25. KOLO VÁCLAVOVICE : PALKOVICE 2:3 ( 0:1 )

11.06.2011 23:06

11.6. 2011 17:00

 VÁCLAVOVICE : PALKOVICE 2:3 ( 0:1 )

Branky :
39. Poledník ( J.Merta ) 0:1
69. Kusý ( J.Merta )      0:2 
75. Hájek                     1:2
76. Klaner ( Kusý )        1:3
84. Bednář                   2:3
 
Smolík - Závodný,Musil,Galásek - J.Merta,R.Merta,Lesniák,Skurka ( 72. Klaner ) - Kusý ( 80. Habrnal ),Huška, Poledník ( 65.Honěk )       Trenér : Martin Blahuta
 
Utkání začalo s desetiminutovým zpožděním ( domácí oddíl připravil šatnu až 20 minut před plánovaným výkopem ! ) a tak hráči Palkovic nastupovali do utkání s vědomím ,že se v Řepištích ujali domácí brankou Plonky vedení v souboji na dálku o POSTUP s lídrem z Dobratic. Do 20. minuty utkání Palkovice hrály lépe a zaslouženě se mohly Huškou ujat vedení, ale Huška svou individuální šanci nepochopitelně " zazdil " ! Hráči Palkovic po zjištění průběžného výsledku ( Řepiště : Dobratice 1:3 ! ) ztratili zájem o fotbal a ani vedoucí branka Poledníka po akci J.Merty je nerozveselila ! Poločas sice skomčil 0:1, ale v kabině hostů byla ponurá nálada ! " Neměl jsem náladu hráčům nic říkat, bylo vidět , že stav z Řepišť těžce nesou " konstatoval hostující trenér Blahuta ! Druhá půle přinesla mizerný fotbal : Kusý opět po akci nejlepšího hráče na hřišti J.Merty zvýšil na 0:2, domácí Hájek v 75. minutě dal Václavovicím naději, ale střídající Klaner po centru Kusého opět zvýšil na dvoubrankový rozdíl 1:3 ! Domácí Bednář v 84. minutě se krásně trefil z trestného kopu a to byl konečný výsledek dvou smutných celků !
Martin Blahuta :" Vyhrát venku a nemít z vítězství žádnou radost, získat 57 bodů a mít jen malou naději na postup, koučovat takovou partu a po vítězném utkání mít slzy v očích ! Ne naděje ještě žije , nevěřím tomu , že Lýsek,Ručka,Juřica,Uherek,Vegh a spol.zápas v posledním kole v Dobraticích vypustí ! Mladíci z Dobratic to psychicky neunesou a Baška jim vezme body a my POSTOUPÍME ! Když tomu tak nebude dám hlavu na špalek a rezignuji, protože tento tým je silný a zaslouží si postoupit, přestože dnes jsme hráli strašně a přísnější měřítko snese jen Smolík,Musil a především J.Merta ! 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode