPEŘ A NE MY !
 
 
 
 
    ACH JO ! TŘEBA SE JEŠTĚ STANE ZÁZRAK !
 
                          FANUŠCI BYLI OPĚT VÝBORNÍ A HRÁČI JE ZKLAMALI !  
   
     PŘEDSEDOVI MFK F-M K JEHO NAROZENINÁM POSÍLÁME  ALESPOŇ  ....  !
 
                                               

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode