23.KOLO PALKOVICE : METYLOVICE 4:1 ( 2:1 )

27.05.2012 19:03

26.5. 2012 17:00

 

PALKOVICE : METYLOVICE 4:1 ( 2:1 )

 

Branky:      9.Halata                                0:1

                10. Kusý ( odražený míč)        1:1

                20. Huška ( penalta )               2:1

                62. Huška ( Musil )                  3:1

                77. Habrnal ( odražený míč ) 4:1                  

 

Smolík – Závodný,Lesniák, J.Merta,Honěk – Musil (80.T.Vyvial), R. Merta, Huška, Brantal ( 75.Slípek ) – Kusý, Skurka ( 63.Habrnal )                                                  trenér:M.Blahuta                                   

   Palkovická euforie pokračuje, vítězíme ve třetím utkání v řadě  ( 2:1,5:0,4:1 ) a mílovými kroky se blížíme už k jisté záchraně ! Vítězná sestava z Bašky se prakticky nezměnila,jen ne zcela zdravého Poledníka ( měl to být žolík,ale zranění si v poločase obnovil ) nahradil v Bašce chybějící R.Merta. Úvod utkání vyšel lépe Metylovicím, ale Huška krásným fotbalovým okamžikem trefuje lobem jen tyč a Skurka dorážku nezvládl . Jediná chybička SUPER pracující obrany zapříčinila, že hosté jdou po rohovém kopu Halatou do vedení,které však díky fatální chybě Krále netrvalo moc dlouho – už za minutu Kusý trestá 1:1 ! V 15 minutě můžeme jít do vedení, ale střelu R.Merty golman Valas vyráží ! Nejkrásnější okamžik utkání, který sice nekončí brankou přichází v 17 minutě – Huška z rohu nachází Brantala a jeho úžasný volej opět vyráží Valas, ale byla to fotbalová paráda ! Ve 20 minutě už vedeme 2:1, faul v „16“ hostů trestá z penalty Huška ! Do kabin se mohlo jít za stavu 3:1, ale Brantal „ zazdil „ tutovku „ !

  I do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji, ale obrana Palkovic už teď není zvyklá inkasovat  ! Aktivní Brantal ( přítelkyně musí chodit častěji ) ve 49 minutě může zvýšit, ale chybějící tréninkové jednotky se projevily – v koncovce selhává ! Další krásná akce přichází v 54 minutě – Kusý vysunuje Musila, ale Valas je na místě ! Palkovičtí fanoušci se přece jen v 62 minutě dočkávají další branky a opět stála za to : Kusý nachází Musila a ten milimetrovým centrem vybízí ke skórování Hušku a ten „rybičkou „ zvyšuje na 3:1 – „KRASAVEC „ ! Střídající Habrnal svým tradičním důrazem zvyšuje v 77 minutě na 4:1 a tak končí i utkání, ve kterém byl ještě za „pitomost „ vyloučen hostující Kulhánek ( 73 minuta ) ! Podzimní porážku tak vracíme stejným skórem a po sezóně loučící se trenér Blahuta může být spokojen !

Martin Blahuta : „ Ty výsledky prostě musely přijít, až na P.Smolíka a F.Musila všichni poctivě trénují, v týmu je pohoda,fotbalem se teď opravdu bavíme a tak by to mělo být ! Dnešní vítězství je naprosto zasloužené a jsem za něho moc rád ! Chtěl bych už do konce sezóny neprohrát a pevně v to věřím ! Když si vzpomenu co se dělo po podzimním utkání v Metylovicích, tak je dnešní děkovačka s fanoušky radost, na kterou se nezapomíná ! Klobouček dolů před všemi hráči a jsem opravdu moc rád, že  jsme naše fanoušky potěšili !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode