3.KOLO 1.B. OSTRAVICE : HUKVALDY 1:0 ( 0:0 )

27.08.2017 21:18

SOBOTA 26.8. 2017 17:00

                                    OSTRAVICE :  HUKVALDY 1:0 ( 0:0 )
    
Branky:      84. Sloboda         1:0
             
Rozhodčí :  Szwed  – Wawrzyk, Bebenek – delegát : Kuběna Petr
Diváci : 208       
   
Kafka  –  Niemczyk , Procházka, Ermis , Mlčoch  -  Hubeňák, Vichr -  Chamrád,  Plichta, Grufík  –  Galus                          trenér : M.Blahuta
Střídání :      23. Galus – Holub    75. Holub – Tomek     78. Grufík – Válek
                    80. Chamrád - Řezáč
        
                             V souboji okresních rivalů se trenér hostů Martin Blahuta musel obejít bez kapitána Tobiáše (  v pondělí se podrobí operaci menisku – přejeme brzký návrat na hřiště ) , kanonýra Volného ( snad se to obejde bez operace menisku ), Velarta ( nemoc ) Golda ( dovolená ) a brankáře Sasína ( dovolená ). Po domácím debaklu od Pustějova byla zesílena obrana, změněno rozestavení na 4 – 2 – 3 – 1 a výsledek by se dostavil nebýt zranění Galuse ze 23.minuty a fatální chyby Hubeňáka z 84.minuty.

                           Oba týmy začaly velmi opatrně, do první šance se dostal Galus po dlouhém výkopu brankáře Kavky v sedmé minutě, ale nic z toho nebylo. V 10.minutě skvostný roh Galuse přistál až na Vicherově hlavě, ale Michal těsně míjí svatyni brankáře Boháče. Ve 14.minutě nepotrestal výborně hrající Chamrád zaváhání domácího golmana, gól Hukvald visí ve vzduchu, jenže přichází dvacátá minuta a nešťastné zranění Galuse. Možná se čekalo otupení naší aktivity, ale opak byl pravdou. Dál jsme pokračovali v propracované defenzivě se smrtícími brejky. Jenže do poločasu žádný nevyšel, ale přitom možnosti byly, Plichta, Holub, Ermis a po rohu Procházka neuspěli. Ostravice téměř našeho Kavku v bráně neprověřila za celý poločas a tak 0:0 je vyústěním naší špatné finální fáze, jo když na hřišti chybí všichni naši podzimní střelci Galus ( 3 + velký podíl na vlastní brance hráče Kopřivnice ), Volný 2 a Gold 1, je to těžké nahrazovat.
                      Nechtěli jsme se spokojit s remízou a posílili jsme ofenzivu, stopér Ermis se vysunul na hrot a rozestavení se změnilo na 4 – 4 – 2. Právě Ermis se v 51.minutě dostal k zakončení, ale Boháč nemusel zasahovat.O minutu později měli i domácí první dvě příležitosti, ale Stýskala pálil nad a Platoše o pár sekund později vychytal Kavka.Obě defenzivy plnili své úkoly lépe než ofenzivní hráči a tak vše směřovalo k remíze. Ta se nakonec nekonala, 6 minut před koncem chtěl Hubeňák poslat zbytečnou malou domů, ale tu vystihl Stýskala a střídající Sloboda ( posila z Bašky ) jeho přihrávku přetavil ve vítězný gól 1:0. Na zvrat už zbylo málo času, zvlášť když rozhodčí Szwed nastavil jen 4 sekundy ...., přitom byla dvouminutová přestávka na občerstvení a nespočet ošetřování, ale na to se vymlouvat nemůže, ale ztráta alespoň jednoho bodu mrzí. Teď nás čeká lídr soutěže Fulnek.
Martin Blahuta: „ Takticky skvěle zvládnuté utkání, jsem přesvědčen, že kdyby se nezranil Galus, tak jsme tady vyhráli. Přes porážku chci klukům poděkovat za zodpovědný výkon, který ocenili i naši fandové. Pokud přistoupíme k dalšímu zápasu tak jako dnes, nejsme bez šance ani proti Fulneku. Marodka se rozrůstá, musíme bojovat, výsledky určitě příjdou.“

FOTOGALERIE ....

SOUHRN 3.KOLA 1.B. ( NOVOJIČÍNSKÝ DENÍK ) ....

       

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode