25.KOLO PALKOVICE : HUKVALDY 1:1 ( 1:1 )

10.06.2012 19:12

sobota 9.6.2012 17:00

 

PALKOVICE : HUKVALDY 1:1 ( 1:1 )

 

Branky:    12. R.Merta ( Lesniák )    1:0

                17. Velart                        1:1              

              

Smolík – Závodný,Lesniák, R..Merta,Honěk ( 75.T.Vyvial )– Závodný,Huška,J.Merta –Habrnal (57.Skurka ),Musil, Poledník ( 50.Kusý )                                                  trenér:M.Blahuta

                         

 Zbytečně vyhrocené utkání ( přesně jako na podzim ), přitom to měla být oslava fotbalu , díky slavnostním událostem před utkáním – konec svobody Romana Merty a konec  působení na lavičce PALKOVIC trenéra Blahuty ! Už ve třetí minutě mohl Poledník měnit skóre, ale jeho muška byla vychýlená.Ve 12 minutě dobře hrající Palkovice zaslouženě otevírají skóre – budoucí ženáč ( svatba v pátek 15.6. 2012 – přejeme hodně štěstí ) Roman Merta po dobře zahraném „trestňáku „ kapitána Lesniáka trefuje hlavou šibenici -1:0 ! Vedení netrvá dlouho, v 17 minutě Velart po rohovém kopu srovnává hlavou na 1:1 ! A od této chvíle přichází festival zahozených šancí – Palkovice ( R.Merta,Poledník, Habrnal – tyč ) a Hukvaldy ( Velart,Holub,Vicher ), ale taky série nešetrných zákroků na obou stranách, zvlášť domácí Honěk a hostující Košica a Vicher v tom vynikali, ale všichni využili benevolenci rozhodčího Somra ! Poločas tak skončil 1:1 a diváci  mohli být spokojeni !

I druhý poločas mělo utkání velký náboj,ale střelci obou týmu pokračovali v zahazování šancí a tak utkání nemělo zaslouženě vítěze, ikdyž domácí by si ho za svou bojovnost určitě zasloužili ! Nejblíže k dosažení vítězné branky měly Palkovice v 84 minutě, akce Hušky a střela Skurky do tyče mrzí, nejenom loučícího trenéra Blahutu , ale určitě i jeho nástupce Juraje Wiedrmanna !

Ale kdyby hrající trenér Matuška své gólovky v závěru proměnil mohlo být i hůř, takže asi spokojenost na obou stranách !

Martin Blahuta :“ Samozřejmě jsme chtěli v tomto utkání vyhrát, ale musím uznat sílu soupeře a remiza je naprosto zasloužená ! Zápasy v OP mi budou chybět !

FOTOGALERIE ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode