4.KOLO FC ZLÍN : MFK F-M 0:1 ( 0:0 )

17.08.2013 00:43

PÁTEK 16.8.2013 18:00

FC FANSTAV ZLÍN : MFK FRÝDEK MÍSTEK 0:1 ( 0:0 )
Z DOHRÁNA ( od 35:40 ) ....
TISKOVKA ....
LIPINÁ .... RADOST FANOUŠKŮ !
 
Branka: 49. Lukáš ( H.Prokeč ) 0:1
Rozhodčí: Královec - Wilczek, Kordula.
ŽK: Malý, Hubáček - Hynek Prokeš, Vrťo, Korneta, Dobrovolný.
Diváci: 1 847 ( z toho 200 ! našich skvělých fandů ! )
 
Zlín: Dostál - Pazdera (71. Hájek), Malý, Kubica, Hubáček - Bartolomeu, Polách (71. Holík), Salachna (78 Bublák), Hruška - Poznar, Malcharek. Trenér: Kalivoda.
 
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Literák, Žídek, J. Prokeš (62. Korneta) - Vrťo, Mozol, Vašenda, Dobrovolný - H. Prokeš (90. Juříček), Lukáš (72. Soukup). Trenér: Duhan.
 
Ještě před rokem po porážce ve 2.kole poháru České pošty ( MFK F-M : Zlín 0:1 ) jsme vzhlíželi k soupeři s velkým respektem a úctou,ale nyní je tým trenéra Duhana postrachem celé druhé ligy a právem s 10 body vede NFL ! Už ve 12.minutě mohla Lipina při troše štěstí vézt tradičních 2:0,ale už ve 20 sekundě utkání Hynek Prokeš vytěžil z dobré příležitosti jen roh. A kanonýr NFL H.Prokeš mohl po centru výborného Dobrovolného znova překonat v 7.minutě Dostála,ale jeho hlavička v tutové šanci minula cíl ! A běží 12.minuta a Dobrovolného jedovka ze 20 metrů vyprášila rukavice výborného Dostála ve zlínské svatyni ! Ve 21.minutě Prepsl vychytává Bartolomea a ve 27.minutě pozorný Prepsl řeší ošemetnou situaci opět skvěle. O minutu později se objevuje už po třetí v šanci Hynek Prokeš,ale stav 0:0 trvá ! Aktivnější hosté pokračují v pohledné hře a po nejkrásnějším momentu první půle,kdy Žídek bravurně zpracovává míč,centruje na hlavu Lukáše,ale Dostál dál drží čisté konto.Za aktivitu v první půlce jsme si zasloužili dát branku,ale Dostál postupně zneškodňuje střelu Mozola a hlavičku Prokeše. Frýdečtí fandové si v nastaveném čase 1.poločasu zhluboka oddechli, Poznarovu gólovku skryl pod tělem Ondřej Prepsl !
MFK F-M by remizou body ztratil a proto hlas z kabiny zněl : „tady se musí vyhrát“ a Prokeš s Lukášem to vyslyšeli,po akci Hynka ,Honza Lukáš ve 49.minutě otevírá zaslouženě skóre utkání 0:1 ! V 53.minutě vysunul do šance Dobrovolného Vašenda,ale posila s Jihlavy míří vedle.V 54.minutě domácí Malchárek na centr naštěstí nedosáhl,ale v 61.minutě už Malchárek mířil přesně,ale Prepsl na brankové čáře zachránil jistému gólu a bylo by překvapením,kdyby se i díky tomuto fantastickému zákroku neobjevil v sestavě kola NFL ( už se to podařilo z našeho celku 2x Šromovi a jednou H.Prokešovi a Vrťovi ) ! Domácí si sice v závěru utkání vytvořili tlak,ale naše defenzívá pracovala na podtrženou jedničku a přestože pojistku našeho už třetího vítězství odmítli H.Prokeš a Mozol mohl si vedoucí našeho týmu František Vojvodík vykouřit už třetí vítězný doutník v této druholigové sezóně ! 
Martin Blahuta :“ Nevím jestli to můžeme počítat jako body z venku,protože jsme díky naším fantastickým fanouškům hráli prakticky doma ! Zase je to dílo celého kolektivu,ale obrana v čele s Ondrou Prepslem zaslouží ohromnou poklonu ! Body musíme teď potvrdit doma s Táborskem,ale před tím je třeba postoupit v poháru přes Třinec ! Být fanouškém tak si raději zvlášť na Táborsko koupím lístek v předprodeji,nemusí se na všechny dostat :) - euforie pokračuje !
 
FOTOGALERIE .... FOTOGALERIE 2 ....
JAK TO VIDĚL WEB. FNL ....  JAK TO VIDĚL WEB. ZLÍNA .... JAK TO VIDĚL ZLÍNSKÝ DENÍK ....
SOUHRN 4.KOLA NFL ( IDNES ) .... POSTŘEHY 4.KOLA NFL ....
ROZHOVOR T.VRŤO ....
 
 
 
   KOLIK PŘÍJDE FANOUŠKŮ NA TÁBORSKO ? PADNE DALŠÍ REKORD .... ?
   TÁBORSKO REMIZOVALO VE 4.KOLE S MOSTEM 0:0 video z utkání .... !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode