6.KOLO ŽIŽKOV : MFK F-M 2:2 ( 0:2 )

02.09.2013 07:24

NEDĚLE 1.9.2013 10:15

ŽIŽKOV : MFK FRÝDEK MÍSTEK 2:2 ( 0:2 )
DOHRÁNO ( od 40.minuty sestřih ze Žižkova ) ....
 
Branky:  8.Vrťo ( odražený míč ) 0:1
            32.H.Prokeš ( Šrom )         0:2
            66.Silveira ( vlastní )         1:2
            73.Mozol ( vlastní )           2:2 
Rozhodčí: Proske  - Kotalík, Antoníček.
ŽK: Bartošák, Houžvička, Voltr - Vrťo, Šrom, Literák, Dobrovolný, J. Prokeš.
ČK: 87. Literák 
Diváci : 1 149.
FK Viktoria Žižkov: Boháč – Houžvička, Šťastný, Hejný, Bartošák – Bartl, Opluštil (55. Podrazký), Súkenník, Zapalač (83. Stožický) – Červenka (59. Böhm), Voltr.
MFK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Silveira, Žídek, Literák – Vrťo, Mozol, Šrom (53. Dobrovolný, 79. J. Prokeš), Talián – Lukáš (67. Soukup), H. Prokeš.
 
MFK F-M se v Praze příliš nepředvedl a přestože jsme v poločase vedli 0:2 je remiza šťastná,ale získaný bod nás dál drží v čele NFL ! Úvod utkání  byl totožný s domácím utkáním s Táborskem,když už ve 40 sekundě mohl Prepsl lovit míč ze sítě po chybách celé obrany,ale náš golman včasným vyběhnutím zmařil  šanci Viktorky.Jediné pozitivum naší hry bylo proměňování šancí,za celý zápas jsme si vytvořili pouze dvě,ale ty jsme s přehledem proměnili.V 8.minutě dorážel odražený míč do sítě Vrťo 0:1 a ve 32.minutě akci Michala Šroma dokončil svým šestým gólem sezóny Hynek Prokeš 0:2 a Pospíchalova věta „že fotbal nemá logiku“ je potvrzena ! Celý poločas byl Žižkov jasně lepší,vytvářel si šance,ale ty i díky Prepslovým zákrokům neproměňoval a vyvrcholením žižkovské nemohoucnosti byla ve 42.minutě neproměněná penalta Šťastným,domácí kapitán ani netrefil zařízení ! Přes poločasové vedení Lipiny bylo v kabině „dusno“,ale ani to nepomohlo,protože druhá půle byla ještě horší než ta první a omluvou nemůže být ani to ,že domácí byli „tlačeni“ velice nepřesnými verdikty rozhodčího Proskeho ! I ve druhém poločase jsme jsme dvakrát vystřelili,ale bohužel byly z toho dvě vlastní branky ! V 66.minutě si střelu střídajícího Podrazského srazil do vlastní brány Silveira a v 73.minutě vyrovnal Mozol 2:2. A po nepochopitelném vyloučení čerstvého otce Petra Literáka ( 27.8. 2013 – dcera Nella – gratulujeme !) mohlo být ještě hůř,ale v nastaveném čase zachránil bod výborným zákrokem Ondřej Prepsl,který snad jediný snese přísnější měřítko v tomto nepovedeném utkání ! Na utkání je třeba co nejrychleji zapomenout a už nyní se dobře připravit na derby s Třincem,který už musíme bezpodmínečně i kvůli našim věrným fanouškům porazit !
 
JAK UTKÁNÍ VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ 
Naděje na první domácí vítězství Viktorky začala umírat již po osmi minutách hry, když Tomáš Vrťo tvrdou ránou pod břevno dorazil míč do sítě a poslal Lipinu do vedení. Dokonce do dvougólového vedení Lipinu dostal svým šestým gólem v sezóně Hynek Prokeš, který využil skvělou přihrávku Michala Šroma. S přibývajícím časem začal sílit tlak domácích, ve druhém poločase byl tlak drtivý, navíc podporovaný nevídaným karetním mariášem vrchního karbaníka Proskeho. Obrovská převaha domácích nakonec vedla k dělbě bodů. Nejprve ještě v úvodním poločasu poslal kapitán domácích Štastný svou střelu z penalty jen vedle tyče Ondry Prepsla. Ve druhém poločase si už ale dvě šťastné tečované střely cestu za záda Ondry našly. Ten ještě v poslední minutě zlikvidoval tutovku domácích a tak domů vezeme první bod z Prahy v této sezóně.
 
FOTOGALERIE Č.1 .... FOTOGALERIE Č.2 .... FOTOGALERIE Z REGENERACE V RAJECKÝCH TEPLICÍCH ....
JAK TO VIDĚL WEB. NFL .... A DALŠÍ KOMENTÁŘ ....
SOUHRN 6.KOLA NFL .... 
 
Nella Literáková, Čeladná, nar. 27. 8., 45 cm, 2,50 kg. Nemocnice Frýdek-Místek.

                                             Nella Literáková, Čeladná, nar. 27. 8., 45 cm, 2,50 kg. Nemocnice Frýdek-Místek.

                                                   RADOST PETRA LITERÁKA 

  

 
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode