27.KOLO MFK F-M : SK UNIČOV 3:1 ( 1:1 )

26.05.2013 07:09

SOBOTA 25.5. 2013 10:15

MFK Frýdek-Místek : SK UNIČOV  3:1 ( 1:1 )
VIDEO Z UTKÁNÍ ....
Trenér Milan Duhan k utkání řekl ....
Děkovačka s fanoušky ....
Z vítězné kabiny ....
 
Branky : 6. Mozol ( Teplý )             1:0
              8. Juřátek                        1:1
            55. Talián ( Literák)          2:1
            61. Teplý ( odražený míč )  3:1
 
 Rozhodčí: Drozdy - Tomanec, Miko.
 ŽK: Mozol - Ulma, Vejvoda, Toman. 
 Diváci: 580.
 
Frýdek-Místek: Hlaváč - Literák, Coufal, Korneta, Žídek - Švrček, Talián, Mozol, Ceplák (84. Juříček) - Teplý (70. Pešek), Gulajev (56. Bačík). Trenér: Milan    Duhan.
 
Maratón sedmi květnových utkání jsme zakončili vítězstvím nad silným Uničovem a naše bilance je úžasná  : 
                                                                             7  5 2 0  18:5 17
a před domácím vyvrcholením MSFL s Třincem ( 8.6. 10:15 ) je i bilance domácích utkání neuvěřitelná :
                                                            14 13 1 0  33:4 40 
Trenér Duhan neměl důvod měnit vítěznou sestavu z utkání s Prostějovem a tak Teplý už v čase 1:03 se ocitl v šanci,ale bezúspěšně a to samé i v čase 3:01 ! A tak se 580 diváků dočkalo branky „až“ v šesté minutě,parádní akce po ose Švrček,Teplý a zakončující Mozol zaokrouhlila náš brankový účet v této sezóně na 50 branek – 1:0 ! Jenže naše radost trvala pouze 2 minuty než Juřátek  srovnal na 1:1 po rychlém brejku ! Jestliže toho v prvním poločase v posledním utkání s Prostějovem k vidění nebylo,tentokrát šance střídala šanci,ale postupně branku nepřidali ani Teplý,Mozol,Ceplák a v závěru poločasu Korneta a tak s poločasovým stavem 1:1 byli spokojenější hosté,ale ti rovněž přispěli k pohlednému fotbalu !
Lipina začala i ve druhé půli s ofenzivním fotbalem a do šancí se ve 48.minutě po rohu dostal Korneta a v 52.Teplý,ale naši mladíci si nepočínali příliš dobře ! V 55.minutě už je,ale právem stav 2:1,na pravé straně si míč předali Literák s Taliánem ( po splnění maturitních poviností,hraje Erik výborně ) a centr Taliána k překvapení a s přispěním brankáře Uvízla končí v síti ! A v 61.minutě už vedeme 3:1, k odraženému míči po standartce Mozola se dostal Teplý a tentokrát se nemýlil ! Střídající Bačík v 68.minutě předvedl fotbalovou parádu,ale brankář hostí jeho dělovku vytěsnil na roh, po kterém Literák hlavou jen těsně míjí zařízení ! Ve dvou tutovkách se ještě objevil Mozol,ale stav 3:1 už je konečný a tak jsme netrpělivě sledovali utkání Slovácko B : Třinec .... ,ale bohužel Třinec zápas otočil a zase ztrácíme 4 body a musíme věřit v pomoc Prostějova a Baníku B ! O tom ,že doma Třinec porazíme snad nikdo nepochybuje !
 
Jak utkání viděl web. fanoušků :
Další důležité tři bodíky dnes zůstaly doma po vítězství nad nepříjemným Uničovem. Lipina se dostala do vedení hned v úvodu, když Venca Mozol napřáhl ze 20 metrů a na jeho přesný pokus k tyči se Uvízl natahoval marně. Radost však vydržela pouhé tři minuty. Hosté využili volného prostoru na pravé straně a vyrovnali na 1:1. Za další tři minuty mohla Lipina znovu vést. Kuba Teplý však svou hlavičku do branky nevtěsnal. Uničov v první půli dobře kombinoval a byl nebezpečný z rychlých protiútoků. Druhá půle byla o něčem jiném. Lipina svého svoupeře začala jasně přehrávat, přišly šance a hlavně góly. Gólově se prosadil Erik Talián jehož cent od rohového praporku si za svá záda hodil Uvízl. Poté dvanáctým gólem v sezóně zvyšoval Kuba Teplý na konečných 3:1. Lipina se přiblížila vedoucímu Třinci na rozdíl jednoho bodu. Třinec bude mít zítra dopoledne šanci svůj náskok v zápase proti béčku Slovácka opět zvýšit.
 
Martin Blahuta :" Je třeba smeknout,před celým kolektivem za nesmírně obětavý,bojovný a hlavně kvalitní výkon v dnešním utkání ! Spoléhal jsem na dnešní pomoc Slovácka, ta bohužel nepřišla a Prostějov a ani Baník B nám asi nepomůžou,zatracený Hlučín a Hulín !
 
Pes : Parada!! Ted to šlape,radost koukat  .Uničov přijel hrat fotbal a to je vždycky dobře! Přesto ale tak zhruba od 25 minuty nebylo co řešit.Kluci vyborny kolektivni vykon.Nejvic se mi libil Taloš,tomu to misto toho defenzivniho středaka fakt svěči.Tak ještě jednou super chlopi !
 
Maestro : Vyrovnávací gól nás na nějakou dobu zarazil.Druhý poločas byl excelentní !
 
Pepa : Tohodle vítězství si velice cením nebo všichni víme, jaké problémy nám Uničov vždy dělal. Dneska to vypadalo v první půli opět velice problematicky... Naštěstí ve druhém poločase jsme se výrazně zlepšili a přejeli jsme je.  V následujících třech kolech vidím soupeře pouze v Třinci a už se těším na kanonádu v Rosicích!!!   Také bych připomenul mimozemskou bilanci v domácích zápasech, která bude snad pokračovat i za 2 týdny! Z 14ti zápasu 13 výher a pouze jediná remíza s Hlučínem 0:0! Skóre 33:4 !!!
 
Šiga : Takhle hraje tým, kterému je MSFL zatraceně málo !!!! Koncert, suverenita, přehled. Dostali jsme gola ,však jich pár dalších dáme.Nádhera,
přehled, až skoro zesměšnění soupeře - ne v tom špatném, ale v tom fair !Jsme o jeden level výše. A Uničov byl podle mne nejtěžší domácí jarní soupeř. Prostějov nestačil fyzicky, ostatní technicky. Na nás nikdo nemá !!! Tak jedem dál, výš a hlavně  do Varnsdorfu nejlíp před Ústí, ale dá se i přes Liberec - podle toho, kdy tam budeme hrát !  Do Rosic - to co jsem říkal trochu předčasně loni !!!!!   
 
Tom : Dva týdny čtyři zápasy. Co v Olmiku chybělo, aby z toho byly tři bodíky  Dneska jsme s přehledem zvládli Uničov a tak si nezbývá přát nic jiného než to, aby Třinec třeba jen remizoval se Slováckem. Naděje je malá, ale domácí zápas s Třincem za 14 dní by dostal úplně jiný rozměr a grády !      
 
Fotogalerie ....    Jak to viděl Deník .... 
To co se podařilo třetímu Liberci v Plzni .... se snad podaří i třetímu Prostějovu v Třinci !
Výsledkový servis 27.kola MSFL ....                Rozhovor s Radkem Coufalem....
Souhrn fotbalového víkendu v okrese ....        Rozhovor s Jirkou Hlaváčem .... 
 
 
 
 
 
Vítězství jsme ubojovali, těší trenéra Kouřila
                 Trenéři Třince - zleva Lubomír Vašek,Miroslav Kouřil a Alois Grussmann. Ještě jste nepostoupili !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode