6.KOLO - FK STAŘÍČ : PETŘVALD 1:3 (0:0)

21.09.2020 11:19

SOBOTA 19.9. 2020 15:00

                           1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 6. KOLO
                                  FK STAŘÍČ : PETŘVALD 1:3 (0:0)

                                                                     SESTŘIH .... CELÉ UTKÁNÍ ....

Branky:    60.     Zajíček                    0:1
                73. Kaulinec ( Musálek)     1:1
                80. Budina                        1:2
                89. Nalevajka                    1:3
    
Rozhodčí:  Závodný – Machala, Žurovec
Diváci : 98
        
Smetana – Burda, Malý, Kocich, Jukl –Matula , Musálek, Velička,Trčka – Kaulinec, Míček
Připraveni:  Rusek – Strakoš, Mudra, Geryk, Király
Střídání :      34. Malý -  Király        68. Matula – Strakoš     Trenér : Martin Blahuta
    
                     Čekání na domácí vítězství v 1.B. třídě 2020/21 pokračuje dál. Po domácích porážkách od Lokomotivy 1:2, Sedlišť 2:6 a remíze 3:3 s Nýdkem v minulém kole jsme tentokrát nestačili na Petřvald a naše celková bilance po šestém kole je žalostná 6 1 1 4 12:23 4 a v tabulce pravdy jsme na mínus osmi bodech a to nás čeká velice těžký los .... .
                   V brance dostal opět přednost před mládím ( Kocián – Rusek) zkušený Smetana a už ve čtvrté minutě mohl inkasovat, ale pomohla mu tyč naší branky. V 10.minutě „raketa“ Gorovič prošel naší obranou jako nůž máslem, ale naštěstí nemířil přesně. I po odstoupení právě Goroviče ve 30.minutě byli hosté po celý první poločas lepším týmem . Nám se ve 34.minutě zranil pilíř obranných řad Pavel Malý a na jeho místo nastoupil v pátek „udělaný“ Király z Palkovic. Naší snad jedinou šanci první půle zlikvidoval Míčkovi brankář Petrřvaldu Janča. Před půli jsme měli obrovské štěstí, když opět zazvonila tyč, stav 0:0 byl tak naší výhrou.
                 Ve druhém poločase se přece jen srovnal poměr sil na hřišti a v 57.minutě jsme mohli jít Míčkem do vedení, ale bohužel se tak nestalo. A do vedení šli hosté a to v 60.minutě brankou Zajíčka, nedůraz Matuly nezachránil ani kapitán Jukl, který nepokryl právě střelce branky 0:1. Chvíli jsme se z inkasované branky nemohli vzpamatovat, ale snahu našim hráčům nelze upřít, vyrovnat se nám nedařilo, i když střely Míčka a Jukla po gólu volaly. Vyrovnání přišlo v 73.minutě, důraz střídajícího Strakoše a střelu Musálka přebral skvěle Kaulinec a je srovnáno na 1:1. Bouře nevole z hostující lavičky, vulgární  kritika rozhodčích z úst jejich trenéra byla neoprávněná, o ofsajd se v žádném případě nejednalo( viz ….). Škoda, že nebyl přítomen VAR J. Z branky jsme se příliš dlouho neradovali, v 80.minutě po rohu, Budina hlavou opět strhává vedení na stranu Petřvaldu, tolik volného prostoru dostal od našich nejvyšších hráčů Kocicha a Strakoše. V závěru stvrdil zasloužené vítězství hostů Nalevajka a výsledek 1:3 je už alarmující. V dalším kole zajíždíme do Mostů a bude to už opravdu zápas o podzimního černého Petra. Mosty jsou zatím bez bodu a my se krčíme na 12.místě, snad se to po Mostech změní, ale to jsme si říkali už před dnešním zápase taky.
Martin Blahuta: „ Tentokrát rozhodly naše individuální chyby u inkasovaných branek. Pokud budeme dál přistupovat k tréninkovému procesu takhle ( útery 6 hráčů a ve čtvrtek 5 hráčů ze základu) budeme se jen těžko zlepšovat. Měníme stále sestavu, protože vždy někdo chybí, naše situace nebude do konce podzimu jednoduchá, zvlášť když se podíváme na los.Dnes jsme toho moc směrem do předu nevymysleli, v poločase jsem věřil alespoň v remízu, ani tu jsme bohužel neudrželi. Mosty teď hodně napoví, o vítězství se musíme porvat!!!!!“



© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode