25.KOLO OP HRÁDEK : PALKOVICE 0:0

13.06.2016 19:11

NEDĚLE 12.6. 2016 17:00

                                     HRÁDEK :  PALKOVICE 0:0
Rozhodčí :  Somr – J.Mudra, Šimík
Diváci :  80
Smolík  - Galásek, R.Merta, Musil ( 80.Honěk ), Magera – Varga ( 78Poledník ), Valas, Huška, Burda – Lesniak, Habrnal ( 55.Minarčík )

              Palkovický jarní gólostroj se zastavil v Hrádku i proto, že chyběli ofenzivní hráči Kusý ( florbalový turnaj ! ), T.Skurka ( státnice ) a  Kocúr  ( nepojede přece do Hrádku vysedávat na lavičce )! I tak mohlo být už v šesté minutě téměř hotovo, Lesniak trefil v čase 2:14 břevno, Huškův chytrý lob ve 4.minutě skončil těsně nad a trestňák Lesniaka minul tyč brankáře Sekeráka jen o pověstný chloupek. V 16.minutě Valasovu dělovku vyrazil domácí brankář jen před sebe, ale k dorážce se nikdo neměl.Značně oslabení domácí se mohli radovat z první střely na bránu, ale Smolíkovi pomohlo břevno ( 18.minuta )! A to bylo do poločasu téměř vše a tak palkovický divák ( zase jich bylo přes 20 ! – díky ) zvyklý z posledních utkání na góly ( 3 poslední utkání = 15 branek ) byl poločasovým výslekem 0:0 hodně zklamaný!
            Ani druhý poločas nás nezastihl v optimální formě, ofenzivu oživil od 55.minuty nadějný dorostenec Minarčík a právě náš mladíček se prodral v 65.minutě do gólovky, ale  k zaslouženému gólu chyběly centimetry. A další už bývalý dorostenec Magera se po závaru před brankou Hrádku dostal ke střele, ale Sekerák dál drží čisté konto. V 80.minutě i zkušený Musil nezachoval chladnou hlavu a kýžený a potřebný gól stále nepřichází! A nepřišel ani v 89.minutě, to Lesniak zahrál skvostnou standartku, ale Minarčík ji umístil opět jen pár čísel vedle tyče. Ani v nastaveném čase se už nikdo neprosadil a tak ve 25.kole se zrodila teprve čtvrtá bezbranková remiza v OP!
        Výsledky  z Mostů,Nošovic a taky z Kateřinic ( 1.B. třída „D“ ) nás moc nepotěšily a tak velké finále tohoto roku o přežití v OP nás čeká v sobotu proti Janovicím, vítězství nám zaručeje ZÁCHRANU, ale lehké to nebude!

Martin Blahuta: „ Byli jsme dnes v koncovce  jaloví, asi bychom nedali gól ani do rána. I výkon byl pod možnosti tohoto týmu, ale omluvou může být snad  jen, že nám zodpovědnost svazuje nohy. Musíme to zvládnout proti Janovicím, bude to strašně těžký zápas, ale jsem přesvědčený, že vyhrajeme a OP zachráníme! Je však otázkou, jestli někteří hráči o to vůbec stojí, i předseda Hrádku mi po utkání říkal, že  nebudou  tým mužů do soutěže ani přihlašovat, že nebude chodit po chalupách  a prosit hráče aby šli hrát fotbal. Já už taky ztrácím sílu k dalšímu pokračování, ale tento týden musíme udělat všechno pro to, aby bylo po utkání s Janovicemi veselo!"

FOTOGALERIE ....

OKO DIVÁKA - ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI

Střelci : HUŠKA 13, Kusý a Valas po 6, Tobiáš, Burda a Merta R. po 3, Varga, Skurka T., Musil a Kocůr po 2, Galásek, Matějka, Dulava, Andrle, Habrnál, Chamrád a Vyvial T. po 1 + 1 vlastní = celkem 50 gólů ve 25 zápasech = 2,00 g/z

Penalty : beze změny - celkem my 8/6, proti nám 3/2

karty : 2 žluté

Rozhodčí : SOMR - Mudra Jos., Šimík - bez problémů ...

- podruhé na jaře jsme nedali ani gól a podruhé nás to stálo body, tentokrát dva ...

- 10 minut jsme hráli dobře, Jodek nádherně napálil břevno a to bylo asi tak vše ...

- měli jsme jakés takés pološance, ale to domácí taky...

- tentokrát se všichni naši s bídou vešli do průměru, opět se ukázalo, že bez Bejkra je útok poloviční a remíza je asi zasloužená...

- po zázračných výsledcích našich konkurentů na konci tabulky nám nezbývá, než porazit v posledním zápase Janovice a není co řešit ...

- příště : PALKOVICE - JANOVICE v sobotu 18. června 2016 v 17,00 hod !!!

 

                                     24. kolo 11.6. - 12.6.2016 17:00

    Janovice -   Lískovec       nezahájen delegace
    Návsí -   Ostravice       nezahájen delegace
    Mosty -   Chlebovice       nezahájen delegace
    Oldřichovice -   Metylovice       nezahájen delegace
    Hrádek -   Palkovice       nezahájen delegace
    Písek -   Baška       nezahájen delegace
    Nošovice -   Bukovec       nezahájen delegace


   

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode