30.KOLO BOHEMIANS PRAHA : MFK F-M 7:1 ( 3:1 ) !

05.06.2014 08:01

STŘEDA 4.6. 2014 18:00

BOHEMIANS PRAHA : MFK F-M 7:1 ( 3:1 )
Branky : 13. Boček                            1:0
              20. Hochmeister                  2:0
              23. Staško  ( Juříček )         2:1
              34. Boček                            3:1
              57. Bukač                            4:1
              66. Sloboda ( PK )                5:1
             72. Křižan                             6:1
             76. vlastní Švrček                 7:1
Rozhodčí: Pechanec - Nádvorník, Kubr
Diváci : 208
Bohemians :   Mandous – Križan (80. Suk), Šidlo, Houžvička, Norek – Ježdík, Sloboda (81. Demeter), Bukač (85. Ibragimov), Hochmeister – Fikejz, Boček. Trenér: Roman Veselý
MFK F-M: Hlaváč – Švrček, Uvíra, Cigánek (63. Musiol), Schroner ( 46.Šigut ) – Talián (46. Kmoníček), Coufal, Žídek , Juříček, Zapalač – Staško. Trenér: Milan Duhan
 
          Úvod utkání vůbec nenasvědčoval neomluvitelnému debaklu. Už ve 3.minutě Juříček vyslal do brejku Staška,ale ten se proti zkušenému Hochmeisterovi nedokázal prosadit.V 6.minutě vybojoval Talián první roh utkání a v deváté minutě po dobře zahraném rohu Zapalače se k míči dostal Talián,mířil halfvolejem přesně,ale brankář Mandous poprvé v utkání fantasticky zasáhl ! Hrálo se podle očekávaného scénáře,přestože v našem týmu chyběli z různých důvodů : Korneta,Kovařík,Literák,Milunovič,Mozol,Palko,Prepsl,Prokeš,Soukup,Vašenda ! Jenže scénář hry se změnil ve 13.minutě ,kdy Křižan naservíroval míč pro Bočeka a ten si s ním věděl rady 1:0 a tak Hlaváčova druholigová neprůstřelnost trvala pouhých 13 minut ! V 19.minutě nedůraz v „16“ trestal dorážkou Hochmeister 2:0 ! Kontaktní gól přišel brzy, ve 23.minutě prostrčil Juříček míč mezi beky Bohemky a Staško se tentokrát nemýlil 2:1. A ve 32.minutě mohlo být srovnáno,ale minimálně sporný penaltový zákrok na Staška posoudil rozhodčí Pechanec v neprospěch modrobílých. Do kabin se odchází bohužel za stavu 3:1,když se podruhé v utkání prosadil ve 35.minutě Boček.
         Trenér Duhan v poločase dvakrát střídá a mění rozestavení na 4 – 4 – 2 a sestava vypadá takhle : Hlaváč – Švrček,Coufal,Cigánek,Žídek – Šigut,Uvíra,Juříček,Zapalač – Staško,Kmoníček . I druhý poločas začíná tlakem Lipiny, Zapalačův trestňák ve 49.minutě míjí cíl , další dobře zahraná standartka Zapalače končí tutovkou Cigánka,ale brankář Mandous dokazuje proč je v týmu Bohemky jedničkou před známějším Daňkem ! Z následného rohu se vyznamenává Mandous potřetí v utkání a znovu vychytává stopéra Cigánka ! Jenže po našich šancích svítí na tabuli čas 57 a stav 4:1, branku domácích střílí Bukač. V 61.minutě  ani trestný kop Švrčka v síti nekončí a to co nedal Uvíra v 64.minutě zaslouží trest a ten taky přichází o minutu později ! Střídající Musiol ( vystřídal u 2 branek asistujícího Cigánka ) lehce lízl míč rukou a na signalizaci AR1 Nádvorníka se kopala penalta a tu s přehledem proměnil Sloboda 5:1 ! V 69.minutě po skrumáži před fantastickým golmanem Mandousem se nepochopitelně neprosazuje Coufal ! V 72.minutě špatnou malou domů Coufala vystihuje Křižan a Bohemka už vede hrozivých 6:1 ! A aby toho nebylo málo tak si v 76.minutě střílí vlastní branku Švrček 7:1 ! Od další pohromy nás v 84.minutě zachránilo břevno ! 
Po 13 letech druholigová sezóna začala pohádkovým vítězstvím nad Bohemians Praha  ....  a končí neskutečným debaklem ! Fanoušci frýdeckomísteckého fotbalu jsou právem znechuceni !
 
PS : FANOUŠCI ODPUSŤTE ! 
 
PŘED ROKEM JSTE NÁS OPĚVOVALI .... V LETOŠNÍ SEZÓNĚ TAKY .... TAK V SEZÓNĚ 2014/15 VÁM PŘÍZEŇ SPLATÍME ....!
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode