23.KOLO OP MOSTY : PALKOVICE 3:6 ( 0:4 ) !!!

30.05.2016 10:26

SOBOTA 28.5.2016 17:00

                                   MOSTY : PALKOVICE 3:6 ( 0:4 )
Branky:    15.Huška ( Burda )                0:1
                18.Huška ( Musil )                 0:2
                26.Kusý ( Varga )                  0:3
                29.Kusý ( Huška )                 0:4
                56.Kowalowski                     1:4
                63.Kolář                               2:4
                65.Czepzor                          3:4
                74.Huška ( Kusý )                 3:5
                87.T.Vyvial ( T.Skurka )         3:6
Rozhodčí : Kniezek – Pokluda, Němec
Diváci : 70 z toho 18 z Palkovic – děkujeme + trenér Staříče Juraj Wiedrmann + trenér Vojkovic Petr Bauman
Smolík – Galásek, R.Merta, Musil, Burda – Varga, Valas, Huška, Kocúr – Kusý, Habrnal
Střídání :    46. Habrnal – Magera
                   75. Valas – T.Skurka
                   77. Kocúr – T.Vyvial
                   86. Varga – Honěk
                   89. Kusý – Lesniak
                 Jak jinak než zápas o všechno zase čekal na tentokrát realizační tým Blahuta – J.Merta ( Poledník rodinná oslava – Martine to se dělá :-) ) v Mostech u Jablunkova, které se před tímto kolem nacházely na třetí příčce OP!
               Palkovický poločas snů začal jako vždy, mírným tlakem domácích, ze kterého jsme se ale rychle dostali a v 15.minutě udeřili! Burda z pozice obránce ( tento post měl od 1.minuty zastávat Magera, ale domluva s dorostem neplatila !!! – Lukáš hrál až do 71.minuty v Tošanovicích !!! )  zatáhl míč do pokutového území a Huška ho dalším gólem roku poslal do šibenice brankáře Szotkowskiho 0:1. O dvě minuty později se v gólovce ocitl Kocúr, ale náš dvacetiletý mladíček branku nedal. Jenže další branka v síti domácího golmana byla k vidění už v 18.minutě, to Musil posadil míč na Huškovu zlatou hlavu a Palkovice vedou 0:2 a znovu to byl gól, který by vyhrál lecjakou soutěž o nejkrásnější branku! A gólová radost pokračovala ve 26.minutě, to Varga si udělal z domácích hráčů slalomové tyče, vydláždil Kusému zlatou uličku a Dan se v takových ( až na Chlebovice ) situacích nemýlí 0:3 a domácí jsou zralí na ručník! A ručník tam domácí trenér Bazgier opravdu mohl hodit po další brance Kusého po skvostném rohu Hušky a tak ve 29.minutě svítí na světelné tabuli neuvěřitelné skóre 0:4 a tak končí i poločas ( za poslední dva poločasy jsme vstřelili 8 branek – 4 Oldřichovicím a 4 Mostům )!
    Domácí se  snažíli od úvodních sekund druhé půle něco s výsledkem udělat, jenže když si i Palkovice vytvářely dál šance ( 52.minuta mega šance Kocúr ) nic nenasvědčovalo, že by se mohlo utkání zdramatizovat! To se ale ku…. zdramatizovalo, domácí dali za 9 minut tři branky a v 65.minutě z pohodových 0:4 rázem bylo 3:4 a o trenéra Blahutu se pokoušel infarkt! Naštěstí jsme měli v tomto utkání na hřišti famózní dvojici HUŠKA – KUSÝ a ta zařídila uklidňující branku v 74.minutě na 3:5 a Huška zkompletoval hattrick! Skóre ještě v závěru vylepšili střídající Tomášové, Skurka přihrával a Vyvial skóroval 3:6! Po nervy drásajícím utkání a příznivých výsledcích v OP jsme poprvé opustili sestupovou příčku, ale ani 12 příčka nemusí být záchranná ( to v případě že by sestoupily Kozlovice i Hukvaldy ). Ale pokud zopakujeme ( až na těch 9 minut druhé půle ) výkony,nasazení a bojovnost z domácího utkání z Oldřichovicemi a z toho dnešního , zisk 9 bodů z posledních třech kol ( Návsí, Hrádek, Janovice ) není nereálný a potom by nám byly výsledky z OP a 1.B. třídy úplně fuk!
Martin Blahuta:“ Dali jsme za poslední 2 zápasy 11 branek, to je super, ale to že inkasujeme 5 je špatně a na to se v tréninku musíme zaměřit! Proč jsme dnes soupeře pustili tak lehkovážně do hry a přitom jsem na to důrazně v kabině upozorňoval je pro mě nepochopitelné! Na druhou stranu dnešní ofenziva byla fantastická a pokud se mužstvo zachrání a zůstane pohromadě mělo by v dalším ročníku OP okupovat úplně jiné příčky tabulky. Ale pozor stále musíme být pokorní, ještě nejsme zachráněni, ale důležitý krok jsme udělali a jsem za to šťastný a hráčům moc děkuji!"  

PS : OKO DIVÁKA TENTOKRÁT NEBUDE, ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI DAL PŘEDNOST JAKO MARTIN POLEDNÍK RODINNÉ OSLAVĚ - NO TAK PÁNOVÉ NAPOSLEDY :-) !

FOTOGALERIE + VIDEA .... !

PRO TYTO CHVÍLE SE TEN FOTBAL HRAJE .... !

23. kolo 28.5. - 29.5.2016 17:00

    Baška -   Nošovice       nezahájen delegace
    Janovice -   Písek       nezahájen delegace
    Návsí -   Lískovec       nezahájen delegace
    Mosty -   PALKOVICE       nezahájen delegace
    Oldřichovice -   Ostravice       nezahájen delegace
    Metylovice -   Chlebovice       nezahájen delegace
    Hrádek -   Bukovec       nezahájen delegace



MUSÍME TO ZACHRÁNIT .... !

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode