22.KOLO PALKOVICE : DOBRATICE 2:1 ( 1: 1 )

22.05.2011 00:51

21.5. 17.00

 

Palkovice:Dobratice 2:1 ( 1:1 )

Branky :

12. Poledník( odražený míč ) 1:0

14. Causidis M. 1:1

46. Kusý ( sam. akce ) 2:1

Smolík - Závodný.,Musil ,J.Merta, Galásek - Klaner ( 70.Marciňa ),Lesniák ( 85. Kašajík ),Huška,Patkaň - Kusý,Poledník (65.Habrnal ) Trenér : M.Blahuta

Před na palkovické poměry nevídanou diváckou kulisou( 250 fanoušků ) se hrál skvělý fotbal a o to se zasloužily oba týmy stejným dílem ! Proč tedy vyhráli domácí ? - protože Palkovice měly v týmu nejlepšího hráče na hřišti D.Kusého ! Byl to jeho zápas a byť nastoupil do zápasu s teplotou výrazně přispěl k zisku tří cenných bodů a PALKOVICE opět vévodí tabulce před už teď druhou Baškou ! Domácí kouč měl před utkáním potíže se sestavou, chyběli zranění Kaulinec,Honěk,vykartovaní Guzsi a R.Merta a do konce sezóny pracovně zaneprázdněný Skalický ! Palkovice mají ve svém středu však veteránské žolíky :Poledník už ve 12. minutě otevírá po skrumáži skóre dalšího utkání o všechno v OP ! Dobratice však dokazují už za 2 minuty, že nehodlají svůj první flek v tabulce  opustit a kanonýr Marian Causidis svou 16 brankou v sezóně vyrovnává zaslouženě na 1:1 ! Strhnout vedení na domácí stranu mohl ve 26. minutě kapitán Lesniák, ale jeho dobře zahranou standartku vyrazil golman hostí na roh ! Ve 32. minutě Patkaň hlavou mířil mezi tyče, ale golman hostí byl opět na místě  a tak poločas skončil 1:1 !

Jen 49.sekund druhé půle stačilo Kusému ke vstřelení druhé branky pro domácí ! Začala válka nejen o vítězství, ale i o vedení v nevídaném souboji v o čelo tabulky v OP Frýdek - Místek ! Ke kvalitnímu souboji přispěl i výtečný sudí Zeman ! Dobratice tlačily a zasloužili si asi vyrovnat, ale dobře organizovaná obrana v čele s Musilem odolávala a po závěrečném hvizdu tak propukla v domácím táboře velká radost - a PALKOVICE jsou opět včele !

Martin Blahuta : " Pro všechny z nás to bylo nejdůležitější utkání v kariéře ! Vyhráli jsme sice myslím zaslouženě, ale soupeř byl opravdu velice kvalitní a tak možna nám pomohlo štěstíčko, které nám chybělo na Lučině ! Je třeba vyzvednout výkon Dana Kusého,který ještě ráno bojoval s teplotou, ale podal fantastický výkon a zaslouženě jeho branka rozhodla o našem opětovném posunu na první flek tabulky ! Jsem hrdý na tým PALKOVIC a jsem rád, že to v Palkovicích žije fotbalem , což dokazuje divácká kulisa ! Musíme teď i v Řepištích zvítězit , ale jednoduché to nebude a potom nás čeká doma Baška a toto utkání asi rozhodne o vítězi OP ! Ještě jednou smekám klobouk před hráči , nastoupili jsme v oslabené sestavě, ale kluci nechali na hřišti všechny své síly a naše radost je opravdu velká ! 

Z DENÍKU ....

FOTOGALERIE ( mylně uvedeno Palkovice : Baška ) .... Fotogalerie 2 ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode