25.KOLO ÚSTÍ NAD LABEM : MFK F-M 2:1 ( 2:1 )

04.05.2014 11:01

SOBOTA 3.5.2014 10:15

ÚSTÍ NAD LABEM - MFK F-M 2:1 ( 2:1 )
Branky:  10. Veverka              1:0
              22. Staško ( Švrček ) 1:1
              45. Smola                  2:1
Rozhodčí: Orel - Jiřík, VAŇKÁT 
ŽK: Martykán
Diváci: 310 z toho 15 z Frýdku !
Ústí nad Labem: Zacharda - Zeman, Peterka, Valenta, Pícha  (90+1. Teplý) - Martykán, Jursa, Králík ( 89. Zukič) - Pavlata, Smola, Veverka ( 87. Dvořák)
MFK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Literák, Cigánek, Žídek ( 55. Palko) – Uvíra – Talián, Staško ( 46. Kmoníček),Zapalač,Mozol - Prokeš H. (69. Kovařík). 
 
Hláška ze seriálu Okresní přebor „ čím víc gólů dáme , tím víc bodů máme“ se pro Lipinu moc nehodí ! V jarních devíti utkáních jsme vstřelili 2 branky,získali 7 bodů a propadli jsme se už na poslední nesestupovou příčku a netrpělivě budeme očekávat pražský souboj  Žižkov : Vltavín !
               Sestava valcířů byla s několika otazníky, ne zcela zdrávi byli Palko,Žídek a Staško. Už v tradičním rozestavením 4-1-4-1 v netradičních červených dresech vstoupili naši borci do utkání s cílem potvrdit dobrou formu z utkání s Budějovicemi a hlavně získat důležité body k záchraně. Jenže už v 10.minutě vybojoval Martykán míč ( zbytečná ztráta Zapalače ), předložil ho do běhu Pavlatovi,který ostrým centrem našel Veverku a ten chladnokrevně prostřeluje Prepsla 1:0 ! V 17.minutě mohlo přijít vyrovnání z kopačky Hynka Prokeše,ale jeho levačka mířila mimo tyče ! Ve 22.minutě se už „pes a spol.“ radují z první jarní branky ze hry, Švrček zatáhl míč po pravé straně a jeho milimetrovou přihrávku přetavil v branku Staško 1:1. Tým trenéra Duhana přebírá iniciativu, dostává se k zakončení,ale špilmachři Zapalač a Mozol míří ve 23 a 25.minutě mimo zařízení ! Přestože jsme v této fázi utkáním lepším celkem, nezvyklé okénka v naší defenzivě naštěstí domácí Arma Pavlátem a Veverkou netrestá ! Domácí obrana i díky pomeznímu rozhodčímu Vaňkátovi ( 3.května mává jak na prvního mája J ) nás do šanci moc nepouští a tak hrozíme hlavně ze standartek . Ve 42.minutě si vykoledoval Prokeš faul u rozhodčího Orla ( za své asistenty bohužel nemůže ) , Zapalač posadil míč na hlavu Literáka a ten trefuje břevno – uf,to je škody ! Aby nedělal chyby jen pomezní Vaňkát,tak AR1 Jiřík otočil jasný kop od brány na roh a v čase 44:22 po nedůrazu našich beků stanovuje Smola poločasový stav 2:1 pro Ústí !
              Do druhého poločasu už nenastupuje Staško ( v týdnu měl horečky ) kterého nahrazuje Kmoníček . V 50.mohlo přijít druhé vyrovnání,po akci Prokeše netrefuje Zapalač hlavou prostor ve kterém kraluje brankář Army Zacharda .V 55. a 56.minutě se k zakončení dostávají Králík a Pavlata,ale Prepsl nemá z jejich střelami příliš práce. V 67.minutě pouští AR2 Vaňkát dvoumetrový ofsajd , Králík běží sám na Prepsla,ale ten nechává náš tým skvělým zákrokem ve hře o alespoň remízový stav. Remíza by byla zasloužená,ale Mozol ji v 89.minutě odmítnul,když trestňák z dobré vzdálenosti poslal nad břevno. A tak desátou porážku ve FNL nezměnil ani závěrečný roh a neskutečný závar před brankou Ústí, ve kterém byl přítomen i brankář Prepsl ! V posledních 5 kolech  ( Hradec , Most,Vlavín,Vlašim,Bohemians ) tak budeme muset bodově zabrat , jinak …….. !
 
KDO S KÝM V BOJI O ZÁCHRANU 
                                                         
10. TŘINEC       30    PARDUBICE    TÁBORSKO    VARNSDORF   Č.B.                   ŽIŽKOV 
11. VLAŠIM       30    SOKOLOV       ÚSTÍ             Č.B.               MFK F-M         MOST
12. ZLÍN           29    Č.B.               ŽIŽKOV         H.K.               VARNSDORF    SOKOLOV
13. MOST         28     VARNSDORF   MFK F-M       ÚSTÍ              BOHEMIANS      VLAŠIM
14. MFK F-M    27     H.K.               MOST           VLTAVÍN         VLAŠIM            BOHEMIANS
15.VLTAVÍN    18     TÁBORSKO      SOKOLOV     MFK F-M         H.K.                 ÚSTÍ
16.BOHEMIANS18    ÚSTÍ                H.K.            SOKOLOV        MOST               MFK F-M                                                
 
Z WEBU MFK F-M .... Z WEBU ÚSTÍ .... Z WEBU FNL .... Z WEBU DENÍKU ....
FOTOGALERIE .... FOTOGALERIE 2 ....
ROZHOVOR S JAKUBEM TEPLÝM ....
SOUHRN 25.KOLA ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode