5.KOLO OP NÁVSÍ : PALKOVICE 2:1 ( 1:0 )

13.09.2016 21:47

SOBOTA 10.9.2016 16:00

                                             NÁVSÍ : PALKOVICE 2:1 ( 1:0 )
Branky:    31. Raszka             1:0
                70. Šipoš                2:0
                85. Kusý ( Musil )   2:1
Rozhodčí :     Suzska – Síkora, Řehák
Diváci : 55 ( z toho 15 z Palkovic )
Smolík – Honěk , Musil, Galásek, Závodný  –  T.Vyvial, Lesniak ( 51.Burda ), Kusý,Skalický ( 68.T.Skurka )  –  Kocúr, Habrnal ( 55.Farský )                           
                        Po domácí porážce s Mosty u Jablunkova, jsme ztracené body chtěli získat zpět v Jablunkově, kde nám na „tenisovém kurtu“ byl soupeřem celek Návsí! Jenže značně oslabená sestava, v níž ještě jen s velkým sebezapřením nastoupili Lesniak a Habrnal ( Tonda navíc dojel až z Brna po noční směně – KLOBOUK DOLŮ ! ) nezopakovala jarní výsledek a po porážce 2:1 opět začíná pro Palkovice boj o záchranu!
               První střelecký pokus utkání měl na svědomí ve 3.minutě Habrnal, v 7.minutě domácí trefili tyč, o minutu později zakončoval Skalický a ve 31.minutě se k odraženému míči dostal Raszka a Návsí vede 1:0! O dvě minuty později Smolík vychytal v gólové šanci Raszku, ve 39.minutě byl pokus Kocúra příliš slabý, aby překonal brankáře Návsí Fazekaše! Vyrovnání měl na kopačce těsně před půlí Lesniak, ale zazvonila i díky teči Fazekaše tyč a slabé utkání má poločasový výsledek 1:0!
             Po několika minutách druhé půle opouštějí „plac“ srdcaři Lesniak a Habrnal, které nahrazují Burda a Farský. A právě Burda zahrává v 60.minutě roh, jenže Musil z „pětky“ hlavou přestřeluje domácí branku. To roh Návsí končí gólem Šipoše a na světelné tabuli svítí 70 minuta a stav 2:0. Kontaktní gól má na kopačce znova Musil, ale po akci dalšího střídajícího hráče T.Skurky Musil znova selhává! V 80.minutě mohlo být po zápase, ale Smolík zneškodnil samostatný nájezd domácích. V závěru hrajeme vabank, hrajeme na 4 hroťáky ( Musil, Kusý, T.Skurka a Honěk ) a po spolupráci Musila s Kusým snižujeme v 85.minutě na 2:1, ale více jsme už nestihli a tak po třetí porážce v řadě se propadáváme už na desáté místo a v příštím týdnu budeme bojovat s Baškou o 6 bodů! Zastavíme pád na samé dno?
Martin Blahuta: „ Nemá cenu láteřit nad ztrátami v hráčském kádru před dnešním zápasem, je třeba bojovat s těmi hráči, co mají vztah k Palkovicím. Už nebudu nikoho přemlouvat a prosit, dělal jsem to moc dlouho. Více to nebudu komentovat! Bod jsme si z Návsí, ale odvézt mohli, soupeř byl slabý, jenže my na podzim taky nehrajeme dobře!"

FOTOGALERIE ....

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode